HRBATŮV KOSTELEC

Žijí zdravě

25. 5. 2013 22:59 - Kultura - Alexandr Kosodřev

A tak si uchovaj to svoje zdraví a pak zemřou ty svoje zdravý životyjiž dávno před tím však umrtvenýleč obohacený vitamíny A a C- oni však neobohatili nikoho.

(báseň ze sbírky Lidé okolo nás, nakladatelství Vesmír 2013)

R.E.K.L.A.M.A
Cestuj po netu: otevři si idos a jezdi. Například nyní: Praha-Brno 209Km za pouhé dvě hodiny! Doporučuje Klub českých online turistů.

Nanopohádka

25. 5. 2013 22:48 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Bylo jednou jedno nanokrálovství. (nanozačátek)
(nanozápletka)
Princ políbil nanoropuchu
a z ní se stala nanoprincezna.
Pravda, nebyla moc vysoká,
spíše takový skrček.
Takže víc než o styku,
dá se hovořit  o
nanoonanii.

Bylo jednou jedno nanokrálovství. (nanozačátek)

(nanozápletka)

Princ políbil nanoropuchu
a z ní se stala nanoprincezna.

Pravda, nebyla moc vysoká,
spíše takový skrček.

Takže víc než o pohlavním styku,
dá se hovořit o
nanoonanii.

 

 

 

 

 

R.E.K.L.A.M.A
Srovnejte si dodavatele cyklonu B. Ušetříte průměrně 1 850 Kč ročně. Nezávazně a zdarma.

Přejedený kóan o oživování nábytku

18. 5. 2013 14:53 - Kultura - Standa Skandál

Zbaviti se nepotřebného haraburdí, abychom se mohli oprostit nábytku...

Přejedený koan o oživování nábytku

Zbaviti se nepotřebného haraburdí, abychom se mohli oprostit nábytku jenž obestavoval hory onoho bordelu a zakrýval naši podstatu křečka nepotřebného šrotu, který se nerad kouká na hory nakřečkovaného, zřejmě tušíc, že něco není v pořádku a tak pořádek dělá obestavovaním bordelu takzvanou maskovizací či maskováním lakovaným či dýhovaným. Stejně obestavuje svoje kypré zadky a břicha hedvábnou volnou látkou s krásným vzorem, protože na jeho zabordelné tělo zanešené tukem se nedá koukat tak jako na onen bordel skytý v nábytku. Tanec s půstem musí nutně osobu pústující i bystrou přivést k myšlenkám zanešenosti bytu a uvede ho do možná mnohaletého systémového půstování nábytku, až tento vyhládlý nábytek předtím plný a tučný se postí tak dlouho až v něm nic nezbude. Je také nábytek shledán nepotřebným a vyhozen či spálen na ohništi. Spálen stejně jako tuk kyprých zadků při běhu. Mrtvý Nábytek obsahující jen šrot je nahrazen krásnou květinou, která sama dbá o čistotu a tak spolubydlícího každodenně upozorňuje svou skromností na potřebné a nepotřebné.

Howgh

R.E.K.L.A.M.A
Pojďte je spalovat! Krematorium Praha-Strašnice hledá nové tváře.

Národní Galerie hostí novou výstavu

14. 5. 2013 16:56 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Tak se jmenuje výstava, která probíhá v Národní galerii. Postmodernisticky kritizuje sebe samu. „Je to kvantově-postmoderní výstava,“ upřeňuje Hugo DeMenti, který nápad vymyslel. „Následek předchází příčinu, některé obrazy už jsou prodány, ačkoli ještě nebyly namalovány,“ dodává DeMenti.

Největší množství kritiky však nesklidily DeMentiho obrazy, nýbrž kolekce „24 ročních dob“ od Davida Černého, kterou autor ještě ani nezamýšli vytvořit. Černý si ovšem odmítl převzít cenu Jana Procházky, protože prý nemá žádnou cenu. „Černý nepochopil, že Jan Procházka se teprve stane slavným, ačkoli zatím nic nenamaloval, a ani se nenarodil,“ říká DeMenti. S ním souhlasí i kritici, kteří ještě nesouhlasí: "Černý ne úplně pochopil kvantovou postmodernu, stále ulpívá v pouhé postmoderně a zaostává za kvantovým uměleckým směrem."

Velký ohlas v médiích vzbudila také plastika s názvem Karel Good. Podle kritiky je velmi dobrá, „very good,“ říkají kritici. Tato plastika, nejen že zatím neexistuje, ale ani se neví, který autor ji vytvoří. Vzhledem k názvu se přihlásil Karel Gott. „Rád bych zkusil sochařství, protože ty moje mazaniny už mě nebaví,“ řekl nám soukromě.

redakce také doporučuje:

 

 

 

R.E.K.L.A.M.A