HRBATŮV KOSTELEC

Zábavný miniseriál Andrej je DEMENT strhává sledovanost

17. 12. 2022 19:18 - Kultura / Náboženství - Andrey Plenkowicz

TV Hovna přišla s devítidílným miniseriálem Andrej je DEMENT, ten od prvního dílu strhává nebývalou sledovanost. Nahradí úspěšný seriál Alois je DEMENT.

Již natřikráte zesnulý Andrej Babiš předvádí před dětmi školou povinnými, že je skutečně DEMENT a neprolezl by ani druhý stupeň ZŠ. To by mu mohlo pomoci v kandidatuře na Hrad, míní politologové. Jednoho Dementa - hradní kaši v epoxidu už máme a není čím ten hnůj nahradit. Ostatní kakandidáti vykazují až příliš inteligence a to včetně postmatematika, věštce a ezoterika 21KAKAREL12. Zato estébák Babiš je blbý jak farářovo kolo, proto se na post présidenta hodí nejlépe.

Dementi na Hrad! Dementi na Hrad! Dementi na Hrad! Dementi na Hrad!

R.E.K.L.A.M.A
s CK Bomba ještě dnes a poznejte krásy Íránu. Zatím bez amerických turistů. Last minute!

Président Milouš Zeman nevyloučil koprolit

12. 12. 2022 17:23 - Kultura - Andrey Plenkowicz

Těsně před provedením „Asanace Présidenta“ mělo být tlusté střevo hlavy stáda prázdné, nestalo se tak.

Vzácný koprolit (zkamenělý výkal, pozn.red.), který měl být vyjmut a uložen do schrány před zalitím lánského exponátu do epoxidu zůstal na věky věkův uchován v bachoru présidenta. Z vzácného koprolitu měl být vyroben šperk pro kremelského nadvládce a nadčlověka Josifa Vysranoviče Putima.

Hlavní preparátor MUDr. Jaromír Zvoral se nechal slyšet, že jeho pacient toho už delší dobu nevyloučil mnoho. Například i nového šéfa Ústavního soudu. "Stále mu leží v žaludku, ale Putimovi tu maškaru uděláme třeba z mýho hovna. Už do toho míchám trochu cementu, aby se mu to nerozteklo po klopě.", konstatoval.

R.E.K.L.A.M.A

Církev byla nařčena z nelegálního prodeje NFT

4. 12. 2022 09:08 - Kultura / Náboženství - Ježíš Kristus
Multifunkční centrum a kancelářská budova vzniklá revitalizací původně nevyužívaného objektu na Pražském hradě, zdroj: METROSTAV

Multifunkční centrum a kancelářská budova vzniklá revitalizací původně nevyužívaného objektu na Pražském hradě, zdroj: METROSTAV

Katolická církev byla nařčena z neprůhledného hospodaření. „Nepochopili náš byznys model,“ hájí církev bývalý arcibiskup Dominik Duka, který patří mezi hlavní obviněné. O svém působení v církvi naopak tvrdí, že díky němu došlo k pozitivním změnám. I přes pokles věřících totiž církev zvýšila zisky.

Dle Duky se navíc podařilo spustit několik produktů, například uskutečnit emisi NFT tokenů. Ty sice církev obchoduje téměř tisíc let, například boží tělo nebo boží krev, nově však mohou eminenti získat tyto produkty online bez nutnosti obřadu.

Jinak věc vidí památkáři a detektivové z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ). Vadí jim, že církev tokeny sice prodává, ale zpětně nevykupuje. V aplikaci „Můj Bůh“ se věřícím zobrazuje aktuální cena tokenů, každý den se zvyšuje na základě času stráveného modlitbou, avšak není pak možno tokeny jakkoli převést na peněžní formu ani jiné finanční deriváty, s nimiž církev také obchoduje.

Památkářům zase vadí odprodej baziliky sv. Jiří na Pražském hradě. Získala ji za podezřele výhodných podmínek firma METROSTAV. Důvod, proč baziliku odprodala církev zrovna METROSTAVU, vysvětluje Duka tím, že šlo o dobročinné účely.

"Naším společným záměrem bylo v objektu vybudovat akreditovanou prodejnu NFT tokenů. Později jsme se ale s investory dohodli na celkové virtualizaci projektu. Tím došlo k uvolnění prostor, které, věřím, najdou nové a lepší využití."

Duka zdůrazňuje, že veškeré prostředky získané od investorů církev investuje na charitativní účely, které představují nejvyšší míru zhodnocení. Tedy investice do dětské prostituce, obchodu s bílým masem a pašování drog.

Detektivové z NCOZ si dále všímají faktu, že bazilika bývala turisticky hojně navštěvována, a tudíž pochybují o její prodělečnosti a nevyužitých prostorách.

„V tomto konkrétním případě možná došlo k pochybení v evidenci majetku,“ vysvětluje Duka. "Nemohu se k tomu ale více vyjadřovat, neboť zmíněný objekt jsem nikdy neviděl a ani to neplánuji."

Katolická církev je také investorem do výrobce baterií HE3DA. Startup měl již několikrát oznámit zahájení ostré výroby baterií, avšak z linky dosud nesjel jediný kus.

"Baterie HE3DA jsou dalším příkladem našeho úspěšného projektu a investice do budoucna. Podporujeme výrobu šetrných a bezpečných baterií. Jejich výroba je však závislá na termínu druhého příchodu Ježíše Krista, který se neustále odkládá. Bohužel tento termín nejsme schopni ovlivnit, neboť nespadá do gesce pražské arcidiecéze," uzavírá Duka.

R.E.K.L.A.M.A

Nová kniha Zřícenina - nic není jak se zdá aneb drby ze zákulisí

18. 11. 2022 19:10 - Kultura - Andrey Plenkowicz

Na pultech khikupců se objevina zbrusu nová kniha Zřícenina odhalující nejedno hradní tajemství tamnější „Zříceniny“.

Pisálek Saša zase neměl co dělat a tak nadral Zříceninu. Dozvíte se i peprné detaily ze zákulisí jak zlitej a jak často je Hradní zřízenec Ovčáček. V životě často nebývá nic, jak se na první pohled zdá. Lidé, kteří se tváří jako naši přátelé, jsou nakonec úplně jiní. Láska, která se zdá jako věčná, skončí dřív, než bychom se nadáli.

Ale jedno je jasné. Láska k alkoholu je Věčná.

Aktualizace

Saša se nechal slyšet, že již intenzivě pracuje na pokračování románu Zřícenina. Bude se jmenovat Trosky.

R.E.K.L.A.M.A
s CK Bomba ještě dnes a poznejte krásy Íránu. Zatím bez amerických turistů. Last minute!