HRBATŮV KOSTELEC

Favorizovaná Hilča si odvezla stříbro

9. 11. 2016 11:05 - Sport - Alexandr Kosodřev

V soutěži Prezidentství v PR 2016 nakonec favorizovaná Hilča nestačila na silnějšího soupeře Trumpa a odváží si stříbro.

„Za všechno mohou naši dodavatelé,“ krčí rameny doc. Vrána z Brněnské automatické univerzity, která Hilču vyvinula. „Svým způsobem je to především rána pro českou sportovní robotiku,“ pokračuje Vrána. Hilča 3.0 musela být kvůli technickým potížím stažena a nahrazena předchozí, méně výkonnou verzí, která navíc předčasně zemřela.

Za neúspěchem vidí Vrána podfinancování sportu. "Kvůli protiruským sankcím se ruští investoři obrátili místo na naši univerzitu na Číňany, kteří vyvinuli model s pokročilejší randomizací chování."

"Je to škoda. Také my jsme u Hilči 3.0 pracovali na lepší randomizaci chování, která je klíčová při nasazení robota v lidské mase. Poprvé jsme toho využili u našeho produktu Zeman 3D, kde jsme veškerou argumentaci, paměť i logiku přesunuli do externího modulu Ovčáček. Bohužel, Číňané ale tentokrát slízli smetanu," uzavírá Vrána.

Vrána doufá, že se ruští investoři napříště opět obrátí na brněnskou univerzitu. Pokud ji tedy přímo neznárodní.

R.E.K.L.A.M.A
Česko hledá Debila. Přihlašte se ještě dnes!
R.E.K.L.A.M.A
R.E.K.L.A.M.A
pro myši a slimáky

V Olympijském Riu je nejoblíbenější disciplinou žumpotápění

10. 8. 2016 19:16 - Sport - Standa Skandál

Teprve v roce 2016 se mohlo zápasit na olympiádě v nové disciplině, kterou přinesli češi. Jde o tak oblíbené žumpotápění.

 

Kalné odpadní vody protékající Riem jsou vysoce jakostní pro tuto náročnou disciplinu. Vody prokazatelně obsahují zbytky výkalů, moči, vlasů, nehtů, zvratků, pracích prášků včetně fosfátů, olej (motorový i na smažení), PET lahve, lavičky, sofa, koberce, hadry, části těl živočichů i lidí a zbytky jídla včetně živých krys. Koliformní bakterie i řasy byly laboratorně dokázány.

V bazénu s žumpózní vodou se úspěšně přes noc pomnožila i řasa Chlorella, která je bohatým zdrojem vitaminů a bílkovin.

Jako přípitek na první světové utkání v žumpotápění si připíjeli sportovci jakostním českým fekálním a zajedli to poblévkou s kataráčkem. Řada sportovců potom náležitě obohatila sportoviště vlasním darem.

Hlavní přítok na sportoviště - Zátoka Sviní

Kalné odpadní vody protékající kanálem souběžně s ulicí Av. Schultz Wenk bez jakékoliv čističky přímo do moře:

Kanál odvádějící splaškové vody podél ulice Av. Schultz Wenk v Rio de Janeiro jsou ideální pro žumpotápění

Ředitel ČOV: Stáblíková se na olympiádě neposere!

10. 8. 2016 08:41 - Sport - Standa Skandál

Rio de Janeiro - Touha Mariany Stáblíkové startovat na letní olympiádě v Riu de Janeiro zůstane nenaplněna. O tom, že se české hrdinka zimních olympijských her v krasosraní a rychlosraní nezúčastní středeční časovky, rozhodla v úterý ráno přímo v Riu Mezinárodní arbitráž DRAM (CAS/RAS).


Je to k posrání, tvrdí Stáblíková.

Arbitráž ohledně sraní rozhodla rychle a tvrdě pod značným časovým tlakem což způsobilo vyprázdnění a zneschopnění sporotvkyně. Několikatýdenní snaha Sáblíkové, jejího týmu a experta na sportovní právo Jana Šťovíčka přišla vniveč, tribunál neobměkčila ani přímluva prezidenta České republiky Miloše Zemana 2D in memoriam či sportovních legend v čele s Věrou Čáslavskou i Helenkou Zagorovou.

Jádro věci zůstalo podle CAS nezpochybnitelné. Stáblíková jednoduše nesplnila podmínky pro to, aby se do olympijského kálení kvalifikovala, protože se posrala. Šotečekovi nevyšel ani záměr nahradit v rychlosraní Rusku Olgu Zablionskou, která byla pár dnů před olympiádou vyřazena kvůli průjmu (dopovala projímadla). Nakonec ale uspěla s voláním z toalety, kde zkolabovala.

Češka dlouhé měsíce žila v domnění, že si start zajistila už na loňském světovém šampionátu. Na začátku června ale Mezinárodní unie krasosraní zveřejnila pětadvacetičlenný seznam kvalifikovaných, na kterém Stáblíková chyběla. Český svaz sranců si pravděpodobně špatně vyložil postupová kritéria.
Češka dlouhé měsíce žila v domnění, že se dostatečně posere - start si totiž zajistila už na loňském světovém šampionátu v akrobatickém krasosraní na kruzích a bradlech. Na začátku června ale Mezinárodní unie krasosraní zveřejnila pětadvacetičlenný seznam kvalifikovaných, na kterém Stáblíková chyběla.  Český svaz sranců si pravděpodobně špatně vyložil postupová kritéria a poslal komisi malé množství vzorku stolice.

