HRBATŮV KOSTELEC

WC Open 2013

27. 6. 2013 21:35 - Sport - Alexandr Kosodřev

Tělovýchovná jednota Smradoprdky pořádá další ročník WC Open. Letos se bude soutěžit v těchto disciplínách: bascatbalu, české hňácané, flusbalu, pisbalu, krasosraní, rychlosraní a nově též v akrobatickém sraní na kruzích a bradlech. Divácky oblíbená disciplina žumpotápění se letos z technických důvodů neuskuteční, hlavní sportoviště bylo vyčerpáno. Jako omluvu dostane každý divák zdarma poblévku a kataráček.

Nuže, popřejme soutěžícím hodně zdaru a pozvedněme číši zámeckého fekálního na slavnostní příblitek!

Sponzorem akce je hotel Incontinental.

 

 

R.E.K.L.A.M.A
nyní v nové konfiguraci s miss Kratochvílovou. Objednávejte na CD, DVD i jako aplikaci do vašich análních kolíků.

Hugo DeMenti se zůčastní samohybného uměleckého závodu Tur de Bilé

21. 6. 2013 10:53 - Sport - Standa Skandál

Tradiční závod umělců na samohybech Tur de Bilé který se koná 1. července projíždí Bílínou, kde si  umělci navzájem předvedou svá umělecká díla v pohybu. Jde o pěknou malou českou verzi Tour de France.

Tur de Bílé nabídne divákům nevídanou a neviděnou podívanou na samohyby, které divák doposavat ani nespatřil natož aby o nich snil.

Žhavou představenou novinkou Tur de Bílé je právě samohyb Traumaplán jehož známá produkční verze s pěti koly a 2,5 válci, který dosáhl neuvěřitelnou spotřebu 1,234 traumačlověka na 100km, bude k vidění!
(Pozn. redkace traumačlověk je již běžně užívaný ekvivalent způsobených traumat lidem při těžbě ropy. Jde o valuaci ekonomických externalit.)


Mimo jiné uvidíme helikoptéru poháněnou koninou namísto americké novinky helikoptáry poháněné člověkem.

 

R.E.K.L.A.M.A
Přijďte se dozvědět, co to byl incest při interaktivních prohlídkách! Rodinné vstupné nyní se slevou 30%.

Standa Skandál se zůčastnil pražského maratonu ve stylu Monthy Python

12. 5. 2013 12:22 - Sport - Standa Skandál

Standa Skandál je známý svým slabým smyslem pro orientaci a sociální koncentrační fóbii. I přes to se zůčastnil pražského maratonu.

Standovi se podařilo se udržet trasu jen kousek (asi 2km) podél Vltavy, která tvořila s podolským kopcem dobrý koridor z kterého nevyběhl. Mimo tento koridor defkato běžel úplně jinou trasu.

Ptáme se Standy na jeho dojmy: "Víte, nejprve jsem nabral dobrý směr na Barandov. Pod mostem jsem, ale přeběl a asi po kilometru jsem postřehl, že běžím zcela sám a kolem mě jsou jen cyklisti.
Tak jsem se otočil a na Dvorcích jsem se zase chytil. Držel jsem se z kraje. Velké množství lidí mi působí deformaci časoprostoru a pak odbočuji nevím kam.

To se mi stalo osudným pod Vyšehradem, kde mě přihlížející dav zatlačil mezi závodníky, což ve vyšehradském tunelu způsobilo koncentrační fóbii, která mě vymrštila i přes pásky na náplavku.
Po ní jsem závod minul a podběhl Palacký most, kde jsem se chtěl přidat. Situace na Palackém náměstí byla tak nepřehledná, že jsem zaběhl do Emauz, odkud se mi povedlo nabrat instinktivě směr na Vyšehrad. Díky duchovním energiím na Vyšehradě jsem se konečne zorientoval a nabral úspěšně směr domů."

 

R.E.K.L.A.M.A
časopis který vidí pod povrch

V Brně proběhlo MS v SM

9. 4. 2013 10:25 - Sport - Alexandr Kosodřev

Tři oběšení, jedno ukamenování, nespočet skoroúmrtí a pohmožděnina ramene. Taková je bilance právě proběhnuvšího Mistrovství světa v SM, které se konalo v Brně.

V kategorii dominanti zvítězila Kristina Kokočí (bývalá mistryně ve šplhu), která umlátila železnou tyčí rozhodčího. 

Nedávno propuštěný Vít Bráta obhájil titul Svazovač roku. S pomocí Kokočí drželi porotu tak dlouho svázanou do kozelce, dokud neuznala, že Brátovi patří prvenství jak v této, tak i v dalších kategoriích.

Na pozici starší submisivové letos skončil Václav Kalus. Po projevení nepřípustných poznámek na téma globálního obnažování byl diskvalifikován softballovým kamenem.

Celé kategorii Sadistický dorost opět dominovali výrostci z Mostu a Prahy-Libně. Například Tomáš Chlupa, pocházející z pěstounské rodiny, v pěstním souboji s přehledem rozdrtil družstvo slovenských sáňkařek. Petr Načas, trpící donedávna hladem (jeho rodiče měli podvyživovací povinnost), exceloval v disciplině Odpírání základních potřeb slušným lidem.

A v neposlední řadě David Serád, jenž si odskočil z vazby (kde je nyní vystaven škodlivému aktivnímu kouření), zazářil v disciplině Úplný čokl: poslušnost, naprostý zákaz mluvení, jen kňourání, štěkání a žraní z misky - to vše splnil na 100%.

Po skončení MS následoval raut. Stoly byly potaženy černými latexovými ubrusy a kdo nepřišel v gumě, nebyl na raut vůbec vpuštěn. To se stalo osudným Karlu Schwarzenegrovi, který si věc s gumou mylně vysvětlil a dostavil se s kondomem na hlavě.

 

R.E.K.L.A.M.A
V institutu alternativní léčby AKTIP pro vás zorganizujeme profesionální psychohry i jiné psycho.