HRBATŮV KOSTELEC

Zoo v Táboře končí, rozprodá ztrátová zvířata

16. 12. 2014 16:49 - Finance - Alexandr Kosodřev

Táborská zoologická zahrada k Novému roku skončí. Výprodeje zvířat ale stihne zahájit ještě před Vánocemi, aby uspokojila zvýšenou poptávku, slibuje ředitelka zoo, Ing. Pihláková. 

Pokud máte chuť zpestřit si štědrovečerní stůl pečeným plaměňákem či nahradit tradiční kapří polévku želví, nepropásněte jedinečnou příležitost. „Už teď máme v akci sovy a příští týden tučňáky,“ upozorňuje ředitelka. "Chcete-li něco dietního, pak doporučuji pár lvů, kteří už půl roku nežrali.

"Vysokých cen masa se přitom obávat nemusíte. Ceny nasadíme takové, aby byla všechna zvířata zlikvidována nejpozději do 15.1.2015, kdy odjíždím na dovolenou."

Projekt radikálního snížení nákladů byl vyhlášen Počinem desetiletí a ředitelka Pihláková za něj převzala cenu Manažer roku. Byla nominována též na cenu spolku Mrchožrout za propagaci Morsitariánství.

 

 

 

 

nemusíte

R.E.K.L.A.M.A
Lyžařská střediska vybavená těmi nejmodernějšími travelátory až na vrchol! Komu nevyhovuje sníh, může zkusit jízdu na trávě.

Apple chystá revoluční nástupce iPhone

9. 12. 2014 14:01 - Finance - Alexandr Kosodřev

Nový telefon vypadá jako kleště, shodují se betatesteři. Není se čemu divit, že telefon dostal přezdívku Sikovky.

Nový Apple iPhone7S

Nový Apple iPhone7S

Jediný problém prý takzvané Sikovky mají: že jsou z hliníku - a tak se ohýbají - referuje Jiří Šedivý z časopisu Test Těst, který je zkoušel péci v troubě. A taky se trochu nepohodlně drží - uznejte sami - 1,5 palce uchopíte stěží.

O kleštích a zkušenostech s nimi zmiňuje se také Receptář radí: Sikovky po použití vypadají jak esýčka hadí.

Apple iPhone7S vydrží v aktivním provozu necelou hodinu. „V pasivním provozu záleží, jak dlouho a kde leží,“ dodává Šedivý.

Kleště ve střevě jsou však nevítaným hostem trávicího traktu, zjistila Jiřina Žemlová ze Studia zdravého rozumu: "Včera jsem snědla kleště."

A co chcete vědět ještě?

(O příznivých účincích levitace hovoří nejedna publikace.)

R.E.K.L.A.M.A
Chutná tam i zpět.

Apple představil nový iPhone 6V (VEGAN)

9. 11. 2014 15:49 - Finance - Standa Skandál

Mezinárodní vegetariánská unie i Evropská vegetariánská unie a americká PETA certifikovala mobilní telefon iPhone 6 VEGAN firmy Apple jako vhodný pro vegany.

Smartphone iPhone 6V (VEGAN) tak dostal certifikaci pro laktoovovegetariánství, laktovegetariánství, ovovegetariánství,  flexitariánství, veganství, pescopollovegetariánství i vitariánství. Veganství je v posledních letech módní trend, který se šíří hlavně mezi celebritami jako je Lady Gaga, která ráda nosí kabáty z pravé svíčkové.

Mezi přední vegany se řadí i historické osobnosti jako Adolf Hitler, a mezi slavnými vegetariány najdeme také Rudolfa Hesse, Josepha Goebbelse a také buddhistu Heinricha Himmlera.

Stejně úspěšný je i iPhone 6S pro BDSM (sadomasochisty).

R.E.K.L.A.M.A
ihned k vystěhování! Pojďte si zařvat na lidi!

Bill Gates si vylil kýbl sraček na hlavu

26. 8. 2014 16:52 - Finance - Standa Skandál

Bill Gates neváhal a zůčastnil se celosvětové charitativní akce The Ice Shit Bucket Challenge. Poté zavzpomínal na ALS (advanced low power schottky) logiku, zavzdychal při BiCMOS, rozplakal při ECL a umyl se.

Charitativní akce The Ice Shit Bucket Challenge spočívá si vylít alespoň 10 litrů svých či dárcovských chlazených výkalů na hlavu a zaplacení poplatku 100 000 USD organizaci ShittyCharity.

Charita ShittyCharity se zaměřuje na výstavbu veřejných toalet v rozvojových zemích, např. v Česku nebo na Slovensku. Za akcí stojí WHO, která nedávným průzkumem sraní v městě zjistila fatální nedostatek toalet pro veřejnost. Vysvětluje tím tak vysoký výskyt výkalů zvláště na Žižkově.

R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!

K akci se připojili další miliardáři včetně Andreje Babiše. Po úspěšné akci Shit Bucket uvažují manažeři ShittyCharity o dalším skupinovém ročníku, kdy si budou miliardáři srát sami na hlavu a to v pořadí nejbohatší dospod. Očekává se tak zmizení(zasraní) všech miliardářů do pár let, protože v hierarchii sraní budou na špici indiční, čínsší a afričtí chudáci, kterých je asi 6 miliard.

Aktualizace: Po tom co si Bill vylil hovna na hlavu, nepustila ho paní Gatesová domů a tak Bill poprosil o radu na Facebooků. Blogeři z Anonymous mu poradili, aby použil stejnou metodu ale tentokráte jen s vodou. Video si již Bill natočil.

Mark Zukerberg se také myl, tedy jen od hnoje kam spadnul minulý týden.

R.E.K.L.A.M.A