HRBATŮV KOSTELEC

Pozvánka na dúhový Pride 2014 v Bratislave

23. 6. 2014 11:53 - Kultura - Standa Skandál

Hrbatův Kostelec společně s Rudolfem Vaskym vás srdečně zvou na Dúhový Pride v Bratislave 2014 všech LGBTIQXYZ osób.

Připravili jsme pro vás stánek Hrbatova Kostelce s nevšedními dary denní potřeby.

Kněz Rudolf Vasky se vyjádřil k LGBTIQXYZ pregnantně: "Teráz, čo príroda odhalila svoja tajomstvia nepoškvrněného počatia pomocou embryí Árijskej rasy, nás nezaujíma čo robíte so sými kokotmi nebo pičami, zda fajčíte svojho kamaráta, je jebete do riti, lebo čo...lížete, nás zaujímá váš charakter a kam smerujete!"

Vnučka pána polocigáňa Slota dostane vraj bielá embrya a budě mať krásné biele děti, korí sa stanou plnohodntní členovia slovenského národa.

Video pozvánku Rudolfa můžete shlédnout zde.

R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!
R.E.K.L.A.M.A
Chraňte si své zdraví!

Šok: S Luckou to dělám já! říká Bartošová RELOADED

1. 6. 2014 17:27 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Ani nedávné úmrtí nezabránilo známé zpěvačce vydat novou píseň. „Začala jsem nový život,“ říká Pipeta Blátošová- Bartošová RELOADED a opět se hrabe na výsluní.

Materializované tělo Ivety je dávno na popel, ale její éterické tělo žije a bude žít dál!

Hrbatův Kostelec jakožto správce duše Iveta Bartošová si nechal zároveň registrovat obchodní známku Iveta Bartošová 2D i 3D. Za převod práv na duši Iveta Bartošová zaplatil Hrbatův Kostelec částku 23mil. Kč Vatikánu.

 

R.E.K.L.A.M.A
i bez vaření, dodává Lovochema Lovosice.

Divadlo Hrbatův Kostelec uvede novou hru Manažeři ve sračkách

28. 5. 2014 15:34 - Kultura - Standa Skandál

Divadlo Hrbatův Kostelec uvede novou inscenaci Manažeři ve sračkách

z pera velikána Jasmína Hovínka.

Tragikomedie Manažeři ve sračkách je nové svěží dílo plné metafor manažerského údělu na které pracoval autor Jasmín Hovínko celé dva týdny. Jasmím komentuje svou hru jako prostou žranici za křiku vyzvánění smartphonů a křiku majitelů tabletů politých espressem.

Centrální tragédíí hry je ovšem všudypřítomná duševní omezenost a obezita všech aktérů, která nepadá pod 111 kg. Jistá dávka omezenosti je pro manažery nezbytná, aby nepředbíhali dobu a kopírovali módní vlny davu a tím vykazovali zisk.

Hra plná jednání, schůzek, konferencí i zapocených obleků politých laté. Jepičí příbehy těch malých S.R.O. po větší A.S. až o veliké Corporate jednání plná přesilovek, jebáků, falešných úsměvů i dobře uzavřených smluv s třícifernou marží. Děj vrcholí lobbingem na samotné půdě Europarlamentu, při níž dojde k osvícení mnoha aktérů, kteří navrhnou zrušit samotný Europarlament.

R.E.K.L.A.M.A
Vaše Doživotní pojišťovna, a.s.

Manuel Barroso byl jediný, kterému ušel děj událostí a za zatahující se modoru oponou se žlutými hvězdičkami pokřikuje, Jsem Evropan! Jsem Evropan! Jsem Evropan! Jsem Evropan! Jsem Evropan! Jsem Evropan!Jsem Evropan! Jsem Evropan! Jsem Evropan! Alááh Agbar! Alááh Agbar! Alááh Agbar!

R.E.K.L.A.M.A
zhotovení a aplikaci prsních implantátů. Používám výhradně přírodní materiály na bázi dřeva (piliny) a nebo co si přinesete (strčím vám tam cokoli). Dále nabízím vestavěný nábytek. Volejte non-stop 800123456.

Pozor soutěž: Kdo příjde na to, kdo koho uplatil, vyhrává cestu o kolo své osy v hodnotě 10 000Kč !

Jasmín přiznává, že Manažeři ve sračkách je volným iPokračování hry Čůráci v kanclu:

R.E.K.L.A.M.A
Tentokrát žádné demo! Zachraň sebe i svého pejska! Pospěš si, už se to hroutí!

Hudbu k inscenaci dodala skupina Kabát, smyčkou Porcelánový prasata.

R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!

Hrad prodělal největší úpravy od dob Plečnika

15. 5. 2014 17:40 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Zejména chrám Sv. Víta prošel v minulých letech rozsáhlou přestavbou. Součástí prací bylo přizpůsobení katedrály budoucím potřebám věřících. „Náš záměr je, aby se tu cítili jako doma,“ přiblížil svou ideu architekt Abd Al-Rahman.

Katedrála zároveň dostala nový název. Od nynějška se jí říká Zlatá a z názvu bylo vypuštěno jméno světce. "Je to kratší. Turisté si tak Prahu lépe zapamatují," upřesňuje Al-Rahman.

„Oceňuji, jak citlivě byla Zlatá vkomponována do historických souvislostí,“ řekl při znovuotevření prezident Zeman, který je odborníkem nejen na Šumavský národní park, ale nově i na architekturu. Svou kancelář má, ostatně, ve druhém patře, s výhledem na poddané. Zeman si nyní také nechává říkat Zlatý, „samozřejmě ale jen žertem,“ dodává.

Zlatá na nádvoří

Zlatá na nádvoří

 

 

R.E.K.L.A.M.A
Sledujeme za vás nejnovější trendy v uvažování. Studio zdravého myšlení AKTIP. Vykakejte negativní myšlenky.