HRBATŮV KOSTELEC

Mein Kauf

15. 3. 2014 12:24 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Na pultech knihkupců je k dostání nová kniha německé autorky Adolfa Shitlera, který si nedávno nechala změnit pohlaví.

Kniha má název Mein Kauf a Shitlerová v ní vyjmenovává, co všechno by si mohla koupit, nebýt současného, neoliberálního kapitalismu. Na systému Shitlerové především vadí, že umožňuje horentní zisky hrstce osob, ale ne jí. Tantiemy z filmových produkcí ze 40. let přestávají stačit na nákup nejnutnější kosmetiky pro manžela, Evu Hnědou, který si nedávno také nechala změnit pohlaví.

Kniha Main Kauf se ihned po vydání stala bestselerem nejen v Praze a v Brně, ale i v dalších spolkových republikách, například v Polsku. Tam však byla bleskově zakázána. „Normálně zase Blitzkrieg,“ stěžuje si Shittler, kterému se mezitím změnilo pohlaví zpět, neboť postrádá peníze na nákup další celodenní sady. Také Eva Hnědý už je zase Hnědá. (Celodenní sada vyprchá dříve, než výrobce slibuje, zjistili v testu Sad změn pohlaví Idnes.)

Upozornění: Main Kauf je určen pouze osobám starším osmnácekti let nebo osobám v doprovodu osob osmnácekti let starších.

 

R.E.K.L.A.M.A
nabízí nejnutnější soudní výlohy: Pohmožděniny po pádu z kola - 20.000 Kč, Oční monokl stereo (zákrok na obou očích) - 15.000 Kč, Kulhání medium a nemoc se soustředit na 1 den - 10.000 Kč, Terapie vlakem - 50.000 Kč. Naše reference: David Rath, Iveta Bartošová

Móda na léto 2014

25. 2. 2014 19:33 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Co si letos v létě vzít na sebe? Kdo jiný by tuto otázku mohl zodpovědět lépe, než Kalvin Clein, jehož kolekce ovlivňují celosvětovou módu už několik desetiletí!

"Letos bude v kurzu retro. Zajímají-li vás barvy, tak vás musím zklamat. Chystáme odklon od pestrých barev k umírněnějším, v módě budou především odstíny hnědé, černé a konečně se dočkáme i opomíjené khaki."

„Šaty budou letos také více uniformní,“ pokračuje Clein, "neboť pouze díky konfekci lze radikálně snížit náklady. Ušetříme tím nejen vaše peněženky, ale i řadu dětských zdrojů v Bangladéši. Například tyto,„ ukazuje novinku Clein, “tyto šaty jsou opravdu retro. Vidíte? Skoro jako z dědečkovy skříně. Tmavě hnědá v kombinaci se světle hnědou a na rukávu kontrastní červenočerná nášivka. Nášivky s indickou symbolikou budou letos velikým hitem," slibuje Clein.

„A nebo naše funkční prádlo, kupříkladu tyto čepice: úplná novinka,“ klepe na jednu z nich, "jsou vyrobeny z lakované oceli a ochrání vaši hlavu. Konečně opravdu funkční prádlo!"

"A nesmíme zapomenout na doplňky. Letos jsme přichystali dvě placky k viditelnému nošení: růžový trojůhelník, a pokud ten vám nesedí, můžete zvolit žlutou hvězdu."

Celou kolekci Kalvin Clein Léto 2014 si už objednal Adolf Shitler, konkrétně 80 milionů obleků s motivem slunce a šest milionů placek. Prý se budou hodit.

Ukázka nejdražších mužských intimních doplňků do spodního prádla pro zvýraznění mužnosti:

Dopňky do spodního prádla pro zvýraznění mužnosti

Dopňky do spodního prádla pro zvýraznění mužnosti

 

R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!

Novinky na pultech knihkupců odhalí kruhy v obilí

5. 2. 2014 17:44 - Kultura - Standa Skandál

Vychází první díl světového bestselleru odhalující tajuplné kruhy v obilí. Jsou za těmito úkazy skutečně mimozemšťani ?

Nakladatelství Nová Rudá Vatra společně s výzkumným týmem Necyklopedie vydalo další doslova hořlavou publikaci se jménem Kurvy v obilí, díl první: Odhalený kód tajuplných obrazců.
Čtenáři se dozví které kurvy kruhy vlastně dělají a proč je dělají. Čtenáře nepřekvapí, že jde o další dobře mířenou taktiku na oslabení výnosů všech zemí EU a cíl je jasný: vyhladovět Evropu! Kreml celou věc vnímá velmi kriticky a zvažuje Čechy nevpustit na Olympijské hry do Soči. Vláda ČR by prý neměla vypouštět takové matoucí informace ohledně Ukrajinské krize takto podle v publikaci s masovým nákladem.

Kurvy v obilí tak zřejmě vyvolají další mezinárodní konflikt.

Nová publikace Kurvy v obilí

R.E.K.L.A.M.A
Odstraníme vaše ego nebo co chcete.

Nefunkcionalismus vítězí nad pravdou, láskou i nenávistí

2. 2. 2014 22:41 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Architekt David Černý, tvůrce Manifestu nefunkcionalismu, jistě nečekal, jaké pozdvižení způsobí. Radní na Magistrátě v pátek potají odhlasovali nový územní plán, který počítá s celkovou asanací Starého i Nového města, a to právě v duchu nefunkcionalismu.

„V pořadí již druhá asanace vnitřního města je rozdělena do tří etap,“ říká vedoucí odboru správy majetku Magistrátu Svoboda. "V první etapě se zaměříme na stavby, které zasluhují největší pozornost. Jedná se především o Národní muzeum, jehož budova je dlouhodobě v žalostném stavu. Již schválené tři miliardy korun použijeme na šetrnou, nefunkcionalistickou rekonstrukci."

 

Václavské náměstí - první etapa - rekonstrukce Národního muzea

Václavské náměstí - první etapa - rekonstrukce Národního muzea

„Ve druhé fázi budeme postupně rekonstruovat přilehlé objekty,“ pokračuje Svoboda. "Do každého objektu navíc umístíme kamery, aby se kdokoli mohl podívat dovnitř z pohodlí domova."

Václavské náměstí - druhá fáze - postupná rekonstrukce

Václavské náměstí - druhá fáze - postupná rekonstrukce

"V poslední fázi počítáme s celkovým zalitím Nového i Starého města do betonu, a to dle projektu arch. Jana Kaplického post mortem. Naše památky nejen že zůstanou zachovány v nezměněné podobě pro několik stovek dalších generací, ale přežijí i jaderný výbuch," pochvaluje si plán Svoboda. Podobnou metodiku prý použili před dvěma tisíci lety v italských Pompejích a dodnes těží z turistického ruchu.

Václavské náměstí - dokončení asanace

Václavské náměstí - dokončení asanace

R.E.K.L.A.M.A