Naučíme Evropany jíst vlastní hovna, musíme překonat fuj faktor, říká Vah
Po úspšném zavedení transformace hoven v mouchy a ty pak v muší bílkovinu se musíme prý posunout ještě dále, míní Vah ze společnosti DirectPoop.
Proč by mělo hovno prodělávat tak složitý proces transformace, když si na nich může každý pochutnat! "Proč bychom měli používat mlýny, čistič Triton X100, enzymy kuřatózu, když to můžeme snít tak jak to je, podobně jako to dělají gorily. Hovno je plné enzymů a vitaminů B12", zamýšlí se filosoficky Vah.
Vah se spojil s koučem Petrem Casanovou, který kuchařky o hovně už vydává. "Chceme do toho hovna šlápnout takříkajíc naplno!", rozesírá svoje obchodní plány Vah. Hovna by se prý měla i konzervovat, lze z nich udělat i docela chutnou pomazánku, třeba na výlety.
Vah i Cassanova spolu založili již dávno Restaurant „Hovno na talíři“. Prý mají narváno, převážně z řad určité minority.