HRBATŮV KOSTELEC

Božský řád: jak jsem zliskal kočku že půl hodiny seděla jak opařená

4. 5. 2015 19:49 - Kultura - Standa Skandál

Máme rádi svoje mazlíčky, svoje ňunánky, máme rádi totiž už jen sebe! Znetvořeni svou sobeckostí.

A tak přichází z mnoha lidí Řád, který věci dá opět do pucu.

Pořizujeme si kočičky a pejsky, abysme naplnili svou prázdnotu a neschopnost obejmout a pohladit člověka. Jsme mrzáci a mrzáci v tom nechtěj bejt sami - a tak mrzáci kastrujou svoje kočičky a dělají z nich další mrzáky. A tihle kočičí mrzáci pak jedou dál: jsou stejní jako my, jsou to mrzáci. Dostávají třikrát denně nažrat, kuřecí prsíčka, mlíčko, chováme je jak v bavlnce - šak je milujeme! Ale co vlastně milujeme?

Máme rádi svoje mazlíčky, svoje ňunánky, máme rádi totiž už jen sebe!

Sami uvrháme chudáky slepice do klecí, kde to fakt není k životu, tyranizujeme kolem sebe celý svět - a říkáme tomu Kultura a jetště to vyvážíme ve velkým pod vlajkou Demokracie. Chce se mi z nás zvracet. Ten pohled do zrcadla je k zblití, je to pohled do žumpy.

A tak když mi kočička - „doslova baronka“ donesla sýkorku, která si křídla může ulítat pro svoje mladý, tak sem jí seřezal jak psa. Do němoty. Jen kňučela a nedovolila si na mě zavrčet. A stejnou kočku bych nikdy neseřezal, a spíš jí pomohl, když bych jí našel zbídačenou na ulici.

A toto je láska. Láska, která trestá přežranost, zabíjení pro zábavu a pozvedá ty, co trpí. Kočičce-baronce jsem dal ukázku toho, co to znamená se dostat do stavu, kdy si není jistá životem a okusla pocit co to znamená zažít posledních 5 minut svýho života.

Sýkorka se z toho snad vzpamatovala, sice se strachy posrala, ale nakonec uletěla. Nicméně nohu měla asi zlomenou, takže asi pojde, ale aspoň se bude moct rozloučit s „partnerem“ s kterou chtěli vychovat mladé.

A kdo na mě bude chtít psát udání na tejrání zvířat - vyserte si voko! Stejnak sem si to vymyslel a nikdo mi to nedokáže!

Morální Prase si z kočky udělá rovnou vrtulník

Morální Prase je tady

R.E.K.L.A.M.A
Pojďte se k nám udělat do Xindlu!



R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!

Jasmín Hovínko: Ideologie bankéře - Jsem bankéř, jsem leštěný!

20. 4. 2015 18:53 - Kultura - Standa Skandál

Jasmín Hovínko vydal svou Bankovní prvotinu - Jsem bankéř, jsem leštěný! Báseň věnovaná všem bankám i těm nepřilíš chytrejm volům co na tuhle prostoduchou udici pořád skáčou.

Jsem bankéř, jsem leštěný,
se mnou jste kousíček od vaší štěstěny!

Jsem bankéř, jsem nadčlověk, jsem víc než ty!
pasu krávy a teleta, dojím úvěry!

V domech bankovních nám jde hlavně o duši,
seš chudej - nechoď k nám, to se nesluší!

Sako mi sedne a chudák předemnou zbledne!

Kreditka, hypotéka, consumer loans, pro náš leštěné s makeupem -
každej den s obřím nákupem!

No a až ti dojdou love?
My si nad tebou myjeme glove!
My sme totiš čistý, sakra čistý!
čistý jak to Slovo Boží!

Tři měsíce neplatíš,
do Bankovního Sanatoria odletíš,
ale před tím na tebe najmeme Inkasního Zřízence,
žes byl blbej, neplatil, seš hold bez mince.

Zřízenec tě bude strašit další tři mešíce,
bude se tě držet jak štěnice!

A když ti to nepomůže, začnou tě léčit,
protáhnou ti útrapy abys věděl zač to máš!
Občas budeme i trochu mučit,
ty seš prostě - otrok - náš!

Neuzdravil ses?
to tě čeká planoucí Bankovní-Krematorium
tam po tobě neštěkne ani pes!
Dorazí Exekutor - tvoje poslední delirium.

