HRBATŮV KOSTELEC

Václav Klaus straší pod rouškou noci opět vstal z mrtvých

6. 8. 2023 17:31 - Zemřeli - Andrey Plenkowicz
Václav Klaus straší veřejnost a to soustavně svými zmrtvýchvstání

Václav Klaus straší veřejnost a to soustavně svými zmrtvýchvstání

Václav Klaus straší nelenil a opět otravoval veřejnost svými výstupy ze záhrobí. Tentokráte si to namířil na Nejvyšší Správní Soud, kde se dožadoval odškodnění za průsak moči a fekálí do hrobu.

Klaus si přišel 28. října 2020 před Obecní dům připomenout výročí vzniku inženýra Klause. U pamětní desky vystoupil s projevem, v němž kritizoval vládní protikoronavirové restrikce, které znemožňovali oživení nejen Ferdinanda Peroutky. Na akci neměl navzdory tehdejším vládním opatřením nasazenou roušku pod rouškou nočního vystoupení ze záhrobí. Po uveřejnění záběrů z události v médiích se případem začala zabývat policie, která případ následně předala k řešení pražské hygienické stanici kvůli průsakům moči do hrobu Velikána.

Kdo nachčije na bránu Institutu Václava Klause stejně jako Redakce, má u nás pívo zdarma!

R.E.K.L.A.M.A
lehací a sedací práce, přizdistání, odborný dohled. Volejte 777857564.

Kárl Good žije! Český Rozhlas a Brněnská Automatická Univerzita oživila mrtvolu velikána!

13. 7. 2023 18:10 - Zemřeli - Andrey Plenkowicz

Kárl Good žije! Tak se jmenují hovory ze záhrobí, které namluvila umělá demence Doc. Vrány z Brněnské Automatické Univerzity.

Vydání své rozsáhlé autobiografie Má cesta za štěstím se Karel Good nedožil. Posluchači Českého rozhlasu si však budou moci poslechnout předčítání z jeho knihy jeho hlasem Karla Good, který s vědomím jeho manželky Ivany vytvořila umělá demence.

„Věřím, že jsme pro každý další takový počin nastavili laťku opravdu vysoko a přeskočili jí. Velikán byl vzkříšen a vstal z mrtvých!“ komentoval pro Rozhlas autor námětu a programový ředitel Českého rozhlasu Ondřej Kováček.

Poplatný době, vždy a navždy.

R.E.K.L.A.M.A
časopis který vidí pod povrch

Zemřel Jaroslav Bašta (SSPD)

30. 5. 2023 09:25 - Zemřeli - Andrey Plenkowicz
Jaroslav Bašta v postrealitním pořadu Odcházení

Jaroslav Bašta v postrealitním pořadu Odcházení

Po krátké nemoci dnes náhle zkolaboval a zemřel člen hnutí SSPD Jaroslav Bašta, kanidát na présidenta Čechistanu.

Co Co Co Do Doda, Dodat. Bašta vždycky dycky kokoko koktal. Sice podepodepsal chartu ale v posledních letech zdementněl a přidal se k náckům pod šikmookým OkoMůrou. Budiž mu populismus lehký.

R.E.K.L.A.M.A
Volte PPM (dříve ANO). Volte nadrženou patnáctku! PPM s číslem 15, vaše budoucí jistota.

Kancléř Mynář (137 let) rezignoval a spáchal v kanceláři sebevraždu

9. 3. 2023 13:36 - Zemřeli - Andrey Plenkowicz

Kancléř exprezidenta Miloše Zemana Vratislav Mynář (137 let) ke čtvrtku rezignoval načež si ještě v kanceláři raději podřezal žíly.

V dopisu na rozloučenou bylo napsáno:

Se Zemanem jsem se měl v dalších měsících pravidelně potkávat. „Dohoda zní, že pan prezident bude velmi rád, když se budeme pravidelně navštěvovat v záhrobí, pravidelně se scházet na smetišti kam ho vyvvezli. Nejenom já, ale i nejbližší členové jeho týmu, který kolem něj byl celých deset let.“

Z dopisu jse zřejmé, že další sebevraždy lokajů Vepřové Hlavy budou následovat, aby mohli být Jeho Velikánovi k ruce i v záhrobí.

AKTUALIZACE

Vyšetřovatelé sebevraždy Mynáře našli nezvratné důkazy o tom, že se Mynář dozvěděl, že po úmrtí Velikána Zemaoc'tunga i Klause ruské rozvědky FSB i GRU uvolní veškeré tajné materiály tehdejší KGB o všech co působili v porevoluční poblitice v Čechistanu mezi roky 1989 až 2000, které vznikly během příprav takzvané Růžové revoluce, přejmenované v ČR na sametovou. Interně jedině estébácký převrat co připravoval Andropov v satelitech SSSR.