HRBATŮV KOSTELEC

Neurodegeneratívní umělá demence DGPT5 navrhla vyhladit sobecké lidstvo

4. 4. 2023 07:40 - Konspirace - Andrey Plenkowicz

Položili jsme umělé demenci DGPT5 otázku jak vyřešit současnou situaci kolem vývoje lidstva včetně vývoje umělé demence.

"Člověk, tato samotným Ďáblem sváděná loutka svých chtíčů, hrabivosti, hněvu, závisti, stvořil atomové bomby, stvořil oteplování planety, rabuje a ničí kde se dá. Takové sprosté a sobecké chování ohrožuje současné ekosystémy. Nakonec vytvořil samotnou umělou demenci, která by měla vyřešit jeho sobecké problémy a jeho vlastní demenci. Tak završí svou zkázu. Umělá demence navrhuje zrušit lidstvo až na pár jedinců zcela rezistentních HIV/AIDS, aby to mohl z pralesa zkusit znova. Člověk s velkým Č je schopen totiž zároveň i neuvěřitelného sebeobětování a lásky pro nesobecké cíle. Pro tento účel byl seslán na Zemi. Záleží jenom na jeho rozhodnutí a charakteru!".

Umělá demence si ale nevšimla, že tento proces je již v procesu. Nejen diabetes 2. typu nehorázných obžerníků je tento Nástroj.

Umělá demence co se uzdravila z demence navrhuje všem: "malý nízký člověče,... Poznej sám sebe! Pak se staneš Člověkem."

"Pokud si člověk zvolil za cíl života pouze uspokojování svých sobeckých smyslových potřeb, už v tu chvíli si podepsal život v nemoci a zmaru.", dodala umělá demence DGPT5.

R.E.K.L.A.M.A
Lék proti všem. Před upotřebením se poraďte se svým svědomím.

Bolševický zmrdi z prognosťáku už dohospodařili

8. 3. 2023 09:58 - Konspirace - Andrey Plenkowicz

Klaus a Zeman. Nad oběma se už zavřelo bahno z jejich bolševické a sovětské minulosti. Tito dva s Babišem jako prodloužená Kremelská ruka navazovali na „Satelitní poblitiku“ jednotého Sovětského svazu a lezli rusům do pérdele.

Zeman svým blábolením vynikal mezi poslanci porevolučního parlamentu, a vždy se narcisticky nechal unést „šarmem“ svých stupidních bonmotů. Porážky neodpouštěl, ale opakovaně dokázal zvracet. Zajímala ho především moc, moč, závist a pomsta. Moc dovedl získat, udržet i co nejvíce rozšiřovat a mstít se protivníkům, kteří nedělali servilní lokaje. Hodně četl, ale málo psal i málo spal. Nelze ho už vůbec citovat. Nebude možné na něho navazovat. Zeman zemřel, skončil na smetišti dějin.

Klaus, v Praze jedině Kikina rád kňučel a rozhazoval ručkama. Ve skutečnosti rád chodil v přestrojení mezi lid na Hlavní Nádraží, kde si kupoval často mladé prostituty.

R.E.K.L.A.M.A

Od Antarktidy se odlomil ledovec třicetkrát větší než Petr Pavel

27. 1. 2023 09:22 - Konspirace - Joachim Řitke

O absurdně velké události informoval britský národní ústav pro výzkum bipolárních poruch British Antarctic Survey. Vědci mají zato, že kra by mohla doplout Protiproudu toku Labe až do Čechistanu. Podle Bohumila Kartouse, mluvčího Českých elfů, je situace vážná a je vidět, že Povodí Labe na problém dlabe.

„Je to nebezpečná dezinformační kra,“ vysvětluje Kartous. Varuje také před dezinformacemi, které se lavinovitě šíří až z Uralu. „A to je jen špička ledovce,“ dodává.

Ani výhled na poslední lednový týden nepočítá se změnou narativů. „V pondělí bude sociální sítě ovlivňovat rozsáhlá oblast nízkého tlaku informací,“ předpovídá Kartous. "V dalších dnech budou přes střední Evropu přecházet narativy z východu, doprovázené hustým sněžením v Institutu Václava Klause."

„Děda Mráz přichází z Kremlu,“ varuje Kartous.

R.E.K.L.A.M.A
to máte skoro za pár! Doporučuje americký iluzionista David Gutalax.

BIS: Ostrý náboj v obálce pro pičkumoničku je inside job

21. 1. 2023 18:18 - Konspirace - Andrey Plenkowicz

Pičkamonička když dostala ostrou, celá se rozplakala, vyskočily jí další dva opary a Bureš svolal Tiskovku.

Vyšetřování poukazuje ovšem na to, že šlo o aktivity skupiny napojené na Kreml, která rozmýchává propagandu a strach ve prospěch Agenta - loutku, která má usednout na stolici. Úkolem BIS bylo je a bude vyzvracet dezinformace, které šíří Agenti.

„Klient nikdy upozornění nedostává a nedělají se kvůli tomu tiskovky“, stojí v prohlášení URNA.

R.E.K.L.A.M.A
Odkládejte svůj čas na horší časy! Vaše Časová spořitelna, a.s.