HRBATŮV KOSTELEC

Die Verwandlung im Tschechische Partei ANO: Babisconi - der neue Fuhrer. - Proměna ve straně ANO: Babisconi - nový vůdce

19. 4. 2015 08:39 - Kultura - Standa Skandál

Proměna ve straně ANO: Babisconi - nový vůdce. Tak se jmenuje nový román jehož rukopis byl nalezen v bytě zesnuého Jiří.X.Měneseda, filmového kritika, politologa a spisovatele.

Rukopis Proměna - Babisconi nalezený v bytě J.X.Měneseda teprve minulý týden na Zelený čtvrtek zaujal vydavatele natolik, že je již přepsán a připravuje se do tisku. Na pultech knihkupců by měl být dosupný již za týden. Jde o velmi svěží dílo plné nových myšlenek o vývoji situace v Čechistanu.

R.E.K.L.A.M.A
Vaše Doživotní pojišťovna, a.s.

Román Babisconi začíná probuzením hlavní postavy, obchodního cestujícího Andreje Babiše a jeho zjištěním, že se přes noc proměnil v geneticky mutantního Oligarchu Babiš-Berlus-coniho. Od proměny trpí vtíravými myšlenkami o ovládnutí celého Čechistanu a nedokáže se vrátit k původní myšlence a záměru jeho strany „ANO“. Trpí sluchovými i optickými halucinacemi, kdy se z ANO se stává #NE - vedené vůdcem temných sil. Přestože se snaží svou indispozici skrýt před rodinou i Stranou, je nakonec odhalen.

Babisconi po celou dobu svého změněného stavu vědomí uvažuje racionálně, nepropadá depresím a zachovává si chladnou hlavu. Jeho první a poslední starostí je, jak rozšíří impérium Anofert z pozice Ministra financí Čechistanu.

Otec Babisconi se nakonec navrací do původního zaměstnání, CEO Anofert, dcera Markétka prodává v obchodě hnojivo a také se učí francouzštinu, kterou Babisconi ovládá brilantně z jeho obchodních cest. Ke konci maniakálního zkupování firem se snaží Babisconi neúspšně zkoupit i obří Apple, címž težce poškodí Anofert.

R.E.K.L.A.M.A
S balíkem sankcí EU100 můžete čerpat plyn až do 1.9. nebo do vyčerpání! Aktivujte si svůj balíček ještě dnes! Hodně zábavy přeje váš Gazprom.

Hlavou duní Heil Dunger Heil Dunger Heil Dunger!





R.E.K.L.A.M.A
Jste vůl, že jste si ještě nekoupil krávu.

Na předávání Zlatého slavíka uřezali Gottovi hlavu

7. 4. 2015 14:25 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Masakrem skončilo předávání Zlatého slavíka Mattoni. Objev roku, hardcorepunkfolkrocková skupina IS, jejímž frontmanem byl Jiří X. Měnesed, v přímém přenosu na ČT1 uřezala hlavy Karlu Gottovi, Lucii Bílé, Lucii Vondráčkové, Vojtěchu Dykovi a poté spáchala sebevraždu elektrickou kytarou.

Lékařům se naštěstí podařilo dát některé umělce dohromady. „Provedli jsme technicky velice komplikovanou operaci,“ říká MUDr. Pafko, "kdy jsme, jako první na světě, spojili více lidí s odlišnými krevními skupinami i politickými názory."

Výsledný umělec-umělkyně, který si nyní říká Karel Wurst Gottová-Dyková, se utká v nadcházejícím Eurosongu s Conchitou Wurst (v překl. Kundička/Kočička s klobásou, pozn. red.).

Jiří X. Měnesed měl pravdu, když v závěru svého sebevražedného vystoupení zakřičel: "Počkejte v Eurosongu, tam vám teprve ukážeme, co to je boží hněv podpořený OSOu zla!"

R.E.K.L.A.M.A
Srovnejte si dodavatele cyklonu B. Ušetříte průměrně 1 850 Kč ročně. Nezávazně a zdarma.

Přemek Podlaha in memoriam doporučuje: mísa Václava Havla je pěkný zahradní doplněk

5. 4. 2015 21:01 - Kultura - Standa Skandál

Přemek Podlaha 2D i po překročení rubikonu vydal (snad) poslední reklamní zprávu: kupujte záchodové mísy Presidenta Osvoboditele!

Mísy Václava Havla trhají poslední dobou prodeje v hobbymarketech. Lidé mísy oceňují hlavně ve skalkách a sází do nich sklaničky a netřesky. Najdou se i tací, kteří v havlových mísách pěstují na balkonech pažitku a jinou drobnou zeleninu.

Jaromíra Nevečřalová si mísu dokonce vystavila před okna svého domku a říká, "Présidenta Osvoboditele Václava Havla jsem měla ráda, a mísa mi ho připomene každý den!".

R.E.K.L.A.M.A
Lyžařská střediska vybavená těmi nejmodernějšími travelátory až na vrchol! Komu nevyhovuje sníh, může zkusit jízdu na trávě.

Zahradní dekorace - mísa Václava Havla

R.E.K.L.A.M.A
Celé dětské tábory to sem jezdí dýchat. Holotropní biodýchánek přímo na komíně, nyní v akci za 999 Kč!

Zastupitelstvo Prahy 1 zve na velikonoční veřejnou popravu Ivo Rittiga a Davida Ratha

4. 4. 2015 10:26 - Kultura - Standa Skandál

PRAHA - Na poslední chvíli padl rozsudek: Ivo Rittig i David Rath byli odsouzeni k trestu smrti upálením. Šance odvolání skutků a pokání je nulová, uvádní psychiatr MUDr. Cynický.

Praha zve příznivce akce „Žehem“ na doposud první akci tohoto typu. První korupčníci vzplanou na Velikonoční pondělí v 12:12 v plamenech vatry.

Vstupné: litr nafty nebo 5kg poleno. Zatopte těm, co kradou! - tak zní heslo akce na Staroměstském náměstí.

Přátelé spolku Žehem se domnívají, že Rittig vyhoří sám díky značně obézní postavě.

Máte se nač těšit.

R.E.K.L.A.M.A
Srovnejte si dodavatele cyklonu B. Ušetříte průměrně 1 850 Kč ročně. Nezávazně a zdarma.
R.E.K.L.A.M.A
V institutu alternativní léčby AKTIP pro vás zorganizujeme profesionální psychohry i jiné psycho.