Ani týden neuplynul od tragické události a Iveta Bartošová 3D (482 let) vstala z mrtvých. Vypadá doslova jako vypadlá ze škatulky, říkají lidé. Svůj velký návrat na výsluní bere Iveta opravdu vážně a už prý nic nebere. A stihla napsat novou kuchařku. Pár receptů na ochutnávku, ostatně, naleznete na konci článku.
"Mám víc elánu než kdy předtím, chce se mi řvát!" potvrzuje. A kolem ní už to opět vře: nejen díky zbrusu nové kuchařce, ale také proto, že naštvala svého manžela, když prohlásila, že na svůj pohřeb rozhodně nepůjde. Nehodlá se prý účastnit jeho mediálních hodů a dodává: "Ještě teď mě bolí hlava a jsem ráda, že už je to všechno za mnou."
Iveto jaký je váš recept na zmrtvýchvstání?
Ráno si vezmu dávku geriavitu se ženšenem a řasu chlorellu, vypiju hrnek silné černé kávy bez cukru a slupnu misku müsli s ovocem. Všechno to hned proteče a propadne, ale bezpečně mě to nakopne. Pak rychle pudr a řasy a můžu vyrazit do světa. (zdroj: super.cz). Také se chci omluvit mým fanouškům, že jsem zmrtýchvstání nestihla třetího dne, přecijenom stále ještě nejsem Ježíš Kristus.
Vidím že nemáte paže ani ústa, jak s tím bojujete?
Kde nezabere pravidelný pohyb, přichází na řadu zkrášlovací salon. V jednom takovém si nechávám upravovat problémové partie včetně bříška speciální metodou podtlakové masáže. Taky jsem díky tomu dost zhubla.
Podtlaková masáž problémových partií
blesk.cz: Scvrklá Bartošová prozradila recept na hubnutí!
A co zpívání, nechybí vám?
S umělcem a producentem Davidem Černým chystáme nový muzikál. Bude to postmoderní muzikál o Emě Destinové, v němž se nezpívá. A já tam budu nezpívat hlavní roli té Emy. Chci za ni dostat Grammy. Nebo aspoň slavíka.
Ovšem teď asi právě žijete svou novou kuchařkou. Kde jste pro ni brala inspiraci?
Některé recepty mám ještě po babičce, jinak jsem se nechala inspirovat životem.
Znovuzrozená zpěvačka momentálně také pokračuje v natáčení zombie post-reality 3D show ze svého života, kterou vysílá TV Pětka a má vyvrcholit 23. prosince neživým koncertem v Lucerně. Bude to vyvrcholení roku, píší bulvární slátky.
A nyní již několik slíbených receptů
Svíčková se zapečenými knoty
5 ks svíček
urnička
Do vyhřáté trouby vložíme urničku se svíčkami a zapékáme. Poté co se vosk rozteče přes knoty, zaprášíme popelem dle chuti.
Rakvičky se šódó
1 ks rakvička
1 ks věneček
150 ml šódó
Do předem rozehřáté trouby vložíme rakvičku s věnečkem a pečeme hodinu na 1500 C. Zalijeme šódó a podáváme. Můžeme jíst horké nebo vlažné jako puding.
Ivetin tataráček
1 ks kráva
Vezmeme maso z krávy a ihned po bourání podáváme zastudena.
Ivetiny rozpíčky
1cm plátek Hery nebo obdobného tuku
popel
Popel rozmícháme s Herou a škvaříme dozlatova. Podáváme s mediální omáčkou.
Hřebíčková polévka
5 ks hřebíčků
rakvička
Na popelavou sobotu vaříme pět hřebíčků společně s rakvičkou. Při kousání pozor na jazýčky!
Další recepty naleznete zde:
http://www.labuznik.cz/recept/tvarohovy-kolac-podle-ivety-bartosove/
http://www.ahaonline.cz/clanek/recepty/81067/dusene-kotlety-na-pepri-podle-ivety-bartosove.html
Jste vůl, že jste si ještě nekoupil krávu.