HRBATŮV KOSTELEC

V Brně proběhlo MS v SM

9. 4. 2013 10:25 - Sport - Alexandr Kosodřev

Tři oběšení, jedno ukamenování, nespočet skoroúmrtí a pohmožděnina ramene. Taková je bilance právě proběhnuvšího Mistrovství světa v SM, které se konalo v Brně.

V kategorii dominanti zvítězila Kristina Kokočí (bývalá mistryně ve šplhu), která umlátila železnou tyčí rozhodčího. 

Nedávno propuštěný Vít Bráta obhájil titul Svazovač roku. S pomocí Kokočí drželi porotu tak dlouho svázanou do kozelce, dokud neuznala, že Brátovi patří prvenství jak v této, tak i v dalších kategoriích.

Na pozici starší submisivové letos skončil Václav Kalus. Po projevení nepřípustných poznámek na téma globálního obnažování byl diskvalifikován softballovým kamenem.

Celé kategorii Sadistický dorost opět dominovali výrostci z Mostu a Prahy-Libně. Například Tomáš Chlupa, pocházející z pěstounské rodiny, v pěstním souboji s přehledem rozdrtil družstvo slovenských sáňkařek. Petr Načas, trpící donedávna hladem (jeho rodiče měli podvyživovací povinnost), exceloval v disciplině Odpírání základních potřeb slušným lidem.

A v neposlední řadě David Serád, jenž si odskočil z vazby (kde je nyní vystaven škodlivému aktivnímu kouření), zazářil v disciplině Úplný čokl: poslušnost, naprostý zákaz mluvení, jen kňourání, štěkání a žraní z misky - to vše splnil na 100%.

Po skončení MS následoval raut. Stoly byly potaženy černými latexovými ubrusy a kdo nepřišel v gumě, nebyl na raut vůbec vpuštěn. To se stalo osudným Karlu Schwarzenegrovi, který si věc s gumou mylně vysvětlil a dostavil se s kondomem na hlavě.

 

R.E.K.L.A.M.A
nabízí nejnutnější soudní výlohy: Pohmožděniny po pádu z kola - 20.000 Kč, Oční monokl stereo (zákrok na obou očích) - 15.000 Kč, Kulhání medium a nemoc se soustředit na 1 den - 10.000 Kč, Terapie vlakem - 50.000 Kč. Naše reference: David Rath, Iveta Bartošová

Bém vystoupal na Mount Fashion

21. 3. 2013 00:49 - Sport - Alexandr Kosodřev

Jako druhý Čech v historii, zdolal bývalý pražský primátor pomyslnou metu všech homolezců: Mount fashion.

Jako druhý Čech v historii, zdolal bývalý pražský primátor pomyslnou metu všech homolezců: Mount fashion.

"Ani jste se neohřál v Čechách a už zase někam lezete?" zeptali jsme se ho časně zrána v táboře smrti ještě předtím, než pokořil vrchol módy. (Táborem smrti se nazývá místo, odkud se návrháři vydávají na strastiplnou kariéru.)

"Hodlám pokořit Mount Fashion a změnit světovou módu. Mým cílem je přirozenost," řekl Bém a začal se pakovat na třídenní kariérní veletoč. „Pokud vám říkají, že jste neslaní a nemastní, stačí se cestou nahoru pořádně zapotit a vydržet tak alespoň tři dny,“ upřesnil Bém svou vizi módy.

A jaká bude konkrétně letošní móda podle Béma? Hitem letoška bude transparentnost, za níž se Bém na Magistrátě vždy tolik zasazoval. Ta se projeví zejména v přirozenosti odhaleného přirození. „Chceme být maximálně otevření,“ říká Bém.

Jako doplněk chystá sprchový gel s dlouhotrvající vůní přirození. Bém 24/7, jak se bude jmenovat, bude vyroben z Mistrova potu a z výtažků Aloe Věra Čáslavské, pro ještě hebčí pleť. „Po každém sprchování pokožka trpí a vůbec přirozeně nevoní,“ upřesňuje Bém účel doplňku.

Také jiní návrháři se nechali Bémem inspirovat. Například Louis Vuitton se vysral na kabelky a pak se nechal pomazat vůni z podpaží Christiny Aguilery. A další a další pomazané hlavy je následují.

„Je to tak přirozené,“ libuje si Bém. 

"Zaveďte ho na elektrošoky!" zaznělo náhle z chodby.

R.E.K.L.A.M.A
Až terabyte předinstalovaného porna v základní výbavě. Jedině u alza.cz

TJ Smradoprdky - Foodsal

10. 12. 2012 11:58 - Sport - Alexandr Kosodřev

TJ Smradoprdky a Česká asociace foodsalu pořádají Turnaj v sálovém žraní. Podávat se bude dršťková polévka přímo z držky Zdeňka Pohlreicha. Kdo z ní sní nejvíc, vyhraje cestu okolo své osy o 180 stupňů. Po skončení zahrají studenti gymnázia Karla Čapka divadelní hru Válka s noky. Žraní nazdar - zdar!

TJ Smradoprdky a Česká asociace foodsalu pořádají Turnaj v sálovém žraní. Podávat se bude dršťková polévka přímo z držky Zdeňka Pohlreicha. Kdo z ní sní nejvíc, vyhraje cestu okolo své osy o 180 stupňů. Po skončení zahrají studenti gymnázia Karla Čapka divadelní hru Válka s noky. Žraní nazdar - zdar!

R.E.K.L.A.M.A
ihned k vystěhování! Pojďte si zařvat na lidi!

Módní přehlídka

17. 10. 2012 03:34 - Sport - Alexandr Kosodřev

TJ Smradoprdky a velká Dělnická strana si vás dovolují pozvat na prasistickou módní přehlídku.

TJ Smradoprdky a velká Dělnická strana si vás dovolují pozvat na prasistickou módní přehlídku. Vystřídá letošní dominantní hnědou barvu béžová? Budou jako minulý rok všechny modelky zase na molo? Nechte se překvapit! Po skončení proběhne promítání filmu S tebou mě sere svět s Luďkem Sobotou v hlavní roli hajzlpapíru.

R.E.K.L.A.M.A
Rychlá úleva od idiocie.