HRBATŮV KOSTELEC

Babiš stojí ve frontě na maso, nebo mlýnku na maso?

17. 1. 2023 13:41 - Konspirace - Andrey Plenkowicz

Natřikráte zesnulý Ándrej Bábiš straší se postavil dnes místo pokáleného Jezulátka do tradiční fronty na maso. Odpoledne chce stát frontu na pomeranče a banány.

"Mám tyhle české tradiční fronty rád, je to pro mě taková romantická vzpomínka, kterou jsem jako estébák neznal. Nikdy jsem v těch frontách nestál, já to měl všechno pod pultem.", směje se Babiš, kanidát.

AKTUALIZACE

Agent Bureš nakonec Jezulátko navštívil, to z Agenta zezelenalo a pozvracelo se a začlo srát průjem. Museli ho odvést IZS na JIP pro těžkou dehydrataci a popraskaný lak. Bureš se hájil tím, že za Jezulátkem chodí i vrazi.

TISKOVÁ KONFERENCE ANDREJE BABIŠE - POSLEDNÍ KŇUČENÍ

R.E.K.L.A.M.A

Jakmile Andrej Babiš straší neudrží stolici a začne chcát pod sebe, má hrad jistý. Míní politolog Jiří X. Měnesed

21. 12. 2022 12:39 - Konspirace - Andrey Plenkowicz

Andrej Babiš straší se představil nedávno jako nejdementnější kakandidát na Pražský Hrad. Jeho vyspělou demenci oceňují voliči s řádně rozvinutou demencí (30% národa, převážně senioři). Vysoké preference lze vysvětlit jedině touto synergií.

Filmový kritik a politolog Jiří X. Měnesed se ale domnívá, že kakandidátovi současné stádium demence nestačí a je třeba regres zesílit do té míry, že začne chcát i srát pod sebe. Lhavost bájivá u takto dementních kakandidátů nestačí. "První náznaky rozvoje pokočilého stádia umělé demence jsme mohli vysledovat už u soudního líčení, kdy se muselo vytírat. Slzy to prý nebyly, to je jenom PR.", dodává Měnesed.

R.E.K.L.A.M.A
Přijďte se dozvědět, co to byl incest při interaktivních prohlídkách! Rodinné vstupné nyní se slevou 30%.

Hráč vabank u soudu brečel, tekly slzy jako hrachy

19. 12. 2022 13:28 - Konspirace - Andrey Plenkowicz

Soudní znalkyně, uvedla, že Andrej Babiš mladší netrpí bájnou lhavostí zato Andrej Babiš straší trpí bájnou lhavostí už od narození. „Umět lhát je základním předpokladem úspěchu jak v byznyse, politice i u estébáků“, dodala.

Již natřikráte zesnulý Andrej Babiš starší brečel, brečel, až bylo v sále mokro, že museli líčení přerušit a vytírat podlahu. Babiš se dojímal nad tím jak dobrý je „táta“ a krisový manažer. A zase brečel. Zlý jazykové tvrdí, že se Babiš straší i Nagyová několikrát pochcali strachem.

Soud byl v poledne odročen na dobu než bude Andrej Babiš straší zvolen hlavou stáda, aby si udělil abolici.

R.E.K.L.A.M.A
i bez vaření, dodává Lovochema Lovosice.

Dítě bylo oplodněno těhotnou komunistkou v Sedmihradsku

22. 10. 2022 10:44 - Konspirace - Rostislav Plkát

SEDMIHRADSKO - Svět se ještě nestačil vzpamatovat z českých prezidentů a stojí před další krizí nebetyčných rozměrů. Opilá komunistka ve svém služebním Audi bourala a poté znásilnila hlídku dobrovolných policistů, kteří se na ni vrhli netušíce, že ve voze je nepřipoutané dítě.

Neomarxismus v praxi, shodují se soudruzi vedení Jiřím Pehem. Demonstrují před úřadem Vlády a rozdávají petice o povinném kroužkování ptakomunistů. Některé se podařilo vykroužkovat z prvních míst, „přesto klovou a klovou,“ poznamenává Pehe.

Žádní komunisté by neměli být těhotní, myslí si 91% Čechů.

Dítě je v pořádku, komunistka byla oběšena a potrat zlegalizován. Svět se točí jako dřív.

R.E.K.L.A.M.A
pasterizovaná homogenizovaná, vhodná i pro kojence. 1l za nebeských 25 Kč. Krucifix, no nekupte to! Vyrábí a dodává klášter řádu Bratří posledních neřestí.