HRBATŮV KOSTELEC

Kardinál Duka bojovníkem

15. 12. 2015 12:25 - Kultura / Náboženství - Alexandr Kosodřev

Kardinál Dominik Duka vstoupil do organizace Český svaz bojovníků za svobodu slovanských národů Kytice, který vede bývalá novinářka a politička Jana Bobošíková.

„Velmi si toho vážím,“ řekla Jana Bobošíková. "Nabídli jsme mu čestné správcovství Truhlice Národního dědictví, které přijal."

Truhlici Národního dědictví se spolku podařilo získat z Vatikánu právě skrze Dominka Duku, jenž naoplátku protlačil církevní restituce. V truhlici leží ostatky významných českých a moravských světců. Duka dodává: "Byl jsem to tam dojednat a v podstatě po těch restitucích stačilo jen ukázat Toho a toho nám tam dejte a oni nám jich tam beze všeho nandali tucet. Je to náš dík za vámi vybojované dobro, vzkázal papež."

Kardinál Duka převezme žezlo správcovství nad Truhlicí od bojovníka Václava Klause, který se nadále hodlá věnovat jiným vlasteneckým činnostem, a to především na poli pěstování národního uvědomění a všeslovanských tradic.

Sbor postižených dětí spolku Hlahol zazpíval hymnu České republiky a bojovníci spolku, nesouce prapor Srdcem k vlasti, vydali se přijmout spřátelené bojovníky z Ruské federace.

V charitativní sbírce se poté vybrala tři trička a jedna bota.

R.E.K.L.A.M.A
Jedinečná sedací souprava do MHD. Dále průkazky ZTP již od 9999 Kč! Vše k dostání i bez stání.

Das Kulturprogamm - Klein Dreckig Videostop !

8. 12. 2015 22:01 - Kultura - Standa Skandál

Das neue Sportdisziplin (Sport club Smradoprdky) - Eis Eimer Milch Herausforderung (ice bucket milk challenge) - Wie man ein Pferd melken (jak podojit koně)

Sraní ve skoku dalekém

R.E.K.L.A.M.A

ice bucket milk challenge

R.E.K.L.A.M.A
R.E.K.L.A.M.A
s CK Bomba ještě dnes a poznejte krásy Íránu. Zatím bez amerických turistů. Last minute!
R.E.K.L.A.M.A
Chutná tam i zpět.

Šok! V reality show Zlatá mládež si Renato nabrnkul gumáka!

19. 11. 2015 10:03 - Kultura - Standa Skandál

Úspěšný herec (hérečka pozn.Red.) si našel v nové reality show Zlatá mládež nového přítele! Je jím zemědělec, traktorista a častý návštěvník Folsom street show, zkušený gumák-domin Tom!

Tomík, jak mu Renato familierně přezdívá je také přeborník v bascatballu a české hňácané. Rád také chodí v lodičkách mezi krví a výkaly... Nový seriál ČT bude síla!

R.E.K.L.A.M.A
nyní v nové konfiguraci s miss Kratochvílovou. Objednávejte na CD, DVD i jako aplikaci do vašich análních kolíků.



Renato se nechal slyšet, že to má rád tvrdě a s disciplinou!

R.E.K.L.A.M.A
Volte PPM (dříve ANO). Volte nadrženou patnáctku! PPM s číslem 15, vaše budoucí jistota.



Bude to pecka! Česká televize pouští na obrazovky sex-pseudoreality 3D show Zlatá mládež, která tady ještě nebyla. Pět rozmazlených mladých sexuálních zvrhlíků pošle na místa, která milují. Půjde o tvrdou práci, drsné podmínky v hnoji a hlavně o zátěž jejich psychiky, která se bude muset vypořádat se situacemi jaké běžně nezažijí!

Seriál bude také vysírán v pocitových kinech PostReality 3D-Xmax! Zažijte neopakovatelnou vůni hnoje a hoven na vlastní nos!

 

 

 

DISCLOSURE: Renato není v katergorii zemřeli, jelikož ještě na hnojíčku mediálních sraček udělá svůj iluminující bobeček.



R.E.K.L.A.M.A

Na Šumpersku otevřelo unikátní dětské muzeum

10. 11. 2015 15:46 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Čtyřicet pět dětí či jejich částí je vystavováno ve vitrinách nového šumperského muzea. Exponáty muzeu zapůjčily jak rodiče, tak tři pěstounské rodiny.

"Ústřední expozici tvoří interaktivní výstava dětí do 10 let. Ty u nás najdete v různých oblečcích a pozicích," vysvětluje kurátorka oddělení šumperského muzea, Mgr. Beata Drobná. "Interaktivní znamená, že všechny exponáty si můžete osahat. Zažijte, jaké je to být pediatrem nebo učitelkou v mateřské školce!"

„A konečně nabízíme také interaktivní hru na norskou sociální pracovnici,“ uzavírá kurátorka.

R.E.K.L.A.M.A
Tentokrát žádné demo! Zachraň sebe i svého pejska! Pospěš si, už se to hroutí!