A tvou poslední cestu životem ti nabídne Nadace Člověk v Prdeli - poradenství přes dluhy a průsery!


Bank Sanatorium Inc. is a Global-based company, which is engaged in the business support industry. The Company is a multi-operator which offers loss prevention and debt collection services. Bank Sanatorium divides its business into two main operating segments: Debt Purchase, including acquisition of non-performing debt portfolios and Debt Collection Outsourcing, offering fee-based collection of  debt on client’s behalf, focused on consumer and corporate loans. The Company provides services to financial institutions and large corporate customers. It manages receivables of banks, credit intermediaries, leasing companies, digital platform providers, among others.

The Fucking Company's operating activities concentrate in such countries as Whole World Glory Hole!   

R.E.K.L.A.M.A

Die Verwandlung im Tschechische Partei ANO: Babisconi - der neue Fuhrer. - Proměna ve straně ANO: Babisconi - nový vůdce

19. 4. 2015 08:39 - Kultura - Standa Skandál

Proměna ve straně ANO: Babisconi - nový vůdce. Tak se jmenuje nový román jehož rukopis byl nalezen v bytě zesnuého Jiří.X.Měneseda, filmového kritika, politologa a spisovatele.

Rukopis Proměna - Babisconi nalezený v bytě J.X.Měneseda teprve minulý týden na Zelený čtvrtek zaujal vydavatele natolik, že je již přepsán a připravuje se do tisku. Na pultech knihkupců by měl být dosupný již za týden. Jde o velmi svěží dílo plné nových myšlenek o vývoji situace v Čechistanu.

R.E.K.L.A.M.A

Román Babisconi začíná probuzením hlavní postavy, obchodního cestujícího Andreje Babiše a jeho zjištěním, že se přes noc proměnil v geneticky mutantního Oligarchu Babiš-Berlus-coniho. Od proměny trpí vtíravými myšlenkami o ovládnutí celého Čechistanu a nedokáže se vrátit k původní myšlence a záměru jeho strany „ANO“. Trpí sluchovými i optickými halucinacemi, kdy se z ANO se stává #NE - vedené vůdcem temných sil. Přestože se snaží svou indispozici skrýt před rodinou i Stranou, je nakonec odhalen.

Babisconi po celou dobu svého změněného stavu vědomí uvažuje racionálně, nepropadá depresím a zachovává si chladnou hlavu. Jeho první a poslední starostí je, jak rozšíří impérium Anofert z pozice Ministra financí Čechistanu.

Otec Babisconi se nakonec navrací do původního zaměstnání, CEO Anofert, dcera Markétka prodává v obchodě hnojivo a také se učí francouzštinu, kterou Babisconi ovládá brilantně z jeho obchodních cest. Ke konci maniakálního zkupování firem se snaží Babisconi neúspšně zkoupit i obří Apple, címž težce poškodí Anofert.

Hlavou duní Heil Dunger Heil Dunger Heil Dunger!





Na předávání Zlatého slavíka uřezali Gottovi hlavu

7. 4. 2015 14:25 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Masakrem skončilo předávání Zlatého slavíka Mattoni. Objev roku, hardcorepunkfolkrocková skupina IS, jejímž frontmanem byl Jiří X. Měnesed, v přímém přenosu na ČT1 uřezala hlavy Karlu Gottovi, Lucii Bílé, Lucii Vondráčkové, Vojtěchu Dykovi a poté spáchala sebevraždu elektrickou kytarou.

Lékařům se naštěstí podařilo dát některé umělce dohromady. „Provedli jsme technicky velice komplikovanou operaci,“ říká MUDr. Pafko, "kdy jsme, jako první na světě, spojili více lidí s odlišnými krevními skupinami i politickými názory."

Výsledný umělec-umělkyně, který si nyní říká Karel Wurst Gottová-Dyková, se utká v nadcházejícím Eurosongu s Conchitou Wurst (v překl. Kundička/Kočička s klobásou, pozn. red.).

Jiří X. Měnesed měl pravdu, když v závěru svého sebevražedného vystoupení zakřičel: "Počkejte v Eurosongu, tam vám teprve ukážeme, co to je boží hněv podpořený OSOu zla!"

R.E.K.L.A.M.A
zhotovení a aplikaci prsních implantátů. Používám výhradně přírodní materiály na bázi dřeva (piliny) a nebo co si přinesete (strčím vám tam cokoli). Dále nabízím vestavěný nábytek. Volejte non-stop 800123456.