HRBATŮV KOSTELEC

Tělovýchovná jednota Smradoprdky je zlatá!

25. 2. 2018 12:47 - Sport - Alexandr Kosodřev

Dvojité zlaté hovno z olympijských her v Pchjongjangu si odnáší Tělovýchovná jednota Smradoprdky. "Bylo to opravdu nečekané. Takový úspěch si snad ani nezasloužíme!" říká Polyester Hnědecká, trenérka a nadčlověk.

Družstvo Smradoprdek zvítězilo v disciplíně žumpotápění, a to v jeho variantě se šnorchlem.

"Tato disciplina byla na ZOH zavedena teprve předloni v Riu," upřesňuje Hnědecká. "Oproti klasickému žumpotápění se polovinu času plave se šnorchlem, a to obráceným směrem dolů. Je to tudíž velice náročné na dýchání."

Také je to prý náročné proto, že tam dole je hovno vidět.

Hnědecká pokračuje: "V první minutě jsme se vůbec nedokázali zorientovat, až jsem si říkala, že se snad všichni posrali. Ale pak už to šlo ráz na ráz a máme zlato! Máme zlato!"

Hnědecká se vrátila do ČR sama. Sportovcům se v Pchjongjangu zalíbilo natolik, že jsou z nich dosud vidět jenom šnorchly. A to jenom polovinu času.

aktualizace:

Pepa Zlato, který obhájil doma zlato, obhájil na olympyjádě aspoň to stříbro!

 

R.E.K.L.A.M.A
Cestuj po netu: otevři si idos a jezdi. Například nyní: Praha-Brno 209Km za pouhé dvě hodiny! Doporučuje Klub českých online turistů.

Pepa Zlato vyhrál zlato v žumpotápění!

13. 9. 2017 08:55 - Sport - Standa Skandál

Pepa Zlato nepodcenil přípravu a jako český reprezentant vyhrál zlatou medaili v místním přeboru Havířov v disciplině žumpotápění.

Pepa se připravuje na misrovství světa, kde chce obhájit také zlato.

Pepa Zlato vyhrál v Havířovském žumpotápění

R.E.K.L.A.M.A
Cestuj po netu: otevři si idos a jezdi. Například nyní: Praha-Brno 209Km za pouhé dvě hodiny! Doporučuje Klub českých online turistů.
R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!
R.E.K.L.A.M.A
Lék proti všem. Před upotřebením se poraďte se svým svědomím.

Společenské utkání 17. listopadu

17. 11. 2016 22:34 - Sport - Alexandr Kosodřev

Po dnešním, svátečním utkání 17. listopadu, vedou Zemanovci nad Nezemanovcema 3:4.

V nepřátelském utkání na Národní třídě poměřili své síly také s družstvem Okamurovců, kterým však uškodil nečekaný výpad Anarchistů. Dosud se mělo za to, že si Okamurovci s Anarchisty zahrají jen na lokální úrovni, takže prvoligovou akci nikdo nečekal.

"Byl to koncert vlastenectví. Obrana jen zářila," shodují se diváci.

Velmi zdařilý byl i útok, a to na všech stranách. Bojovníci proti totalitě Ludmila Váchalová, Jitka Malíková, Anton Tomík a Rudolf Dobiáš obdrželi Zlaté medaile Paměti národa.

Policisté jen v Praze zadrželi deset sportovců. Osm usedlo ihned na trestnou lavici a dva dostali červenou kartu za údajnou propagaci nacismu. Podle Policie si nezahrají několik následujících utkání. Sportovci se ihned odvolali k nejvyššímu rozhodčímu, který však byl toho času ožralý.

Souboje v ostatních disciplínách se nesly ve sváteční slovní rovině. „Debile“ byl nejčastější argument, kterým hráči-vlastenci častovali hráče-nevlastence. Ukázal se příliš slabý na to, aby rozpoutal větší podívanou.

22:00 - On-line show končí, děkujeme za pozornost. Tak zase příští rok. Ať žije Zeman! Ať žije Klaus! Ať žije Havel! Ať už jdou konečně všichni do prdele!

R.E.K.L.A.M.A
lehací a sedací práce, přizdistání, odborný dohled. Volejte 777857564.

Favorizovaná Hilča si odvezla stříbro

9. 11. 2016 11:05 - Sport - Alexandr Kosodřev

V soutěži Prezidentství v PR 2016 nakonec favorizovaná Hilča nestačila na silnějšího soupeře Trumpa a odváží si stříbro.

„Za všechno mohou naši dodavatelé,“ krčí rameny doc. Vrána z Brněnské automatické univerzity, která Hilču vyvinula. „Svým způsobem je to především rána pro českou sportovní robotiku,“ pokračuje Vrána. Hilča 3.0 musela být kvůli technickým potížím stažena a nahrazena předchozí, méně výkonnou verzí, která navíc předčasně zemřela.

Za neúspěchem vidí Vrána podfinancování sportu. "Kvůli protiruským sankcím se ruští investoři obrátili místo na naši univerzitu na Číňany, kteří vyvinuli model s pokročilejší randomizací chování."

"Je to škoda. Také my jsme u Hilči 3.0 pracovali na lepší randomizaci chování, která je klíčová při nasazení robota v lidské mase. Poprvé jsme toho využili u našeho produktu Zeman 3D, kde jsme veškerou argumentaci, paměť i logiku přesunuli do externího modulu Ovčáček. Bohužel, Číňané ale tentokrát slízli smetanu," uzavírá Vrána.

Vrána doufá, že se ruští investoři napříště opět obrátí na brněnskou univerzitu. Pokud ji tedy přímo neznárodní.

R.E.K.L.A.M.A
Tentokrát žádné demo! Zachraň sebe i svého pejska! Pospěš si, už se to hroutí!
R.E.K.L.A.M.A
Srovnejte si dodavatele cyklonu B. Ušetříte průměrně 1 850 Kč ročně. Nezávazně a zdarma.
R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!