HRBATŮV KOSTELEC

Prezidentství světa v PR 2016

23. 3. 2016 18:28 - Sport - Alexandr Kosodřev

V posledním kole soutěže PS v PR navýšili jak Donald Trump, tak Hillary Clintonová náskok před svými spoluhráči. Nechali za sebou družstvo Teda Cruze z Texasu i hráčský tým Bernie Sanderse z Vermontu, který na výkon dvojice nestačil. Kvůli velmi rozdílným výsledkům se dokonce hovoří o kokainovém dopingu. Ten se však netestuje, aby nebyl v moči prokázán.

Clintonová bodovala již v předchozí sérii soutěže, kdy své prvenství udržela necelých sedm měsíců. V závěru však nestačila na silnějšího Barracka Obamu a vybojovala druhou pozici. Letos porotu zaujaly její vyrovnané výkony, kterými se během sezóny prezentovala. Že je ve formě, dokázala již několikrát: udržela náskok před dotírajícím američanem Bushem i Carsonem a nyní se drží v těsném závěsu za Donaldem Trumpem.

"Úspěch Hilči je úžasný, stejně jako její neuvěřitelná stabilita v průběhu celé sezóny. Moc jí blahopřeji, určitě to je skvělá náplast za všechna ta druhá místa. Navázala na to, co předváděla celou minulou sérii. Jde prostě vytrvale a soustředěně za svým cílem. Moc to Hilče i celému jejímu PR týmu přeju," řekl pro oficiální internetové stránky Bílého domu její bývalý manžel a PResident světa z roku 2003, Bill Clinton.

Donald Trump v generálce na hlavní soutěž také válel. V americkém New Hampshire ovládl sprint, stíhačku a na závěr triumfoval i v ženské štafetě - tu si ale jen tak z legrace střihnul právě s Clintonovou.

Zda bude Trumpův triumfální start pokračovat, ukáže závěrečný souboj. Je klidně možné, že se bude muset New-Yorský rodák nakonec smířit s dvěma „bramborovými medailemi“ - čestným doktorátem z Oxfordu a blahopřáním od Václava Klause staršího.

R.E.K.L.A.M.A
lehací a sedací práce, přizdistání, odborný dohled. Volejte 777857564.

Družstvo sportovců z Islámského státu postřílelo družstvo TJ Smradoprdky

4. 2. 2016 21:04 - Sport - Alexandr Kosodřev

V právě proběhlé mezinárodní soutěži družstvo sportovců z Islámského státu postřílelo naše družstvo TJ Smradoprdky. Přesto smradoprdští vyhráli alespoň morálně 15:3. Všechna čest!

Už při startu islámští běžci chybně pochopili startovací výstřel a spustili odvetu. Odnesl to Tomáš Novák, kterého ihned odnesli.

Nedařilo se ani v pětiboji. Ten skončil už střelbou a na šerm se dostalo pouze v jednom případě, kdy prohrál svůj život Jiří Žemlička.

Fotbalové utkání se sice podařilo dohrát, ale pět fotbalistů bylo v průběhu upáleno, ukamenováno a jeden skončil s půlkou hlavy, „což nemělo na hru vliv,“ říká trenér, "jde přece o fotbal." Alespoň něco tedy.

Konečně remízou skončila soutěž na chodících pásech. „Nikdo nikam nedošel,“ řekl výživový poradce a manažer smradoprdského fitness a wellness centra, Marcel Blitečka.

Sledovanost zápasů na TV Hovna mnohonásobně předběhla konkurenci. „Například v sobotu večer jen 10% diváků upřednostnilo talkshow se znásilněnou Jágrovou exmilenkou Puhajkovou na ČT1, což nikdo z odborníků na média nečekal,“ říká ředitel Hovny Dvořák.

Dvořák pokračuje: "Zakoupili jsme licenci na vysírání dalších zápasů Islámského státu. Jedná se například o disciplínu běh se sračkou daleký, na který se domácí družstvo Smradoprdek specializuje, avšak nově navíc s hořící koudelí v prdeli. Už teď můžu slíbit, že to bude sranda."

"Dále chceme přenášet zápasy ve stolním fotbalu, který se hraje přímo s těmi stoly. V neposlední řadě pak zápas diváků sledujících s granáty v rukou zápas ve stolním fotbale hraný se stoly v televizi. Vzhledem k tomu, že v hledišti budou jak příznivci Islámského státu tak naši, bude to doslova divácký trhák," uzavírá Dvořák.

R.E.K.L.A.M.A

Jágr mění TJ Smradoprdky za NHL

13. 5. 2015 14:20 - Sport - Alexandr Kosodřev

Dle výroční zprávy Českého svazu letního hokeje vyšla zima nanejvýš vydařeně. „Vpodstatě nám žádná plocha ani nezamrzla,“ říká Martin Loukota, manažer soutěží (LSD).

Také týmu TJ Smradoprdky se zimní sezona vydařila. Družstvo se nedostalo ani do krajského přeboru, takže lze již nyní považovat MS v letním hokeji za opět prosrané.

V nadcházející sezoně pomůže týmu Smradoprdek odchod Jaromíra Jágra. Tomu se letos několikrát podařilo dostal družstvo až na led.

Jak bude družstvo bez Jágra hrát, můžete se přijít podívat o víkendu do klubovny TJ Smradoprdky. Po České pivní extralize se tam uskuteční přátelské utkání s družstvem tyčkařů z Reálu Merdeid.

Tyčkař Jágr Reálu Merdeid

Tyčkař Jágr Reálu Merdeid

R.E.K.L.A.M.A

Osud brněnské Velké ceny bude jasný do konce března

29. 1. 2015 20:41 - Sport - Alexandr Kosodřev

Zda se letos v Brně bude konat Velká cena České republiky ve skoku do rozpáleného oleje, bude jasné do konce března. S odvoláním na úterní schůzku s promotérem akce to ve čtvrtek sdělil jihomoravský hejtman Michal Hašek. 

Závisí to na tom, zda kraj včas dostane dostatečné množství řepkového oleje, jehož použití schválila na začátku ledna vláda. Podle ministra zemědělství se navíc jedná o nejrozumnější využití tohoto produktu. Kraj olej zatím nemá a čeká, až jej vláda dodá skrze externího dodavatele, s nímž však dosud nemá sepsánu řádnou smlouvu.

Přitom minulý rok byl velmi úspěšný. Češi vytvořili světový rekord v hromadném skoku do rozpáleného oleje, „jen to zasyčelo,“ řekla divačka z Brna.

Čas je do konce března. Pokud se do té doby všechny zúčastněné strany nedohodnou a olej dodán nebude, závod bude muset být zrušen.

Pořadatelé proto zvažují alternativní disciplínu, která by nebyla závislá na dodávce oleje: skoku do kyseliny solné a s celým sudem potom do přehrady. Tato disciplína by se mohla konat v areálu Novomlýnské nádrže. Družstvo Kopáč z Orlíku, které dlouhodobě drží titul mistrů ČR, se do soutěže již předběžně přihlásilo.

R.E.K.L.A.M.A
nabízí nejnutnější soudní výlohy: Pohmožděniny po pádu z kola - 20.000 Kč, Oční monokl stereo (zákrok na obou očích) - 15.000 Kč, Kulhání medium a nemoc se soustředit na 1 den - 10.000 Kč, Terapie vlakem - 50.000 Kč. Naše reference: David Rath, Iveta Bartošová