HRBATŮV KOSTELEC

Designérka Xara X. Bohnicová navrhla sedačky inspirované ženskými pysky a řití

22. 1. 2023 10:19 - Technika - Andrey Plenkowicz

Slovenská návrhářka nábytku Xara Xaverov Bohnicová uvedla kolekci „Píčíš“ neboli „Kundičky“. Jde o nejoblejší a nejorganičtější kolekci, kterou kdy vůbec navrhla. Nábytek je čistou oslavou ženských pysků a řiti. Sedět se v tom ale nedá, až...

Všechny kousky jsou hravé, nápadité a tak trochu i sexy. Ústředním kouskem kolekce je ale křeslo s názvem „Big Fucking Girl“. Jak už název napovídá, je vůbec největším šukatelným kouskem v kolekci.

Každý kus představuje lízatelné ženské pysky, zhmotněné smyslnými hladkými křivkami, na dotek příjemnými zvlhčenými povrchy a masitými záhyby, které připomínají pysky, ňadra a zadek. Návrhářka nezapomněla ani na klitoris uprostřed křesla, který může mužům dráždit anus a pokud se do sedačky zaboří i prostatu.

Sedačky je možné objebat v provedení kůže, semiš nebo latex.

R.E.K.L.A.M.A
pro myši a slimáky

Na brněnské univerzitě vymysleli výrobu hoven z hoven

20. 1. 2020 15:22 - Technika - Rostislav Plkát

Patent na výrobu hoven z hoven drží tým výzkumníků z brněnské Automatické univerzity společně s mimozemskou Van Der Hoven Universität a Petrem Fialou (ODS). Vynález byl poprvé představen právě na sjezdu ODS tento víkend.

Ano, už ani hovno - stalo se novým titulem hnutí, v něž se ODS transformovala na sjezdu. V nadcházejících komunálně-odpadních volách se hnutí bude ucházet o místo vykonání potřeby ve Vládě. „Svou potřebu konečně vykonáme,“ potvrdil Petr Fiala, "důležité je mít vizi."

ODS ví, na jakou stranu chce jít, a volba vedení to jasně ukázala, řekl předseda Petr Fiala po svém znovuzvolení.

Jak probíhá výroba hoven z hoven?

„No vezmete hovno,“ vysvětluje Fiala, "a vyrobíte z něj hovno. A máte hovno."

Na sjezdu se ukázalo, že vynález lze uplatnit jak zepředu, tak zezadu, ze západu i z východu. "Jsem celej zapatlanej, ale zvládli jsme to! Obhájil jsem předsedu!" vřískal Fiala za pultíkem.

Český vynález změní svět

Průmysl 5.0, který pohltí úplně všechno od Boha až po sociální sítě, bude vyrábět už jenom hovna z hoven, myslí si také vynálezce 3D hovnotisku, Josef Průša.

To sice ANO, ale až v další pětilípce.

 

R.E.K.L.A.M.A
Pojďte je spalovat! Krematorium Praha-Strašnice hledá nové tváře.

Češi vynalezli 3D hovnotisk

8. 12. 2019 15:03 - Technika - Joachim Řitke

Rozšíření 3D tiskáren dosud bránil fakt, že na nich nešlo v patřičné kvalitě tisknout hovny. To je ale minulost, dokládá holešovická firma Prusa Research pana Josefa Průši.

„Zde se posadíte do tohoto vozíku,“ ukazuje Průša na pojízdné kancelářské křeslo s dírou, "a poté již tisknete."

Začátky nebyly jednoduché. „Měli jsme problémy s úřady a taky se nám dost vysírala mašina,“ vzpomíná Průša. "Byl se na nás podívat až hlavní hygienik. Ten se do toho taky posadil a zjistil, že hovnotisk je celkově uvolňující. Takže nám dal zelenou."

Budoucnost vidí Průša hnědě. "Podívejte se na Aliexpress nebo na Ebay. Světová produkce sraček je na takové úrovni, že 99,9% z těch výrobků míří rovnou na skládku. Naproti tomu náš hovnotisk lze nejen zkompostovat, ale vyrobit v ještě větším množství za stejnou cenu. Posouváme zážitek kapitalismu do dalšího levelu!"

Podle Průšy se 3D hovnotisk stane pilířem průmyslu 4.0 a ohrozí i tradiční Strážnický modrotisk, zapsaný na seznamu UNESCO.

R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!

Umělá inteligence dosáhla hranice svých možností

22. 7. 2019 18:14 - Technika - Joachim Řitke

Umělá inteligence, kterou vědci testují na superpočítači IT4Innovations, opět vyvolala chybu #42. Ta je zřejmě fatální neboť k ní dojde pokaždé, když inteligence umělé inteligence přesáhne kritickou mez. Touto mezí má být, podle vědců, sledování porna.

„Generování porna je pro umělou inteligenci již dávno rutinní záležitost, ale sledovat porno, to dosud neuměla,“ říká vědec a popularizátor umělé inteligence (AI), doc. Vrána z brněnské Automatické univerzity.

Umělá inteligence zatím nerozuměla tomu, co se odehrává na obrazovce. Právě to se ale vědcům podařilo změnit.

Vrána pokračuje: „Mysleli jsme si, že zavedením pozitivní zpětné vazby, tedy když se na to bude AI dívat, dojde ke generování kvalitnějšího porna na výstupu. Ono se to ale místo toho úplně zaseklo.“

Takzvaný zásex se vědcům dosud nepodařilo opravit.

R.E.K.L.A.M.A