HRBATŮV KOSTELEC

Naučíme Evropany jíst vlastní hovna, musíme překonat fuj faktor, říká Vah

9. 7. 2018 13:39 - Finance - Standa Skandál

Po úspšném zavedení transformace hoven v mouchy a ty pak v muší bílkovinu se musíme prý posunout ještě dále, míní Vah ze společnosti DirectPoop.

Proč by mělo hovno prodělávat tak složitý proces transformace, když si na nich může každý pochutnat! "Proč bychom měli používat mlýny, čistič Triton X100, enzymy kuřatózu, když to můžeme snít tak jak to je, podobně jako to dělají gorily. Hovno je plné enzymů a vitaminů B12", zamýšlí se filosoficky Vah.

R.E.K.L.A.M.A
Sledujeme za vás nejnovější trendy v uvažování. Studio zdravého myšlení AKTIP. Vykakejte negativní myšlenky.

Vah se spojil s koučem Petrem Casanovou, který kuchařky o hovně už vydává. "Chceme do toho hovna  šlápnout takříkajíc naplno!", rozesírá svoje obchodní plány Vah. Hovna by se prý měla i konzervovat, lze z nich udělat i docela chutnou pomazánku, třeba na výlety.

Vah i Cassanova spolu založili již dávno Restaurant „Hovno na talíři“. Prý mají narváno, převážně z řad určité minority.

R.E.K.L.A.M.A
V institutu alternativní léčby AKTIP pro vás zorganizujeme profesionální psychohry i jiné psycho.
R.E.K.L.A.M.A
i bez vaření, dodává Lovochema Lovosice.

Na Automatické univerzitě v Brně vymysleli byznys jako Brno

9. 4. 2018 02:07 - Finance - Alexandr Kosodřev

„Možná ještě větší, spíš jako Praha,“ žertuje doc. Vrána. Ten stojí za novým projektem.

O co jde?

Vrána říká: "Náš koncept se jmenuje Pomalu v prdeli býti a v součinnosti s principem Automatického rozesírání tvoří molotovův koktejl emocí, které prodávají."

Dobrá ale v čem konkrétně ten váš byznys spočívá?

„Věc je triviální,“ vysvětluje Vrána. "Vlastně je to úplná banalita. Představ si USB myš. A teď si ji tam strč až po kabel. No a my tě přitom budeme natáčet. Z youtube nám poplynou peníze, z nichž polovinu reinvestujeme zase do dalších lidí s myšma, a tak dál a tak dál. Je to teď TOP 1 kanál. Chápeš?"

Vysvětluje to ty zástupy lidí, držící se z nějakého neznámého důvodu za prdel?

 Jistě.

R.E.K.L.A.M.A
s CK Bomba ještě dnes a poznejte krásy Íránu. Zatím bez amerických turistů. Last minute!

V řetězci Xindl začli prodávat omáčku z Miloše Zemana a české fekální

18. 3. 2018 15:02 - Finance - Standa Skandál

PRAHA - V pražských maloobchodních řetězcích se poprvé objevila nabídka zbrusu nové povolební omáčky z ostatků Miloše Zemana, se kterou přišel Unilever. Lékaři ale varují před její konzumací.


"Vpodstatě je to naředěná masokostní moučka ze Zemana. Teda, vlastně,... ono... maso na něm bylo pramálo, takže spíš rosol a sádlo, ale to češi milují, stejně jako Vepřokledlozelo", vysvětluje složení omáčky Miloš Zeman manažer výroby Ing. Karel Průjem největšího českého zpracovatele oleje a zdechlin Unilever.

R.E.K.L.A.M.A



Unilever uvažuje, že do budoucna postupně semele do omáček všechny konzervovativní politky, aby se jich jejich voliči mohli doslova přežrat.

R.E.K.L.A.M.A
to máte skoro za pár! Doporučuje americký iluzionista David Gutalax.



"Tyhle politici v konzervách půjdou na dračku. Už meleme Babiše. Češi tyhle blivajzy prostě milujou! Z nehtů a kůže budou stínítka a mýdlo", směje se Průjem.

R.E.K.L.A.M.A
V institutu alternativní léčby AKTIP pro vás zorganizujeme profesionální psychohry i jiné psycho.

aktualizace:

Omáčka z Miloše Zemana a omáčka Andreje Babiše byla prohlášena Evropskou Komisí za Českou Tradiční pochoutku.

R.E.K.L.A.M.A
nyní v nové konfiguraci s miss Kratochvílovou. Objednávejte na CD, DVD i jako aplikaci do vašich análních kolíků.