HRBATŮV KOSTELEC

Iggy Poop v Hrbatově Kostelci!

4. 10. 2010 05:05 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Tak to tu ještě nebylo! Do Hrbatova Kostelce přijede zcela nečekaně hvězda světového formátu, rocker Iggy Poop, který si u nás nedávno zakoupil usedlost. Nechal se slyšet, že dnes večer vystoupí nahý v přírodním amfiteátru u Labe! Přineseme podrobnou reportáž.

TV Úklid vydává DVD edici Úklid

26. 9. 2010 12:00 - Kultura - Alexandr Kosodřev

TV Úklid vydává DVD edici „Úklid“ (znáte z TV). Čeká na vás šest hodin nepřetržitého úklidu ve full HD! Na prvních třech DVD uvidíte úklid kuchyně, další dvě zabírají koupelnu a WC. Nenechte si ujít čištění dřezu a práci se štětkou, včetně opravdu detailních záběrů mísy, které si vychutnáte!

dvd-uklid-kolekce

dvd-uklid-kolekce

TV Úklid vydává DVD edici „Úklid“ (znáte z TV). Čeká na vás šest hodin nepřetržitého úklidu ve full HD! Na prvních třech DVD uvidíte úklid kuchyně, další dvě zabírají koupelnu a WC. Nenechte si ujít čištění dřezu a práci se štětkou, včetně opravdu detailních záběrů mísy, které si vychutnáte!

A nejen to. Prvních třicet z vás obdrží navíc zdarma bonusové DVD „Vysávání“. Jak vysávají celebrity? Ano, jedině na tomto DVD uvidíte poslední záběry Karla Gotta s Waldemarem Matuškou. Jak to vypadalo, když se mu Walda rozsypal?

Pokud si DVD „Úklid“ objednáte do dvaceti minut od přečtení a stisknete F6, objeví se v horní části vašeho monitoru autentické chlupy Jiřiny Bohdalové! Opravdu to funguje! Nevěříte? Zkuste to, bude vás to stát pouhých 450 Kč! Neváhejte a už nyní objednávejte na adrese:  

Poslanecká kancelář
Petr Nečas
Na Příkopě 814/36
755 01 Vsetín

Nezapomeňte uvést, že máte zájem právě o kolekci DVD „Úklid“, nikoli o kolekci DVD „Utahování opasků 1-25“, která vyjde po novém roce!

Národní divadlo čeká demolice

23. 9. 2010 08:00 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Kvůli administrativní chybě je osud Národního divadla již téměř zpečetěn. „Ve věci záchrany památky už nemůžeme podniknout více, je to neodvratné, “ řekl ministr kultury Knížak. Podle něj za to může takzvaný úřednický šotek, tedy chyba při přepisu do počítače. Zbouráno mělo být Národní kyvadlo, které však stojí přes řeku naproti, na místě bývalého stalinova pomníku.

„Prvně bude stržena Hynaisova opona, “ říká Knížak. "Poté budou odstraněny sochy dvojspřeží ze střechy a znehodnoceny tak, aby je nikdo nemohl použít k jiným účelům."

Unikátní lustr, který visí nad hledištěm,  má být rozebrán na sklo a kovy a následně recyklován. Cenné mably Mikoláše Alše budou před rozřezáním pečlivě zdokumentovány, aby jejich reprodukce mohly vyjít příští rok v publikaci TOP10 úspěchů 2010. A nakonec busty, kterých je v budově nesčetně, budou rozmělněny v prach a z něj pak bude vyroben lepicí tmel na kočičí hlavy. „Tím se české hlavy symbolicky dostanou do každé nově zbudované cyklostezky, “ říká Knížak. Těch chce město příští rok postavit neuvěřitelných jedenáct kilometrů. A to rozhodně není na kočku.

„Každá sranda ovšem něco stojí, “ dodává Knížak. Bourání divadla vyjde daňové poplatníky na necelé tři miliardy korun. Již nyní je proto ustavena celonárodní sbírka. Své celoživotní úspory můžete posílat na účet 245147395/0300 nebo formou SMS ve formátu DMS mezera DEMOLICE mezera ND na číslo 906131313. Cena jedné SMS je značná.