Zdeněk Pohlreich získal titul Mrchožrout Roku za rok 2015
Známý český modepatlátor českých televizí Zdeněk Pohlreich získal od spolku Mrchožrout významné ocenění Mrchožrout Roku za rok 2015 za recepty vařené prdele z konfiskátů.
O titul soupeřila ředitelka ZOO Tábor a sám Zdeněk Pohlreich spolu s řadou mediálně neznámých morsitariánů. Titul nakonec získal Pohlreich, po dohodě s ředitelkou (prý, že jí zajistí odbyt těch napůlživých ZOO zdechlin)
Zdeněk Pohlreich narozený 1957 je český samokuchař, gastmetronom a hlavně moderátor pořadů Ne, šéfe! , Na nože do krve!, Šéf na grilu v pikantní omáčče, Česko vaří sračky s Pohlreichem (TV Hovna), Už dost! jdu blejt!, Šéfe mám na těba chuť! (TV Narkóza). V tomto pořadu Zdeněk Pohlreich znovu zvrací v restauraci, které se objevily v pořadu Fuck me, chef!, aby zjistil jak se jim vede dnes. Pořad Teď vaří šéf!, Rozpal mě, šéfe!, Vařte mi prdel do ruda šéfe! což je v televizi Primeros nejsledovanější ze všech pořadů.
Poté, co Pohlreich nesložil přijímací zkoušky na střední školu, nastoupil do učebního oboru kuchař. Vaření jej nejprve vůbec nebavilo a tak obor opustil, do té doby než si našel jiný důvod proč s dívkami a hochy v nočníku setrvat. Po pomočení nastoupil do pražského hotelu STOP u E55. Vzhledem k základnímu vzdělání Pohlreich vaření kombinuje i BDSM erotikou což ocenila 77,32% domácností uvedla agentura Express Fucktum.
Po návratu z emigrace z USA postupně pracoval na stejné pozici v Praze v hotelu Rajneissance, Villa Vojtova (jeden z milenců kteří si ho vydržovali), Radiation SAS nebo Marrionetta Belles (loutkové porno jedlíků). K roku 2110 provozuje Café Imperial de la Mérde. Café Imperial de la Mérde je podnik ve stylu prvorepublikových Grand Café de la Mérde. Po roce učení na Střední škole gastronomické a hotelové v Praze byl uznán psychicky narušeným MUDr. Pavlem Bémem (toho času psychiatrem ve výslužbě z magisrátu) a nasoupil do léčebného ústavu MUDr. Nemocné v Hrbatově Kostelci.
Ocenění Mrchožrout Roku se udílí takzvaně forwardově, protože mršiny do receptur musí teprve dozrát. Gurmánové se tak můžou těšit na zamřelé divočáky, srnky i pár potkanů z Pražské čističky. Herr Pohlreich si již objednal dvě antilopy a ptáka loskutáka ze rušené zologické zahrady v Táboře.