HRBATŮV KOSTELEC

Petr Čtvrtníček odsouloží vánoční mši v katedrále svatého Víta

20. 12. 2015 12:36 - Kultura - Standa Skandál

PRAHA - Petr Čtvrtníček alternuje na Vánoce za kardinála Duku, který měl sloužit vánoční mši. Duka je zaneprázdněn odbojem a žalobami z restitucí. Navíc podle průzkumu Express Fucktum Dukův ksycht nesnáší 96.1% dotazovaných.

Čtvrtníček, který sehrál už cokoliv, si udělal nový víkendový katolický rychlokurz (workshop) - „Mše Vánoční, snadno, rychle a bez cukroví“. Kardinál Duka se totiž naplno věnuje odboji v Českém svazu bojovníků za svobodu slovanských národů Kytice a nemá prý čas na takové divadlo jako je vánoční mše.

Duka se nechal slyšet, že to svede nejlépe komediant jako Čtvrtníček, stačí když ho řádně ustrojí do sutany a naučí se pár omletých frází. Náročnější hrou počtem postav je prý už jen Sněhurka a sedm trpaslíků.
"V církvi není nikdo studovaný herec a vidíte, zvládáme to taky! Uzrála doba, abychom začli outsourcovat to, co jiní odehrají lépe.", dodává.  

Věřící se mohou těšit i na Čtvrtníčův zpěv! Prý kvůli tomu už týden nechlastá a uvažuje o distatčním studiu praktické teologie a lekcích latiny, prý aby v těch žvástech tak netápal. Známý herec a improvizátor chce celou akci pojmout jaksi nově a v duchu doby: přivede ministranty z Kláštera Posledních Neřestí.

R.E.K.L.A.M.A
V institutu alternativní léčby AKTIP pro vás zorganizujeme profesionální psychohry i jiné psycho.

Petr Čtvrtníček odslouží vánoční mši v katedrále sv. Víta (foto: závěrečná zkouška)

R.E.K.L.A.M.A

Kardinál Duka bojovníkem

15. 12. 2015 12:25 - Kultura / Náboženství - Alexandr Kosodřev

Kardinál Dominik Duka vstoupil do organizace Český svaz bojovníků za svobodu slovanských národů Kytice, který vede bývalá novinářka a politička Jana Bobošíková.

„Velmi si toho vážím,“ řekla Jana Bobošíková. "Nabídli jsme mu čestné správcovství Truhlice Národního dědictví, které přijal."

Truhlici Národního dědictví se spolku podařilo získat z Vatikánu právě skrze Dominka Duku, jenž naoplátku protlačil církevní restituce. V truhlici leží ostatky významných českých a moravských světců. Duka dodává: "Byl jsem to tam dojednat a v podstatě po těch restitucích stačilo jen ukázat Toho a toho nám tam dejte a oni nám jich tam beze všeho nandali tucet. Je to náš dík za vámi vybojované dobro, vzkázal papež."

Kardinál Duka převezme žezlo správcovství nad Truhlicí od bojovníka Václava Klause, který se nadále hodlá věnovat jiným vlasteneckým činnostem, a to především na poli pěstování národního uvědomění a všeslovanských tradic.

Sbor postižených dětí spolku Hlahol zazpíval hymnu České republiky a bojovníci spolku, nesouce prapor Srdcem k vlasti, vydali se přijmout spřátelené bojovníky z Ruské federace.

V charitativní sbírce se poté vybrala tři trička a jedna bota.

R.E.K.L.A.M.A
Pojďte je spalovat! Krematorium Praha-Strašnice hledá nové tváře.

Das Kulturprogamm - Klein Dreckig Videostop !

8. 12. 2015 22:01 - Kultura - Standa Skandál

Das neue Sportdisziplin (Sport club Smradoprdky) - Eis Eimer Milch Herausforderung (ice bucket milk challenge) - Wie man ein Pferd melken (jak podojit koně)

Sraní ve skoku dalekém

R.E.K.L.A.M.A
Celé dětské tábory to sem jezdí dýchat. Holotropní biodýchánek přímo na komíně, nyní v akci za 999 Kč!

ice bucket milk challenge

R.E.K.L.A.M.A
Pro případ předávkování čtěte příbalový leták.
R.E.K.L.A.M.A
Lék proti všem. Před upotřebením se poraďte se svým svědomím.
R.E.K.L.A.M.A
Pojďte se k nám udělat do Xindlu!

Šok! V reality show Zlatá mládež si Renato nabrnkul gumáka!

19. 11. 2015 10:03 - Kultura - Standa Skandál

Úspěšný herec (hérečka pozn.Red.) si našel v nové reality show Zlatá mládež nového přítele! Je jím zemědělec, traktorista a častý návštěvník Folsom street show, zkušený gumák-domin Tom!

Tomík, jak mu Renato familierně přezdívá je také přeborník v bascatballu a české hňácané. Rád také chodí v lodičkách mezi krví a výkaly... Nový seriál ČT bude síla!

R.E.K.L.A.M.A
Pojďte je spalovat! Krematorium Praha-Strašnice hledá nové tváře.



Renato se nechal slyšet, že to má rád tvrdě a s disciplinou!

R.E.K.L.A.M.A
Srovnejte si dodavatele cyklonu B. Ušetříte průměrně 1 850 Kč ročně. Nezávazně a zdarma.



Bude to pecka! Česká televize pouští na obrazovky sex-pseudoreality 3D show Zlatá mládež, která tady ještě nebyla. Pět rozmazlených mladých sexuálních zvrhlíků pošle na místa, která milují. Půjde o tvrdou práci, drsné podmínky v hnoji a hlavně o zátěž jejich psychiky, která se bude muset vypořádat se situacemi jaké běžně nezažijí!

Seriál bude také vysírán v pocitových kinech PostReality 3D-Xmax! Zažijte neopakovatelnou vůni hnoje a hoven na vlastní nos!

 

 

 

DISCLOSURE: Renato není v katergorii zemřeli, jelikož ještě na hnojíčku mediálních sraček udělá svůj iluminující bobeček.



R.E.K.L.A.M.A