HRBATŮV KOSTELEC

I přes úmrtí chce medaili

24. 7. 2013 23:10 - Sport - Standa Skandál

Měla velké zdravotní problémy, ale plavkyně Petra Chrochtová si z toho velkou hlavu nedělá, tedy nedělala. Říká in memoriam "jsem připravená, velmi spokojená, sezona jde zatím skvěle."

 Hodně lidí i ona sama čeká, že přiveze medaili. Podstoupila Petra Chrochtová operace obou ramen, léčbu rakoviny jater, sleziny, i hlavy a v poslední době ji ničí zánět úponu a nerv v lokti, do toho se jí zkracují šlachy na prstech a v posledních týdnech ji trápili křeče.

Na křeče včera křečovitě zemřela. Přesto je slyšet její hlas ze záhrobí o medailí, tvrdí věštec Všudypřítomná.

R.E.K.L.A.M.A
Volte PPM (dříve ANO). Volte nadrženou patnáctku! PPM s číslem 15, vaše budoucí jistota.

WC Open 2013

27. 6. 2013 21:35 - Sport - Alexandr Kosodřev

Tělovýchovná jednota Smradoprdky pořádá další ročník WC Open. Letos se bude soutěžit v těchto disciplínách: bascatbalu, české hňácané, flusbalu, pisbalu, krasosraní, rychlosraní a nově též v akrobatickém sraní na kruzích a bradlech. Divácky oblíbená disciplina žumpotápění se letos z technických důvodů neuskuteční, hlavní sportoviště bylo vyčerpáno. Jako omluvu dostane každý divák zdarma poblévku a kataráček.

Nuže, popřejme soutěžícím hodně zdaru a pozvedněme číši zámeckého fekálního na slavnostní příblitek!

Sponzorem akce je hotel Incontinental.

 

 

R.E.K.L.A.M.A
zhotovení a aplikaci prsních implantátů. Používám výhradně přírodní materiály na bázi dřeva (piliny) a nebo co si přinesete (strčím vám tam cokoli). Dále nabízím vestavěný nábytek. Volejte non-stop 800123456.

Hugo DeMenti se zůčastní samohybného uměleckého závodu Tur de Bilé

21. 6. 2013 10:53 - Sport - Standa Skandál

Tradiční závod umělců na samohybech Tur de Bilé který se koná 1. července projíždí Bílínou, kde si  umělci navzájem předvedou svá umělecká díla v pohybu. Jde o pěknou malou českou verzi Tour de France.

Tur de Bílé nabídne divákům nevídanou a neviděnou podívanou na samohyby, které divák doposavat ani nespatřil natož aby o nich snil.

Žhavou představenou novinkou Tur de Bílé je právě samohyb Traumaplán jehož známá produkční verze s pěti koly a 2,5 válci, který dosáhl neuvěřitelnou spotřebu 1,234 traumačlověka na 100km, bude k vidění!
(Pozn. redkace traumačlověk je již běžně užívaný ekvivalent způsobených traumat lidem při těžbě ropy. Jde o valuaci ekonomických externalit.)


Mimo jiné uvidíme helikoptéru poháněnou koninou namísto americké novinky helikoptáry poháněné člověkem.

 

R.E.K.L.A.M.A
S balíkem sankcí EU100 můžete čerpat plyn až do 1.9. nebo do vyčerpání! Aktivujte si svůj balíček ještě dnes! Hodně zábavy přeje váš Gazprom.

Standa Skandál se zůčastnil pražského maratonu ve stylu Monthy Python

12. 5. 2013 12:22 - Sport - Standa Skandál

Standa Skandál je známý svým slabým smyslem pro orientaci a sociální koncentrační fóbii. I přes to se zůčastnil pražského maratonu.

Standovi se podařilo se udržet trasu jen kousek (asi 2km) podél Vltavy, která tvořila s podolským kopcem dobrý koridor z kterého nevyběhl. Mimo tento koridor defkato běžel úplně jinou trasu.

Ptáme se Standy na jeho dojmy: "Víte, nejprve jsem nabral dobrý směr na Barandov. Pod mostem jsem, ale přeběl a asi po kilometru jsem postřehl, že běžím zcela sám a kolem mě jsou jen cyklisti.
Tak jsem se otočil a na Dvorcích jsem se zase chytil. Držel jsem se z kraje. Velké množství lidí mi působí deformaci časoprostoru a pak odbočuji nevím kam.

To se mi stalo osudným pod Vyšehradem, kde mě přihlížející dav zatlačil mezi závodníky, což ve vyšehradském tunelu způsobilo koncentrační fóbii, která mě vymrštila i přes pásky na náplavku.
Po ní jsem závod minul a podběhl Palacký most, kde jsem se chtěl přidat. Situace na Palackém náměstí byla tak nepřehledná, že jsem zaběhl do Emauz, odkud se mi povedlo nabrat instinktivě směr na Vyšehrad. Díky duchovním energiím na Vyšehradě jsem se konečne zorientoval a nabral úspěšně směr domů."

 

R.E.K.L.A.M.A
Přijďte se dozvědět, co to byl incest při interaktivních prohlídkách! Rodinné vstupné nyní se slevou 30%.