HRBATŮV KOSTELEC

Degenerativní umělá demence se vymyká kontrole

30. 3. 2023 11:08 - Technika - Joachim Řitke

Překotný rozvoj umělé demence představuje hluboká rizika pro společnost a lidstvo, varují vědci. Volají po nejméně půlročním pozastavení vývoje nových degenerativních modelů.

Exkrementální vývoj, který lidstvo společně s umělou demencí zažívá od příchodu ChatDGPT3, se vymyká kontrole. Nejen vědci varují, že kvůli použití umělé demence hrozí zaplevelení společnosti takzvanými hlubokými fakty, čili deep-fucked.

K varování se připojila také Markéta Pekarová-Eidamová, která se zrovna vrátila z Tibetu.

V ohrožení je, kvůli působení umělé demence na sociálních sítích, také tradiční maloměstská dementalita.

A co je nejhorší, papež nadýchal 6,3 promile. „To je neslučitelné se životem i výkonem stolice,“ domnívá se Pekarová-Eidamová a doporučuje nosit třetí svetr.

Eéééééééé.

Designérka Xara X. Bohnicová navrhla sedačky inspirované ženskými pysky a řití

22. 1. 2023 10:19 - Technika - Andrey Plenkowicz

Slovenská návrhářka nábytku Xara Xaverov Bohnicová uvedla kolekci „Píčíš“ neboli „Kundičky“. Jde o nejoblejší a nejorganičtější kolekci, kterou kdy vůbec navrhla. Nábytek je čistou oslavou ženských pysků a řiti. Sedět se v tom ale nedá, až...

Všechny kousky jsou hravé, nápadité a tak trochu i sexy. Ústředním kouskem kolekce je ale křeslo s názvem „Big Fucking Girl“. Jak už název napovídá, je vůbec největším šukatelným kouskem v kolekci.

Každý kus představuje lízatelné ženské pysky, zhmotněné smyslnými hladkými křivkami, na dotek příjemnými zvlhčenými povrchy a masitými záhyby, které připomínají pysky, ňadra a zadek. Návrhářka nezapomněla ani na klitoris uprostřed křesla, který může mužům dráždit anus a pokud se do sedačky zaboří i prostatu.

Sedačky je možné objebat v provedení kůže, semiš nebo latex.

R.E.K.L.A.M.A

Na brněnské univerzitě vymysleli výrobu hoven z hoven

20. 1. 2020 15:22 - Technika - Rostislav Plkát

Patent na výrobu hoven z hoven drží tým výzkumníků z brněnské Automatické univerzity společně s mimozemskou Van Der Hoven Universität a Petrem Fialou (ODS). Vynález byl poprvé představen právě na sjezdu ODS tento víkend.

Ano, už ani hovno - stalo se novým titulem hnutí, v něž se ODS transformovala na sjezdu. V nadcházejících komunálně-odpadních volách se hnutí bude ucházet o místo vykonání potřeby ve Vládě. „Svou potřebu konečně vykonáme,“ potvrdil Petr Fiala, "důležité je mít vizi."

ODS ví, na jakou stranu chce jít, a volba vedení to jasně ukázala, řekl předseda Petr Fiala po svém znovuzvolení.

Jak probíhá výroba hoven z hoven?

„No vezmete hovno,“ vysvětluje Fiala, "a vyrobíte z něj hovno. A máte hovno."

Na sjezdu se ukázalo, že vynález lze uplatnit jak zepředu, tak zezadu, ze západu i z východu. "Jsem celej zapatlanej, ale zvládli jsme to! Obhájil jsem předsedu!" vřískal Fiala za pultíkem.

Český vynález změní svět

Průmysl 5.0, který pohltí úplně všechno od Boha až po sociální sítě, bude vyrábět už jenom hovna z hoven, myslí si také vynálezce 3D hovnotisku, Josef Průša.

To sice ANO, ale až v další pětilípce.

 

R.E.K.L.A.M.A
Celé dětské tábory to sem jezdí dýchat. Holotropní biodýchánek přímo na komíně, nyní v akci za 999 Kč!

Češi vynalezli 3D hovnotisk

8. 12. 2019 15:03 - Technika - Joachim Řitke

Rozšíření 3D tiskáren dosud bránil fakt, že na nich nešlo v patřičné kvalitě tisknout hovny. To je ale minulost, dokládá holešovická firma Prusa Research pana Josefa Průši.

„Zde se posadíte do tohoto vozíku,“ ukazuje Průša na pojízdné kancelářské křeslo s dírou, "a poté již tisknete."

Začátky nebyly jednoduché. „Měli jsme problémy s úřady a taky se nám dost vysírala mašina,“ vzpomíná Průša. "Byl se na nás podívat až hlavní hygienik. Ten se do toho taky posadil a zjistil, že hovnotisk je celkově uvolňující. Takže nám dal zelenou."

Budoucnost vidí Průša hnědě. "Podívejte se na Aliexpress nebo na Ebay. Světová produkce sraček je na takové úrovni, že 99,9% z těch výrobků míří rovnou na skládku. Naproti tomu náš hovnotisk lze nejen zkompostovat, ale vyrobit v ještě větším množství za stejnou cenu. Posouváme zážitek kapitalismu do dalšího levelu!"

Podle Průšy se 3D hovnotisk stane pilířem průmyslu 4.0 a ohrozí i tradiční Strážnický modrotisk, zapsaný na seznamu UNESCO.