HRBATŮV KOSTELEC

Zemřel Jaroslav Bašta (SSPD)

30. 5. 2023 09:25 - Zemřeli - Andrey Plenkowicz
Jaroslav Bašta v postrealitním pořadu Odcházení

Jaroslav Bašta v postrealitním pořadu Odcházení

Po krátké nemoci dnes náhle zkolaboval a zemřel člen hnutí SSPD Jaroslav Bašta, kanidát na présidenta Čechistanu.

Co Co Co Do Doda, Dodat. Bašta vždycky dycky kokoko koktal. Sice podepodepsal chartu ale v posledních letech zdementněl a přidal se k náckům pod šikmookým OkoMůrou. Budiž mu populismus lehký.

R.E.K.L.A.M.A

Kancléř Mynář (137 let) rezignoval a spáchal v kanceláři sebevraždu

9. 3. 2023 13:36 - Zemřeli - Andrey Plenkowicz

Kancléř exprezidenta Miloše Zemana Vratislav Mynář (137 let) ke čtvrtku rezignoval načež si ještě v kanceláři raději podřezal žíly.

V dopisu na rozloučenou bylo napsáno:

Se Zemanem jsem se měl v dalších měsících pravidelně potkávat. „Dohoda zní, že pan prezident bude velmi rád, když se budeme pravidelně navštěvovat v záhrobí, pravidelně se scházet na smetišti kam ho vyvvezli. Nejenom já, ale i nejbližší členové jeho týmu, který kolem něj byl celých deset let.“

Z dopisu jse zřejmé, že další sebevraždy lokajů Vepřové Hlavy budou následovat, aby mohli být Jeho Velikánovi k ruce i v záhrobí.

AKTUALIZACE

Vyšetřovatelé sebevraždy Mynáře našli nezvratné důkazy o tom, že se Mynář dozvěděl, že po úmrtí Velikána Zemaoc'tunga i Klause ruské rozvědky FSB i GRU uvolní veškeré tajné materiály tehdejší KGB o všech co působili v porevoluční poblitice v Čechistanu mezi roky 1989 až 2000, které vznikly během příprav takzvané Růžové revoluce, přejmenované v ČR na sametovou. Interně jedině estébácký převrat co připravoval Andropov v satelitech SSSR.

R.E.K.L.A.M.A
nyní v nové konfiguraci s miss Kratochvílovou. Objednávejte na CD, DVD i jako aplikaci do vašich análních kolíků.

Několikráte zesnulý Václav Klaus straší získal titul Président Nemrtvých

5. 3. 2023 08:33 - Zemřeli - Andrey Plenkowicz

Václava Klause strašího už deset let trápí série umrtí během jeho stádia kontrolovaného rozkladu. Poslední série náhlého úmrtí mu znemožnila kakandidovat na présidentskou hlavu stáda v posledních volbách, kde by chtěl uděřit Generála takzvaně na komoru a zmocnit se Trůnu.

prof. Ing. Václav Klaus, CSc, dr. h. c. mult. Pr.Ne. straší bude strašit pouze na slavnostních příležitostech: především na pohřbech celebrit, kde bude pronášet svoje projevy postmortálních stádníků jako Président Nemrtvých. Mši s Klausem bude souložit vždy již zesnulý kardinál Dominik eDuka.

prof. Ing. V. Klaus, CSc, dr. h. c. mult. Pr.Ne. stejně jako nakažený Zeman bude projevy přednášet za sklem, aby se nenakazil neidentifikovatelnou nákazou a neohrozil svou vzácnou niku plísní a mykóz, která bují na jeho těle během kontrolovaného rozkladu Stádníka.

R.E.K.L.A.M.A

Zemřel Marek Prchal 5D, pár let po polibku smrti

26. 1. 2023 10:00 - Zemřeli - Andrey Plenkowicz

Marketingový guru, spoluautor zvěrstva a hnoje ANOistů Marek Prchal 5D (127let) po krátké autonehodě zemřel. Guru dostal před pár lety od fízla Bureše polibek smrti.

Prchal prý utonul ve vlastních sračkách, když autem vyjel ze silnice a spadnul do nádrže čistírny odpadních vod.

Budiž mu marketingová žumpa lehká.

R.E.K.L.A.M.A
nyní v nové konfiguraci s miss Kratochvílovou. Objednávejte na CD, DVD i jako aplikaci do vašich análních kolíků.