Kejval ocenil bojovnost Stáblíkové

Pětinásobná olympijská vítězka v rychlosraní přesto odletěla do Brazílie, kde se samostatně připravovala na možný start. Zbytečně.

Posezení u odpadních vod pro diváky Olympiády v Riu


"Musím Martinu nesmírně ocenit. Jedla a zadržovala hodně. Je znát, proč je pětinásobnou olympijskou vítězkou a proč podává tak vynikající výkony v rychlosraní i v krasosraní. Nevzdala se, překousla úhoře a rozhodla se bojovat do posledních sil, i když byla v hodně těžké situaci. Ukazuje všem, že dokud je naděje, má smysl bojovat ve sportu i v životě. Bez ohledu na to, že v tomto případě neskončil boj vítězstvím," prohlásil předseda ČOV (Čisticky odpadních vod) Karel Kejval.
Šoteček opíral žalobu o nejasnou interpretaci pravidel USB-OHCI. "My jsme říkali, že výklad OHCI není jediný možný a jediný správný. Člověk by se z té specifikace skoro posral. A pokud je pravidlo nejasné, musí být vykládáno ve prospěch Host controlleru. Proto jsme chtěli, aby OHCI přidala jedno místo v časové značčce," uvedl Šoteček, který se svým týmem arbitráž o přidělení připravoval, ale protože je sám jedním z rozhodců CAS/RAS, časování DRAM v Riu se nemohl zúčastnit.


Šoteček: Boj stál za to kvůli budoucnosti sraní


Zastupoval ho proto Martin Massner, rovněž člen legislativní rady ČOV (Čistička odpadních vod). "kvalifikační pravidla krasosraní jsou nesmírně složitá a jsou v nich hlavně díry, musíte pečlivě našlapovat, abyste do něčeho nešlápli. Některá pravidla jdou smyslem proti sobě a celá jsou k posrání což stimuluje sportovce k vyšším výkonům. Navíc je důležité podívat se na ně tím způsobem, že se vám z nich udělá doslova šoufl - jejich smyslem je posrat co nejvíc lidí a umožnit, aby se utkali ti nejlepší. V tomto případě neumožnila USB-OHCI startovat Windows k vůli, řekl Massner.

Přestože CAS (Czech Academy of Sciences) tyto argumenty neuznala, česká strana nepovažuje svůj boj za svobodu sraní za marný. "Ukázalo se, že i v pravidlech pro kvalifikaci na krasosraní OH- (sraní do hydroxidových kalných vod) mohou být nejasnosti a zvratky. Mrzí nás, že náš případ nevyšel, ale alespoň USB-OHCI a další dostaly jasný signál SIGTERM, že pravidla nemusejí být jasně napsaná. Proto stál celý ten boj a tlak za to. Usnadní to sraní mnoha sportovcům v budoucích případech – posrali se úplně," řekl Šoteček.

R.E.K.L.A.M.A
Až terabyte předinstalovaného porna v základní výbavě. Jedině u alza.cz

Prezidentství světa v PR 2016

23. 3. 2016 18:28 - Sport - Alexandr Kosodřev

V posledním kole soutěže PS v PR navýšili jak Donald Trump, tak Hillary Clintonová náskok před svými spoluhráči. Nechali za sebou družstvo Teda Cruze z Texasu i hráčský tým Bernie Sanderse z Vermontu, který na výkon dvojice nestačil. Kvůli velmi rozdílným výsledkům se dokonce hovoří o kokainovém dopingu. Ten se však netestuje, aby nebyl v moči prokázán.

Clintonová bodovala již v předchozí sérii soutěže, kdy své prvenství udržela necelých sedm měsíců. V závěru však nestačila na silnějšího Barracka Obamu a vybojovala druhou pozici. Letos porotu zaujaly její vyrovnané výkony, kterými se během sezóny prezentovala. Že je ve formě, dokázala již několikrát: udržela náskok před dotírajícím američanem Bushem i Carsonem a nyní se drží v těsném závěsu za Donaldem Trumpem.

"Úspěch Hilči je úžasný, stejně jako její neuvěřitelná stabilita v průběhu celé sezóny. Moc jí blahopřeji, určitě to je skvělá náplast za všechna ta druhá místa. Navázala na to, co předváděla celou minulou sérii. Jde prostě vytrvale a soustředěně za svým cílem. Moc to Hilče i celému jejímu PR týmu přeju," řekl pro oficiální internetové stránky Bílého domu její bývalý manžel a PResident světa z roku 2003, Bill Clinton.

Donald Trump v generálce na hlavní soutěž také válel. V americkém New Hampshire ovládl sprint, stíhačku a na závěr triumfoval i v ženské štafetě - tu si ale jen tak z legrace střihnul právě s Clintonovou.

Zda bude Trumpův triumfální start pokračovat, ukáže závěrečný souboj. Je klidně možné, že se bude muset New-Yorský rodák nakonec smířit s dvěma „bramborovými medailemi“ - čestným doktorátem z Oxfordu a blahopřáním od Václava Klause staršího.

R.E.K.L.A.M.A
Přijďte se dozvědět, co to byl incest při interaktivních prohlídkách! Rodinné vstupné nyní se slevou 30%.