HRBATŮV KOSTELEC

Oslavy TJ Smradoprdky

6. 2. 2011 13:52 - Sport - Alexandr Kosodřev

TJ Smradoprdky vydala tiskové prohlášení, že Vánoce i Silvestr byly letos o hovně. Nadcházející 56. výročí tělovýchovné jednoty proto TJ oslaví mnohem okázaleji než oba zmíněné svátky. Pro každého bude připravena chutná prdelačka a kdo vydrží do půlnoci, uvidí velkolepý hovňostroj. Kromě Ježíška bude vzduchem létat opravdu všechno! A pokud se předtím postíte (a budete mít z prdele kliku), vyhlásí vás zlatým prasetem.

TJ Smradoprdky

TJ Smradoprdky

TJ Smradoprdky vydala tiskové prohlášení, že Vánoce i Silvestr byly letos o hovně. Nadcházející 56. výročí tělovýchovné jednoty proto TJ oslaví mnohem okázaleji než oba zmíněné svátky. Pro každého bude připravena chutná prdelačka a kdo vydrží do půlnoci, uvidí velkolepý hovňostroj. Kromě Ježíška bude vzduchem létat opravdu všechno! Pokud se navíc předtím postíte a budete mít z prdele kliku, vyhlásí vás zlatým prasetem.

R.E.K.L.A.M.A

Silvestrovskou The Big Talk Show sledoval rekordní počet lidí

1. 1. 2011 - Sport - Alexandr Kosodřev

K televizním obrazovkám na Silvestra usedlo rekordních dvanáct milionů občanů, aby sledovalo soutěž The Big Talk Show, vysílanou živě ve třiceti zemí celého světa. Čech, Luboš Pokorný, se v soutěži stal Mistrem světa v blábolení na téma.



K televizním obrazovkám na Silvestra usedlo rekordních dvanáct milionů občanů, aby sledovalo soutěž The Big Talk Show, vysílanou živě do třiceti zemí celého světa. Čech, Luboš Pokorný, se v soutěži stal Mistrem světa v blábolení na téma.

Na začátku první třetiny otevřeli hosté z Ruska účet tématem „počasí včera, dnes a zítra“. Hned zkraje se jim přitom podařilo čtyřikrát slovně napadnout protihráče a prakticky bylo rozhodnuto o výsledku utkání. Z toho dvakrát se ústně prosadil Iljič Puškin, který již dříve zazářil s proslovem na podobné téma, o Slunci a Měsíci. Hráči jiných zemí tempu Rusů zdaleka nestačili a odpadli koncem první třetiny.

Ve druhé třetině došlo ke zvratu. Nečekaně se objevil Čech Luboš Pokorný, aby Rusům dokázal, že má v záloze trumfy. Téma o počasí mu nebylo cizí, a možná právě díky proměnlivému českému počasí nablábolil za stejný čas o pět set slov více než celý ruský tým. Ke konci byla sice znát únava a skoro mu docházela slova, v posledních minutách však zrychlil, aby přešel do útoku. Skóroval geniální řečí o teplotních rekordech pražského Klementina, čímž vyrovnal. Ačkoli mu kouč Ruských ďáblů vytýkal, že blábolí mimo téma, Pokorný se vždy dokázal mistrně vrátit a udržovat linii. Dal jasně najevo, že by klidně blábolil ještě rychleji a déle.

V poslední třetině Pokorný předvedl nejlepší recept na to, jak zvládnout tým z Ruska, který je proslulý hrubými slovy: Zvolil jemná slova, čímž si získal přízeň poroty. V závěrečném duelu nejlepší tým soutěže už zdaleka nestačil a prohrál s Pokorným 420:3580 slov za minutu.

Pokorný si odnesl ocenění za nejlepší blábol roku a hned po Novém roce začne moderovat zprávy TV Nova, kde vystřídá pomalejšího kolegu Karla Voříška.

R.E.K.L.A.M.A
Odkládejte svůj čas na horší časy! Vaše Časová spořitelna, a.s.

Tělovýchovná jednotka Smradoprdky - Běh po čáře

1. 10. 2010 06:06 - Sport - Alexandr Kosodřev

Tělovýchovná jednotka Smradoprdky pořádá již druhý ročník Běhu po čáře. Účastník, který uběhne nejdál bez posrání, vyhraje domácí výtlačenku. A kdo to bude? Nechme se překvapit. Favorit minulého roku to na celé čáře prosral.

Tělovýchovná jednotka Smradoprdky pořádá již druhý ročník Běhu po čáře. Účastník, který uběhne nejdál bez posrání, vyhraje domácí výtlačenku. A kdo to bude? Nechme se překvapit. Favorit minulého roku to na celé čáře prosral.

Tělovýchovná jednotka Smradoprdky - Turnaj

28. 9. 2010 04:01 - Sport - Alexandr Kosodřev

Tělovýchovná jednotka Smradoprdky pořádá další turnaj v hodu hovnem. Minulý rok se hodů zúčastnilo rekordních dva a půl tisíce lidí. Překonáme letos rekord? A hlavně, nepřijdou všichni s prázdnou? To by byl průser!

Hlavní výhrou je zájezd na WC Praha - Hlavní nádraží.

R.E.K.L.A.M.A
udělejte si domácí pohřebiště. Návody na balzamování ve vaně. 100 způsobů likvidace sousedů jen s 50 litry octa! To vše a praktická špachtle k tomu jen za 18 Kč.