HRBATŮV KOSTELEC

V Braníku se zřítil další turista z Česka

18. 7. 2022 08:22 - Krimi - Joachim Řitke

Informuje o tom v neděli agentura APA s odvoláním na policii. Turista se zřítil ze stopadesátimetrové roviny, když ve tmě při sestupu zabloudil a narazil do lampy veřejného osvětlení.

 Místo kde často dochází k nehodám. Turisté přecení své síly a nezvládnou chůzi.

Místo kde často dochází k nehodám. Turisté přecení své síly a nezvládnou chůzi.

Dcera 53letého muže v sobotu oznámila na policii, že ho pohřešuje. Vypověděla, že její otec vyrazil na túru do restaurace „Bába pod kořenem“, ale od středy se jí neozval.

Do pátrání byla nasazena městská policie a městská horská služba. Muž byl nalezen ve stavu celkového finančního vyčerpání neslučitelného se životem, pouhých několik metrů od restaurace.

Aby se předešlo podobným nehodám, magistrát místo vybaví informačními cedulemi a lampy natře reflexními nátěry. K dispozici bude také obdoba přívozu, takzvaný přéchod, čili asistenční služba. Ta doprovodí cestujícího až domů. Zpoplatněna bude podle standardního tarifu PID. Dopravní podnik upozorňuje, že agresivní jedinci mohou být vykázáni z přepravy.

R.E.K.L.A.M.A

Občanku dostihli termovizí

20. 3. 2020 21:05 - Krimi - José Ďírkovič

Alenu R., která v sobotu ve večerních hodinách odešla z domova, dostihla až termovize. Za spáchání trestného činu pohybu na veřejnosti jí hrozí trest odnětí orgánů do váhy 5 kg.

Občanskou hlídku zalarmovali náhodní kolemhledící. Podle prezidenta OH, Romana Prymuly (CEFC), se však formuje nebezpečná kultura disidentů, kteří stále častěji unikají termovizním dronům. „Schovávají se do kanálů,“ říká Prymula.

Na tento novodobý underground by si měly příští měsíc posvítit právě Občanské hlídky. V součinnosti s krysami všeho druhu chystají akci, která nemá v novodobých dějinách obdoby.

Stát si od akce také slibuje, vylepšit bilanci zahraničního obchodu. Jen za minulý rok bylo do Číny odesláno přes 15 tun orgánů, převážně ledvin, po nichž je v tamějších restauracích velká poptávka.

Občanským hlídkám by měl pomoci Národní registr udání. O víkendu jej pro stát naprogramovali uvědomělí občané v rámci takzvaném hackathonu, tedy bez nároku na honorář. „Registr vypadá funkční,“ říká Prymula. "Za každé potvrzené udání obdrží občané bonus ve formě státního sociálního kreditu. Použití registru bude samozřejmě dobrovolné," uzavírá.

Všechny krysy a svině světa, spojte se. Online!

R.E.K.L.A.M.A
S balíkem sankcí EU100 můžete čerpat plyn až do 1.9. nebo do vyčerpání! Aktivujte si svůj balíček ještě dnes! Hodně zábavy přeje váš Gazprom.

Muž vyhrožoval na Olšanských hřbitovech životem

4. 8. 2019 15:59 - Krimi - Joachim Řitke

Podle policejního protokolu měl muž vykřikovat „vy zasraný mrtvoly“ a „hajzlové zdechlí“, poté že "budete žít na věky!" Právě poslední výhrůžka vyburcovala strážníky z hřbitovní služebny Městské policie k neprodlenému zásahu.

Za rušení posmrtného klidu nyní hrozí muži trest doživotním nakupováním v přilehlém OC Flora. „A doprdele,“ prohlásil muž.

Podle mluvčí městské policie byl muž již dříve přichycen při nevhodném třídění odpadu. „Dával nám tu mrtvoly do plastů,“ upřesnila mluvčí. Muž se hájil tím, že si neuvědomil, že v plastových pytlích byly mrtvoly.

Městská policie Olšany zve dále občany na Noc hřbitovů. Za naší asistence budou otevřeny hroby celebrit. Těší se na vás například Jirka Schellinger, Klement Gottwald a možná už také Jiřinka Bohdalová.

R.E.K.L.A.M.A
Srovnejte si dodavatele cyklonu B. Ušetříte průměrně 1 850 Kč ročně. Nezávazně a zdarma.

V Praze hořela hromada

24. 6. 2019 - Krimi - Joachim Řitke

Požár likvidoval speciální útvar hasičů v součinnosti s dobrovolným hasičským sborem Praha-Komořany. Do boje s plameny vyrazily čtyři hasičské vozy.

00:15 Hořeniště halí hustá hmla.

00:15 Hořeniště halí hustá hmla.

00:18 Probíhá porada. "Haste honem, hybaj hovada!"

00:18 Probíhá porada. "Haste honem, hybaj hovada!"

00:20 Hasiči hledají hlavní hydrant.

00:20 Hasiči hledají hlavní hydrant.

00:23 Hurá, hydrometeority!

00:23 Hurá, hydrometeority!

00:24 Halucinace.

00:24 Halucinace.

00:30 Hotovo. Hirošima hadr.

00:30 Hotovo. Hirošima hadr.

R.E.K.L.A.M.A
Pojďte je spalovat! Krematorium Praha-Strašnice hledá nové tváře.