HRBATŮV KOSTELEC

Ve sportu byl konečně legalizován doping

28. 2. 2018 23:22 - Sport - Alexandr Kosodřev

Rusko bylo znovu přijato Mezinárodním Olympyjským výborem do celosvětové soutěže. Stalo se tak poté, co byl na základě podnětu od Václava Klause ml. legalizován doping.

„Vždy jsem byl pro lidi a lidé se nechtějí koukat, jak nějaká Vosáhlíková předežene Kundolízovou o pouhých několik milisekund,“ píše na svém blogu Klaus ml.

Podle něj byl sport minimálně od roku 1990 nezajímavý. „Nuda nebo spíše setina toho, co bych byl ještě ochoten nazývat zábavou,“ píše dále. "Kdyby se aspoň dalo na co koukat nebo na co si sáhnout, ale třeba ty naše hokejistky, to je družstvo leseb!"

„Jen co vystoupíme z EU, už nám nebude nějaký Brusel diktovat, komu můžeme co podávat,“ slibuje Klaus. Na jeho gymnáziu PORG už v předstihu vypracovali podrobné dopingové programy, které zahrnují i genetické modifikace sportovců.

"Uvidíte, co dokáže trocha amfetaminu, kokainu a extáze. Nebo například geneticky modifikované cyklistky, které se pyšní skvělou výbavou. Vůbec mi nevadí, že to je na úkor aerodynamiky," poznamenává Klaus.

"Tak mi držte palce a spolu to referendum dáme!" vzkazuje ještě. Po fiasku v ODS hodlá kandidovat rovnou na příštího prezidenta ČR. S geneticky modifikovanými cyklistkami už objíždí kraje.

 

R.E.K.L.A.M.A
nabízí nejnutnější soudní výlohy: Pohmožděniny po pádu z kola - 20.000 Kč, Oční monokl stereo (zákrok na obou očích) - 15.000 Kč, Kulhání medium a nemoc se soustředit na 1 den - 10.000 Kč, Terapie vlakem - 50.000 Kč. Naše reference: David Rath, Iveta Bartošová

Tělovýchovná jednota Smradoprdky je zlatá!

25. 2. 2018 12:47 - Sport - Alexandr Kosodřev

Dvojité zlaté hovno z olympijských her v Pchjongjangu si odnáší Tělovýchovná jednota Smradoprdky. "Bylo to opravdu nečekané. Takový úspěch si snad ani nezasloužíme!" říká Polyester Hnědecká, trenérka a nadčlověk.

Družstvo Smradoprdek zvítězilo v disciplíně žumpotápění, a to v jeho variantě se šnorchlem.

"Tato disciplina byla na ZOH zavedena teprve předloni v Riu," upřesňuje Hnědecká. "Oproti klasickému žumpotápění se polovinu času plave se šnorchlem, a to obráceným směrem dolů. Je to tudíž velice náročné na dýchání."

Také je to prý náročné proto, že tam dole je hovno vidět.

Hnědecká pokračuje: "V první minutě jsme se vůbec nedokázali zorientovat, až jsem si říkala, že se snad všichni posrali. Ale pak už to šlo ráz na ráz a máme zlato! Máme zlato!"

Hnědecká se vrátila do ČR sama. Sportovcům se v Pchjongjangu zalíbilo natolik, že jsou z nich dosud vidět jenom šnorchly. A to jenom polovinu času.

aktualizace:

Pepa Zlato, který obhájil doma zlato, obhájil na olympyjádě aspoň to stříbro!

 

Pepa Zlato vyhrál zlato v žumpotápění!

13. 9. 2017 08:55 - Sport - Standa Skandál

Pepa Zlato nepodcenil přípravu a jako český reprezentant vyhrál zlatou medaili v místním přeboru Havířov v disciplině žumpotápění.

Pepa se připravuje na misrovství světa, kde chce obhájit také zlato.

Pepa Zlato vyhrál v Havířovském žumpotápění

R.E.K.L.A.M.A
S balíkem sankcí EU100 můžete čerpat plyn až do 1.9. nebo do vyčerpání! Aktivujte si svůj balíček ještě dnes! Hodně zábavy přeje váš Gazprom.
R.E.K.L.A.M.A
S balíkem sankcí EU100 můžete čerpat plyn až do 1.9. nebo do vyčerpání! Aktivujte si svůj balíček ještě dnes! Hodně zábavy přeje váš Gazprom.
R.E.K.L.A.M.A
Pojďte se k nám udělat do Xindlu!

Společenské utkání 17. listopadu

17. 11. 2016 22:34 - Sport - Alexandr Kosodřev

Po dnešním, svátečním utkání 17. listopadu, vedou Zemanovci nad Nezemanovcema 3:4.

V nepřátelském utkání na Národní třídě poměřili své síly také s družstvem Okamurovců, kterým však uškodil nečekaný výpad Anarchistů. Dosud se mělo za to, že si Okamurovci s Anarchisty zahrají jen na lokální úrovni, takže prvoligovou akci nikdo nečekal.

"Byl to koncert vlastenectví. Obrana jen zářila," shodují se diváci.

Velmi zdařilý byl i útok, a to na všech stranách. Bojovníci proti totalitě Ludmila Váchalová, Jitka Malíková, Anton Tomík a Rudolf Dobiáš obdrželi Zlaté medaile Paměti národa.

Policisté jen v Praze zadrželi deset sportovců. Osm usedlo ihned na trestnou lavici a dva dostali červenou kartu za údajnou propagaci nacismu. Podle Policie si nezahrají několik následujících utkání. Sportovci se ihned odvolali k nejvyššímu rozhodčímu, který však byl toho času ožralý.

Souboje v ostatních disciplínách se nesly ve sváteční slovní rovině. „Debile“ byl nejčastější argument, kterým hráči-vlastenci častovali hráče-nevlastence. Ukázal se příliš slabý na to, aby rozpoutal větší podívanou.

22:00 - On-line show končí, děkujeme za pozornost. Tak zase příští rok. Ať žije Zeman! Ať žije Klaus! Ať žije Havel! Ať už jdou konečně všichni do prdele!

R.E.K.L.A.M.A
pro myši a slimáky