HRBATŮV KOSTELEC

Jakmile Andrej Babiš straší neudrží stolici a začne chcát pod sebe, má hrad jistý. Míní politolog Jiří X. Měnesed

21. 12. 2022 12:39 - Konspirace - Andrey Plenkowicz

Andrej Babiš straší se představil nedávno jako nejdementnější kakandidát na Pražský Hrad. Jeho vyspělou demenci oceňují voliči s řádně rozvinutou demencí (30% národa, převážně senioři). Vysoké preference lze vysvětlit jedině touto synergií.

Filmový kritik a politolog Jiří X. Měnesed se ale domnívá, že kakandidátovi současné stádium demence nestačí a je třeba regres zesílit do té míry, že začne chcát i srát pod sebe. Lhavost bájivá u takto dementních kakandidátů nestačí. "První náznaky rozvoje pokočilého stádia umělé demence jsme mohli vysledovat už u soudního líčení, kdy se muselo vytírat. Slzy to prý nebyly, to je jenom PR.", dodává Měnesed.

R.E.K.L.A.M.A
Pojďte je spalovat! Krematorium Praha-Strašnice hledá nové tváře.

Hráč vabank u soudu brečel, tekly slzy jako hrachy

19. 12. 2022 13:28 - Konspirace - Andrey Plenkowicz

Soudní znalkyně, uvedla, že Andrej Babiš mladší netrpí bájnou lhavostí zato Andrej Babiš straší trpí bájnou lhavostí už od narození. „Umět lhát je základním předpokladem úspěchu jak v byznyse, politice i u estébáků“, dodala.

Již natřikráte zesnulý Andrej Babiš starší brečel, brečel, až bylo v sále mokro, že museli líčení přerušit a vytírat podlahu. Babiš se dojímal nad tím jak dobrý je „táta“ a krisový manažer. A zase brečel. Zlý jazykové tvrdí, že se Babiš straší i Nagyová několikrát pochcali strachem.

Soud byl v poledne odročen na dobu než bude Andrej Babiš straší zvolen hlavou stáda, aby si udělil abolici.

R.E.K.L.A.M.A

Dítě bylo oplodněno těhotnou komunistkou v Sedmihradsku

22. 10. 2022 10:44 - Konspirace - Rostislav Plkát

SEDMIHRADSKO - Svět se ještě nestačil vzpamatovat z českých prezidentů a stojí před další krizí nebetyčných rozměrů. Opilá komunistka ve svém služebním Audi bourala a poté znásilnila hlídku dobrovolných policistů, kteří se na ni vrhli netušíce, že ve voze je nepřipoutané dítě.

Neomarxismus v praxi, shodují se soudruzi vedení Jiřím Pehem. Demonstrují před úřadem Vlády a rozdávají petice o povinném kroužkování ptakomunistů. Některé se podařilo vykroužkovat z prvních míst, „přesto klovou a klovou,“ poznamenává Pehe.

Žádní komunisté by neměli být těhotní, myslí si 91% Čechů.

Dítě je v pořádku, komunistka byla oběšena a potrat zlegalizován. Svět se točí jako dřív.

R.E.K.L.A.M.A

Politický proces, dějství třetí: Gaslighters

14. 9. 2022 12:54 - Konspirace - Andrey Plenkowicz

Jde o spiknutí řve již zesnulý Babiš načež mu tečou slzy. Monička brečí, mlčí a směje se.

Nagyová žádá trest nejvyšší. "Vše je moje chyba! Jsem vina v plném rozsahu. Pan Babiš je nevinný člověk!", zakřičela v soudní síni nažež zase zapálila již tak drahé plynové osvětlení.

Gaslighting včera, dnes i zítra.

R.E.K.L.A.M.A
pasterizovaná homogenizovaná, vhodná i pro kojence. 1l za nebeských 25 Kč. Krucifix, no nekupte to! Vyrábí a dodává klášter řádu Bratří posledních neřestí.