HRBATŮV KOSTELEC

Zemřel Marek Prchal 5D, pár let po polibku smrti

26. 1. 2023 10:00 - Zemřeli - Andrey Plenkowicz

Marketingový guru, spoluautor zvěrstva a hnoje ANOistů Marek Prchal 5D (127let) po krátké autonehodě zemřel. Guru dostal před pár lety od fízla Bureše polibek smrti.

Prchal prý utonul ve vlastních sračkách, když autem vyjel ze silnice a spadnul do nádrže čistírny odpadních vod.

Budiž mu marketingová žumpa lehká.

Údržba a postdelirní management hradní zombie se prodražuje. Na stole leží projekt "Asanace"

24. 8. 2022 06:46 - Zemřeli - Andrey Plenkowicz

Se vzůstajícími cenami energií, lidské práce, a především poradenských služeb se stává přechovávání Miloše Zemana v Lánech finančně neudržitelné. Hrozí finanční kolaps VZP-divize postmortální údržby u které je Zeman postpojištěný. Hrad navrhuje projekt „ASANACE“ ve stylu Manifestu nefunkcionalismu.

Postdelirní Zeman se stává finančně neúnosný

"Náklady rostou každým měsícem a to podle spotové ceny plynu a alkoholu (dodavatelská firma vyplácí své zaměstnance plynovými a lihovými kvótami a to kvůli inflaci). Už teď za takzvanou službu umělé delirium platíme bezmála čtvrt milionu měsíčně k tomu připočtěte ještě stotisícové náklady na osobní ochranné pomůcky, protože jde o práci s vysoce toxickým materiálm tzv. Bio Hazard Safety Level 4. Rovněž se břišní sondou do Zemana napouští toxická a karcinogení směs metanolu, formaldehydu a kreosolu, což je nebezpečné.", vysvětluje krisovou situaci manažer údržby majetku zámku Lány Josef Vobořil.

Zvažuje se výměna nebo fixace epoxidem s vozíčkem v kostku

"Hrad zvažuje, že bude Miloš Zeman finálně Terminován, vypreparován a zalit do epoxidové pryskyřice včetně invalidního vozíku. Tato kompaktní kostka by se snadno převážela ještěrkou. Uvažujeme rovněž o finální plastinaci, ale to vyjde třikrát dráž, takže to asi neprojde. Bude to stát ranec, ale výhledově se to líbí i ekonomovi Zemanovi, protože výdaje klesnou na pouhý pronájem skladních prostor o rozměrech asi 3x3m čtvereční. Zeman se těší, že nebude muset myslet, pokud v jeho případě jde hovořit o myšlení."

Odposlech a výuka umělé inteligence

"Před finální konzervací Miloše Zemana provádíme odposlechy a natáčíme všechny poslední bonmoty Prezidenta. Naše umělá inteligence se tyto bláboly a v poslední době jen žvatlání učí už čtvrtým rokem a poté bude realizovat projevy Prezidenta v televizi i v rozhlase. Techologií deepfake bude Zeman žít na televisních obrazovkách navždy. Náklady klesnou enormě.", vysvětluje nasazení Gogle Artificial Intelligence 2.0 manažer konzervace státníků a spolupajetiel firmy AfterLife Ing. Tomáš Zrakvil.

Miloš Zeman byl rovněž zapsán do světového dědictví UNESCO (vzácná nika plísní a mykóz), takže ho nejde jednoduše prohnat pecí.

R.E.K.L.A.M.A
udělejte si domácí pohřebiště. Návody na balzamování ve vaně. 100 způsobů likvidace sousedů jen s 50 litry octa! To vše a praktická špachtle k tomu jen za 18 Kč.

Václav Klaus se pustil do Akademie věd

20. 12. 2019 15:19 - Zemřeli - Marlon Brambor

Bývalý prezident Václav Klaus 2D (386 let) opět vstal z mrtvých, aby, vánočně naladěn, v otevřeném dopise napadl Akademii věd. Věda se, podle něj, proměnila v nástroj ďábla a ohrožuje existenci ploché Země.

Klaus v dopise píše: "Je mi smutno, když vidím, jak se celý Vesmír utápí v temnotě. Nesouhlasím a odmítám, aby se kdejaký trpaslík stával hvězdou. Existence něčeho tak odporného, jako je temná hmota, drásá mé struny."

Klaus dále poukázal na nedávný objev souhvězdí Invalidů v mlhovině LGBT 4, který se mu absolutně příčí. "Vždyť výskyt těchto politicky korektních mlhovin je potvrzením Einsteinovy obecné teorie zla!" píše se v dopise.

„Spolu s posedlostí řídit se módními trendy pochybného významu, je nezbytně nutné, očistit vědu od nánosů homosexualismu, environmentalismu a nošení nechutných buzitašek na astrologických konferencích,“ stojí v závěru dopisu.

Klaus se dlouhodobě vymezuje také proti globálnímu otupování. Podle jeho slov žádné neexistuje a on sám je toho důkazem.

Zemřel Andrej Babiš

18. 6. 2019 10:17 - Zemřeli - Joachim Řitke

Nečekaně ve věku 64 let zemřel předseda vlády ČR, Andrej Babiš. "To není pravda, pane redaktore. Všechno jsou to lži," reagoval Babiš. Cílem lživé kampaně má být házení špíny na ty, kteří makají. Přivolaný lékař však potvrdil smrt.

„K úmrtí došlo už před dlouhou dobou,“ upřesnil lékař Pavel Pafko, který provedl zároveň pitvu. "Přibližně v roce 2010."

„To jsou všechno lži, snaží se mě očernit,“ reagoval opět Babiš z pitevního stolu.

Podle Pafka nález vysvětluje, proč ve spánku nezavírá oči a spí jen čtyři hodiny.

"U některých mrtvých se stává, že si nechtějí přiznat pravdu. Ze své praxe znám několik podobných případů," říká Pafko. Poukazuje na Miloše Zemana a Václava Klause, kteří také spočívají ve stavu takzvaného kontrolovaného rozkladu.

Pafko dodává:

Takové šťastné a pohodové stáří musí Andrejovi závidět nejeden miliardář.

R.E.K.L.A.M.A
udělejte si domácí pohřebiště. Návody na balzamování ve vaně. 100 způsobů likvidace sousedů jen s 50 litry octa! To vše a praktická špachtle k tomu jen za 18 Kč.