HRBATŮV KOSTELEC

Nadace Člověk v Prdeli pořádá jarní raut ve Starobní Čistírně

17. 4. 2015 17:45 - Čechistan - Standa Skandál

PRAHA - Člověk v Prdeli o.p.s. zve všechny své miliónové donory na velkolepý raut v pražské Starobní Čistírně! Jen na pronájmu za večer jsme vyplázli 150 000 Kč!

Dals nebo nedals, tak zní otázka před vstupem na raut plný dobrot pro pány a dámy velkomožné, kteří nakupují Dobro pro Svět !

Pánové a dámy, DOBRO! je před vámi!

Snesli jsme ho z nebes, nic vás nemámí!

R.E.K.L.A.M.A
Rychlá úleva od idiocie.



Nejprv sedřou najivní lid z kůže a pak se ustrnou a ucvrknou si nějaký ten miliónik.

R.E.K.L.A.M.A
Odstraníme vaše ego nebo co chcete.



Dárci dvoustovek měsíčně mají vstup zakázán!

R.E.K.L.A.M.A
S balíkem sankcí EU100 můžete čerpat plyn až do 1.9. nebo do vyčerpání! Aktivujte si svůj balíček ještě dnes! Hodně zábavy přeje váš Gazprom.

ŠOK! Časovaná bomba české diplomacie Lilie Klausonová definitivě explodovala!

15. 4. 2015 14:29 - Čechistan - Standa Skandál

BRATISLAVA - Dnes, časně z rána explodovala kancelář Lilie Klausonové, české velvysrankyně na Slovesku. K útoku se přihásily zbytky brněnské frakce ISILu.

Nad teplým místečkem přesluhující velvysrankynií Lilií Klausonovou starší se snášely mraky, hovořilo se o odvolání z funkce. Zbytky frakce ISILu ale celou věc vyřešili bez dalších otázek a celou kancelář vyhodili do povětří. Z kanceláře zůstala jen jedna cihla. J.X.Mněnesed popřel účast na akci, protože jeho zbytky leží po sebevražedním atentátu-koncertě v hrobě.

Klausonová byla ale jen špička ledovce potíží i lží, které čekají zejména Černínský palác, tedy ministerstvo zahraničních věcí. Očekávájí se tedy asi další útoky, protože situaci nikdo neřeší. Černínský palác se zřejmě po akci XXL přejmenuje na Černý palác.

Záhadologové včetně Václava Klausone 2D (387let) jsou ale přesvědčeni, že šlo o další pád betonu z nebes.

R.E.K.L.A.M.A
udělejte si domácí pohřebiště. Návody na balzamování ve vaně. 100 způsobů likvidace sousedů jen s 50 litry octa! To vše a praktická špachtle k tomu jen za 18 Kč.

Róbert Flico se dohodnul s Norskou premiérkou Urna Solbergovou na vývozu genetického materiálu

14. 4. 2015 13:40 - Čechistan - Standa Skandál

Při návštěvě Norska dohodnul Flico memorandum o vývozu genetického materiálu pro Norsko, které trpí příbuzenským křížením.

Slovenský teriér se opět projevil jako prozíravý obchodník, který umí reagovat na poptávku. Při aprílové návštěvě v Norsku se dohodnul s norskou vládou na vzájemné výměně části občanů pro metodické eugenické přešlechtení části nejzdegenrovanejší části norské populace. Flico tuto problematiku dlouho studuje, zvláště pak z publikací Rockefeller Foundation, a Josifa Mengeleho. Sám Flico si nejvíce oblíbil publikaci z roku 1935: Nuremberg racial hygiene laws.

Sociální služba Norwegian-Gestapo (krycí název Bravenet) vypraví první vlaky již příští týden.

R.E.K.L.A.M.A
Chraňte si své zdraví!
R.E.K.L.A.M.A
Pojďte se k nám udělat do Xindlu!

Norsko bojuje proti příbuzenským křížením, uvedla liltevská televize v pořadu Eugenika organizace Norwegian-Gestapo

13. 4. 2015 19:44 - Čechistan - Standa Skandál

Norská sociální organizace Gestapo (s krycím názvem Bravernet) nově odebírá děti cizincům a dávají je do péče norským rodičům kvůli očištění rasy. Norové jsou prý degenerovaní a hrozí jejích vymření.

Pořad nazvaný Hodina s gestapačkou kRútou se zabýval záležitostí moderní norské sociální služby Norwegian-Gestapo. "V Norsku jsou litevské děti odebírány svým rodičům a prodávány do Norska. Litevské děti jsou totiž v Norsku velmi vyhledávaným zbožím, kvůli obavám ze vzniku degenerovaných mutantů", vysvětluje aktivity Norwegian-Gestapa kRrúta.

„V Norsku je zcela nejnižší porodnost a vůbec největší příbuzenské křížení na světě, doslova se tam šuká v rodinách“, popisuje znepokojivou situaci v norských rodinnách sociložka Jebavá. Také se tam rodí obrovské procento dětí s Upovým i Downovým syndromem a dalšími vrozenými vadami, například modroocí." řekla Osliznová moderátorce pořadu kRrútě Mikelekevipičutkové.

R.E.K.L.A.M.A
pasterizovaná homogenizovaná, vhodná i pro kojence. 1l za nebeských 25 Kč. Krucifix, no nekupte to! Vyrábí a dodává klášter řádu Bratří posledních neřestí.



Deník The Global Post v souvislosti s kontroverzním odebíráním zahraničních dětí norskou sociální službou Norwegian Gestapo zmínil i nedávný výrok českého prasedenta Milouše Eemana. Ten prohlásil, že se Norové chovají „jako sviňský nacisti z NSDAP a vložky SS“, když nedovolují Češce Evě Braunové-Hnědé souložit při schůzkách se čtyřmi odebranými syny takříkajích po česky i přes to, že v Norsku je incest národní tradicí, což většinou přináší děti takzvaně Down.

R.E.K.L.A.M.A
Srovnejte si dodavatele cyklonu B. Ušetříte průměrně 1 850 Kč ročně. Nezávazně a zdarma.
R.E.K.L.A.M.A