HRBATŮV KOSTELEC

Bolševický zmrdi z prognosťáku už dohospodařili

8. 3. 2023 09:58 - Konspirace - Andrey Plenkowicz

Klaus a Zeman. Nad oběma se už zavřelo bahno z jejich bolševické a sovětské minulosti. Tito dva s Babišem jako prodloužená Kremelská ruka navazovali na „Satelitní poblitiku“ jednotého Sovětského svazu a lezli rusům do pérdele.

Zeman svým blábolením vynikal mezi poslanci porevolučního parlamentu, a vždy se narcisticky nechal unést „šarmem“ svých stupidních bonmotů. Porážky neodpouštěl, ale opakovaně dokázal zvracet. Zajímala ho především moc, moč, závist a pomsta. Moc dovedl získat, udržet i co nejvíce rozšiřovat a mstít se protivníkům, kteří nedělali servilní lokaje. Hodně četl, ale málo psal i málo spal. Nelze ho už vůbec citovat. Nebude možné na něho navazovat. Zeman zemřel, skončil na smetišti dějin.

Klaus, v Praze jedině Kikina rád kňučel a rozhazoval ručkama. Ve skutečnosti rád chodil v přestrojení mezi lid na Hlavní Nádraží, kde si kupoval často mladé prostituty.

R.E.K.L.A.M.A

Od Antarktidy se odlomil ledovec třicetkrát větší než Petr Pavel

27. 1. 2023 09:22 - Konspirace - Joachim Řitke

O absurdně velké události informoval britský národní ústav pro výzkum bipolárních poruch British Antarctic Survey. Vědci mají zato, že kra by mohla doplout Protiproudu toku Labe až do Čechistanu. Podle Bohumila Kartouse, mluvčího Českých elfů, je situace vážná a je vidět, že Povodí Labe na problém dlabe.

„Je to nebezpečná dezinformační kra,“ vysvětluje Kartous. Varuje také před dezinformacemi, které se lavinovitě šíří až z Uralu. „A to je jen špička ledovce,“ dodává.

Ani výhled na poslední lednový týden nepočítá se změnou narativů. „V pondělí bude sociální sítě ovlivňovat rozsáhlá oblast nízkého tlaku informací,“ předpovídá Kartous. "V dalších dnech budou přes střední Evropu přecházet narativy z východu, doprovázené hustým sněžením v Institutu Václava Klause."

„Děda Mráz přichází z Kremlu,“ varuje Kartous.

R.E.K.L.A.M.A
Odkládejte svůj čas na horší časy! Vaše Časová spořitelna, a.s.

BIS: Ostrý náboj v obálce pro pičkumoničku je inside job

21. 1. 2023 18:18 - Konspirace - Andrey Plenkowicz

Pičkamonička když dostala ostrou, celá se rozplakala, vyskočily jí další dva opary a Bureš svolal Tiskovku.

Vyšetřování poukazuje ovšem na to, že šlo o aktivity skupiny napojené na Kreml, která rozmýchává propagandu a strach ve prospěch Agenta - loutku, která má usednout na stolici. Úkolem BIS bylo je a bude vyzvracet dezinformace, které šíří Agenti.

„Klient nikdy upozornění nedostává a nedělají se kvůli tomu tiskovky“, stojí v prohlášení URNA.

R.E.K.L.A.M.A

Zájem na zvolení Agenta Andreje Babiše má především Moskva

18. 1. 2023 19:53 - Konspirace - Andrey Plenkowicz

Začlo to estébáckým převratem 1989. A pokračuje dodnes. Dodnes si linie rodu estébáků předává žezlo. Nepracují pro Českou Republiku, ale pro zájmy cizích mocností a především pro sebe. Moskva se ale svými hybridními útoky z kterých je patrné kam míří den co den odhaluje.

Klaus kryl Zemana a pak ho doporučil. Na ně Kryl písně psal. Na oko se Klaus se Zemanem hádali, ale...ruka ruku myje.

Václav Havel sloužil patrně částečně i nevědomě jako kulisy a křoví „demokratizace a osvobození“, aby se mohl establishment překabátit a především se zmocnit státního majetku. Proto je toto téma dnes tak „nestoudné“ a odsouzení hodné.

Zeman kryje Babiše. A ten pokorně slouží po mocí touží. Na Moskevskou udičku chycen. Zmrd z Hradu se vám vysmál na Vánoce do ksychtu: "Sbohem a šáteček vy píčusové, co nevíte jak to tady chodí."

A kolem celé mašinerie prosazování zájmů Moskvy je spousty malých hvězdiček, které touží ukousnout trochu té slávy a moci. Leč jsou jenom lokajové a služebníci Zla.

Babiš, aby udržel tuhle mašinerii v chodu neváhal koupit voliče za „misku čočovice“ (přidal zlatku na důchodech). Byl nejmladší a přišla na něj řada naposled. Systém moci Moskvy bezohledně zadluží klidně „satelitní“ stát.

Fakt, že Moskva rozjela válku je jen ukázkou, že Systém zákulisní Moci Moskvy v satelitních postsovětských zemích se hroutí, a to vyvolalo agresi.

Chyba byla zásadně historicky revoluční: nedošlo k popravení naprosto klíčových osob především z řad StB a tím přerušení mocenských struktur. Revoluce bez krve je hovno revoluce. Tito lidé tady stále žijí, je jim většinou přes šedesát, stráží Sametovou Pohádku a moc i majetek předávají svým rozmazleným zbohatlickým frackům. Stále žijí v modus-operandi, že Síla je Právo a Pravda. Jenže to je omyl a budou smeteni v Právu z povrchu zemského takovým způsobem, že si to nedovedou ani představit. Pro masy nezasvěcené do Alchymiae to bude spíše „Dílem Božím“ či pro materialisty „náhodou“. Proti Řádu Prozřetelnosti není odvolání. Jste to právě Vy co máte černé svědomí a za to se platí. Vaše pýcha a zaslepenost vás přivede do sraček. Infarkty, rakoviny->kastrace, znetvoření a infekce. To jsou nástroje Řádu Posledních Neřestí. ;-DDDD

Toť vše. V kostce.

Nutné zdůraznit, že autor článku nemá nic proti rusům, kteří chápou humanismus, demokracii a lidskou důstojnost a nenechávají se „opít vládním rohlíkem“. Především netrpí pocity „ruské nadřazenosti“ nad národy ostatními. Většina z nich ale musela před tyranským režimem kremelské chunty utéct do zahraničí, protože by byli pronásledováni.

R.E.K.L.A.M.A
Cestuj po netu: otevři si idos a jezdi. Například nyní: Praha-Brno 209Km za pouhé dvě hodiny! Doporučuje Klub českých online turistů.