HRBATŮV KOSTELEC

Světový novoroční ohňostroj bude ve znamení múz, odpálí jej několik mocností

31. 12. 2015 14:45 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Světový novoroční ohňostroj se 1. ledna uskuteční v ukrajinském Doněcku, syrském Damašku a libijském Tripolisu, kam se přemístí z Afghanistánu a Iráku, potvrzují světové mocnosti. Ohňostroj letos ponese název Svět múzami políbený a začne hned na Nový rok.

Prvního ledna se bude odpalovat rekordní množství munice přímo v centrech měst, nemocnicích a obytných čtvrtích. Většina diváků nepřijde o kouzelné létavky a kazetové bomby na pozadí památek UNESCO.

Jako nejlepší hlediště pražská radnice doporučuje vyrazit na žižkovskou Parukářku, kde by měla být cítit tlaková vlna v podobě mírného větru západního směru či na Vítkov, kde bude za dobrých meteorologických podmínek vidět i hřib.

Místo odpalování ohňostroje v Damašku

Místo odpalování ohňostroje v Damašku

Lokální pražský ohňostroj na Staroměstském náměstí bude naopak nejlepší sledovat z Riegrových sadů na Vinohradech. Desetiminutová pyrotechnická show začne o půlnoci. Ruce a nohy prý budou létat až do Karlína.

R.E.K.L.A.M.A

Petr Čtvrtníček odsouloží vánoční mši v katedrále svatého Víta

20. 12. 2015 12:36 - Kultura - Standa Skandál

PRAHA - Petr Čtvrtníček alternuje na Vánoce za kardinála Duku, který měl sloužit vánoční mši. Duka je zaneprázdněn odbojem a žalobami z restitucí. Navíc podle průzkumu Express Fucktum Dukův ksycht nesnáší 96.1% dotazovaných.

Čtvrtníček, který sehrál už cokoliv, si udělal nový víkendový katolický rychlokurz (workshop) - „Mše Vánoční, snadno, rychle a bez cukroví“. Kardinál Duka se totiž naplno věnuje odboji v Českém svazu bojovníků za svobodu slovanských národů Kytice a nemá prý čas na takové divadlo jako je vánoční mše.

Duka se nechal slyšet, že to svede nejlépe komediant jako Čtvrtníček, stačí když ho řádně ustrojí do sutany a naučí se pár omletých frází. Náročnější hrou počtem postav je prý už jen Sněhurka a sedm trpaslíků.
"V církvi není nikdo studovaný herec a vidíte, zvládáme to taky! Uzrála doba, abychom začli outsourcovat to, co jiní odehrají lépe.", dodává.  

Věřící se mohou těšit i na Čtvrtníčův zpěv! Prý kvůli tomu už týden nechlastá a uvažuje o distatčním studiu praktické teologie a lekcích latiny, prý aby v těch žvástech tak netápal. Známý herec a improvizátor chce celou akci pojmout jaksi nově a v duchu doby: přivede ministranty z Kláštera Posledních Neřestí.

R.E.K.L.A.M.A

Petr Čtvrtníček odslouží vánoční mši v katedrále sv. Víta (foto: závěrečná zkouška)

R.E.K.L.A.M.A
udělejte si domácí pohřebiště. Návody na balzamování ve vaně. 100 způsobů likvidace sousedů jen s 50 litry octa! To vše a praktická špachtle k tomu jen za 18 Kč.

Kardinál Duka bojovníkem

15. 12. 2015 12:25 - Kultura / Náboženství - Alexandr Kosodřev

Kardinál Dominik Duka vstoupil do organizace Český svaz bojovníků za svobodu slovanských národů Kytice, který vede bývalá novinářka a politička Jana Bobošíková.

„Velmi si toho vážím,“ řekla Jana Bobošíková. "Nabídli jsme mu čestné správcovství Truhlice Národního dědictví, které přijal."

Truhlici Národního dědictví se spolku podařilo získat z Vatikánu právě skrze Dominka Duku, jenž naoplátku protlačil církevní restituce. V truhlici leží ostatky významných českých a moravských světců. Duka dodává: "Byl jsem to tam dojednat a v podstatě po těch restitucích stačilo jen ukázat Toho a toho nám tam dejte a oni nám jich tam beze všeho nandali tucet. Je to náš dík za vámi vybojované dobro, vzkázal papež."

Kardinál Duka převezme žezlo správcovství nad Truhlicí od bojovníka Václava Klause, který se nadále hodlá věnovat jiným vlasteneckým činnostem, a to především na poli pěstování národního uvědomění a všeslovanských tradic.

Sbor postižených dětí spolku Hlahol zazpíval hymnu České republiky a bojovníci spolku, nesouce prapor Srdcem k vlasti, vydali se přijmout spřátelené bojovníky z Ruské federace.

V charitativní sbírce se poté vybrala tři trička a jedna bota.

R.E.K.L.A.M.A
Sledujeme za vás nejnovější trendy v uvažování. Studio zdravého myšlení AKTIP. Vykakejte negativní myšlenky.

Das Kulturprogamm - Klein Dreckig Videostop !

8. 12. 2015 22:01 - Kultura - Standa Skandál

Das neue Sportdisziplin (Sport club Smradoprdky) - Eis Eimer Milch Herausforderung (ice bucket milk challenge) - Wie man ein Pferd melken (jak podojit koně)

Sraní ve skoku dalekém

R.E.K.L.A.M.A
s CK Bomba ještě dnes a poznejte krásy Íránu. Zatím bez amerických turistů. Last minute!

ice bucket milk challenge

R.E.K.L.A.M.A
R.E.K.L.A.M.A
Odstraníme vaše ego nebo co chcete.
R.E.K.L.A.M.A