HRBATŮV KOSTELEC

Politický proces, dějství třetí: Gaslighters

14. 9. 2022 12:54 - Konspirace - Andrey Plenkowicz

Jde o spiknutí řve již zesnulý Babiš načež mu tečou slzy. Monička brečí, mlčí a směje se.

Nagyová žádá trest nejvyšší. "Vše je moje chyba! Jsem vina v plném rozsahu. Pan Babiš je nevinný člověk!", zakřičela v soudní síni nažež zase zapálila již tak drahé plynové osvětlení.

Gaslighting včera, dnes i zítra.

R.E.K.L.A.M.A
Odstraníme vaše ego nebo co chcete.

U Pravičácké brány si dali dostaveníčko neomačisté

29. 7. 2022 13:53 - Konspirace - Joachim Řitke

Kouř oheň - peklo. Tak to vypadá na nepovolené akci radikálních neomačistů u Pravičácké brány v Českém Švýcarsku.

Místo monitorují vrtulníky Policie ČR, které na účastníky také shazují vodu, aby u nich nedošlo k přehřátí tancem. Týká se to zejména rizikových skupin, říká policista v civilu, který si přeje nadále zůstat v anonymitě. Sám se prý hlásí k ultrapravici, ale bojí se to říkat nahlas, a tak nám alespoň zahailoval.

Na pomoc přiletěla i dvě hasicí letadla z Itálie. „Kropíme účastníky vodou, přesto jsme několik z nich odvezli s podezřením na infarkt a jednoho na nevhodné názory,“ pokračuje policista.

Všude se tančí. Českým Švýcarskem zní hudba Daniela Landy. „Vypadá to tu jako na sjezdu gayů,“ říká policista.

aktualizace:

Hasiči hovno hasí a už také jenom tančí.

V 15:35 se utrhl skalní blok, který nesl obrovskou televizní obrazovku. Ta spadla přímo na účinkující. S těžkými popáleninami pleše byl odvezen Daniel Landa. Češi kondolují, zapalují svíčky a zbytky lesa.

Obrazovka padá na Daniela Landu a jeho rytířskou bandu

Obrazovka padá na Daniela Landu a jeho rytířskou bandu

R.E.K.L.A.M.A
Až terabyte předinstalovaného porna v základní výbavě. Jedině u alza.cz

Podivín z Litomyšle se živí jedem na krysy

30. 3. 2019 11:19 - Konspirace - Joachim Řitke

Pan Václav Novák žije tak trochu jiným životem. Živí se výhradně jedem na krysy. Dává si jej ke snídani, k obědu i k večeři. „Vypustil jsem maso, ovoce i zeleninu a od té doby se mé zdraví zlepšilo,“ svěřuje se pan Václav.

Pan Václav umí jed na krysy uvařit na mnoho způsobů. "Můžete ho dusit, smažit, péct nebo jíst jen tak - prostě jako každé jiné jídlo. Důležité je dodržet vyvážené množství."

Jed na krysy podávala panu Václavovi už jeho maminka. "S užíváním jsem začal když mi byly tři roky. Kdybych byl býval maminku poslechl, mohl jsem si ušetřit období, po které jsem se týral makrobiotikou."

Jed na krysy je prý doslova všelék. „Mám úspěch i v léčbě takových nemocí jako je AIDS nebo rakovina,“ říká pan Václav. Dokonce jednomu pacientovi narostly nohy.

Důležité je jedno: Před použitím jedu na krysy ho musíte uchovat po tři dny v pyramidě. Ta musí být otočena podle světových stran a její vrchol by měl svírat kosočtverec s šestou dimenzí, varuje pan Václav. Jinak může být jed i jedovatý.

R.E.K.L.A.M.A
zhotovení a aplikaci prsních implantátů. Používám výhradně přírodní materiály na bázi dřeva (piliny) a nebo co si přinesete (strčím vám tam cokoli). Dále nabízím vestavěný nábytek. Volejte non-stop 800123456.

Mentálně postižené děti ze školy v Kunicích chtějí sloučit se zdravými

14. 12. 2017 12:41 - Konspirace - Alexandr Kosodřev

Desítkám dětí s lehkým až středním mentálním postižením hrozí, že v nejbližších dnech budou sloučeni s dětmi zdravými, říká Josef Mengele ml., ředitel školy v Kunicích.

Sloučení se děsí nejen učitelé, ale hlavně rodiče. To je i případ Lenky Klechové, u jejíž dcery se ve třech letech objevila lehká mentální retardace. Nyní by dcera měla být sloučena se Zuzankou Procházkovou. Rodiče obou holčiček si neumějí představit, že by dívenky vyrůstaly spolu.

Dle ředitele Josefa Mengeleho má však být sloučena celá kunická škola s potravinářským učilištěm v Jílovém u Prahy. „Nemůžu se dočkat, miluji inkluzi,“ říká Mengele ml.

 




R.E.K.L.A.M.A
Sledujeme za vás nejnovější trendy v uvažování. Studio zdravého myšlení AKTIP. Vykakejte negativní myšlenky.