HRBATŮV KOSTELEC

V Praze byly instalovány informační tabule Václava Havla

1. 3. 2015 15:19 - Kultura - Standa Skandál

Po dlouhé době rozvah jak projekt infotabulí realizovat se nakonec Radim Špaček, David Černý a Honza Stern dohodli.

Za nápadem rozmístit informační tabule Václava Havla stojí velký český rešisér Radim Špaček, syn novináře z podhradí Ladislava Špačka.

Radim nápad umístit infotabule Václava Havla komentuje: "Leželo mi to na srdci už dlouho, ale pořád jsme nevěděli jak to zrealizovat. Až jsme to s Davidem Černým a Honzou Sternem rozlouskli."

"Infotabule nejprve Pražany překvapí, ale musíte si uvědomit, že Havel byl v první řadě idealista." vysvětluje Černý.

Idealista totiž nežije v ozajistném světě, takže mu ani nevadí, že  v tabuli nic není. Tabule nesou ideu idealismu a také jsou postmoderním vyjádřením zrcadla sebe sama. Tabule mají dokonce skrytý přesah: přistoupí-li čtenář tabule blíže, uvidí si špičky svých bot, což mu připomene, aby si zametl před vlastním prahem, než začne prázdné cedule kritizovat.

„Naše infotabule odráží skutečný stav věcí: prázdnotu nás všech, o které jsem propsal celé britské listy“, uzavírá Jan Stern.

R.E.K.L.A.M.A



R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!

Jasmín Hovínko píše sračky

25. 2. 2015 16:38 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Známý český kritik Jiří X. Měnesed se nemile vyjádřil na adresu Jasmína Hovínka, velikého
básníka českého. „Píše sračky,“ řekl Měnesed.

Známý český kritik Jiří X. Měnesed se nemile vyjádřil na adresu Jasmína Hovínka, velikého
básníka českého. „Píše sračky,“ řekl Měnesed.

Hovínko, který je od dvaceti let duševně rozpolcený, ztratil kvůli kritice v následné argumentační válce osm svých osobností. „Spáchaly protestní sebevraždu,“ upřesnil MUDr. Cynický.

Odborníci na psychiatrii a právníci v Hovínkově hlavě se nyní přou o to, zda lze sebevraždu vlastních schizofrenních osobností považovat za vraždu či jen za částečné sebeublížení na zdraví.

„Výsledky se hned tak nedozvíme,“ říká Hovínko, "Cynický už je taky mrtev a právě očekám chemický útok." Jen to dořekl, násilím mu byl vložen prášek do úst. "Zapijte to vodou!" přikázala MUDr. Nemocná, načež se proměnila v houskový knedlík.

(To jsou fakt sračky, poznamenal si do zápisníku Jiří X. Měnesed než také spáchal sebevraždu.)

 

 

 

R.E.K.L.A.M.A
i bez vaření, dodává Lovochema Lovosice.

Jehovabuddhismus Páně posledních dní

23. 2. 2015 15:02 - Kultura / Náboženství - Alexandr Kosodřev

Jeho svátost Dalajláma 5D, Václav Havel 4D, kardinál Duka 3D, Tomáš Halík 2D a nejmenovatelný a nepoznatelný zástupce Církve snědků Jehounových 1D spojují své síly v boji s radikálním Islámem a tak vůbec.

„Sjednotili jsme se v dobré víře, Pán nám ukázal cestu,“ řekl kardinál Duka při nedávném žehnání bezpilotnímu dronu. Při té příležitosti také představil novopečenou církev, která právě tyto české drony hodlá využívat ke kontrole věřících.

Aby mohla Církev požádat o restituce, musí ji ještě posvětit papež. „To nebude problém,“ řekl Duka. "Předběžně jsem to s Františkem komunikoval a on mi pověděl: restituce urychlíš, 20% z příjmů odvedeš, k tomu mi svatý pokoj dáš a pak se mu zjevily dvě panny Marie 3D a bylo jasno."

Komentátoři se předhánějí ve chvále Nové víry. Kombinuje prý to nejlepší z filozofie všehounohavlismu, halíkomultisalátismu a konspiračních teorií Karla Gotta.

Církevní koalice však není nic nového pod Sluncem. Začalo se o ní jednat už během Fóra 2000, kdy se Václav Havel sešel s Dalajlámou a u piva prohlásil: "Chceme skoncovat, hm, s ekzémem na duši všech lidí dobré, hm, vůle, že." Jeho metafora o ekzému pak obletěla celý svět a stala se hymnou Tibetu.

Lucie Bílá, která je tváří kampaně Pro Boha jinak!, díky svým jasným náboženským postojům včera obdržela cenu Zlatého jezevce.

R.E.K.L.A.M.A
S balíkem sankcí EU100 můžete čerpat plyn až do 1.9. nebo do vyčerpání! Aktivujte si svůj balíček ještě dnes! Hodně zábavy přeje váš Gazprom.

Jasmín Hovínko: Daňové doznání

21. 2. 2015 20:48 - Kultura - Standa Skandál

Velký český básník Jasmín Hovínko vydal daňovou prvotinu pro pomoc státu při výběru daní s názvem Marxova ukolébavka úředníka sociálního státu - doznání hříšníka.

Já, níže podepsaný
se doznávám ke sprostému tomu hříchu,
úředníku představený,
dopustil jsem se já zisku!

Já, ta zverba podnikatel,
dopustil jsem se já sprostosti,
jak sedral z lidu pakatel,
a způsobil v něm vzplanutí závisi i zlosti!

K dani, k zisku se pokorně já přiznávám,
však je to ve vaší, vaší režiji,
stále, stále málo mám,
že z kapitálu dosud nežiji!

K zisku se pokorně doznal,
a daň si vyměřil,
hříšnost mou poznal,
tomu bych, tomu bych ó můj Bože, tomu bych nevěřil.

R.E.K.L.A.M.A
to máte skoro za pár! Doporučuje americký iluzionista David Gutalax.
R.E.K.L.A.M.A
a ihned: vykašlejte se na to!