HRBATŮV KOSTELEC

Co se chystá v kostelích?

3. 2. 2016 14:28 - Kultura / Náboženství - Alexandr Kosodřev

Jestliže byly hitem loňského roku pasivní mešity, letos přicházejí do módy energeticky soběstačné kostely.

„Snažíme se maximálně využívat tepelnou energii věřících,“ říká kardinál Dominik eDuka. "Kostely postupně vybavujeme výkonnými tepelnými čerpadly, které společně s generátory instalujeme namísto varhan. Vyrábíme čistou energii, kterou od nás ČEZ vykupuje jako tzv. Andělský proud němcům prodávaný za pětinásobnou cenu pod značkou Engelspritz®."

Nový bioproud Engelspritz

Nový bioproud Engelspritz


"Samozřejmostí je, že při rekonstrukcích kostelů veškerý odpad ekologicky likvidujeme, a nebo pro něj nacházíme jiná uplatnění. Například píšťaly varhan přepracováváme na rekuperační jednotky, které zajistí, aby se teplo drželo uvnitř kostela a přitom aby se nám věřící při dlouhých bohoslužbách nezadusili."

Další změnou je délka bohoslužeb. "Abychom dosáhli lepšího výkonu věřících, prodloužili jsme bohoslužby o dvě hodiny. Navíc jsme je z brzského rána posunuli do časů špičkového odběru, kdy jsou výkupní ceny elektřiny nejvyšší," pokračuje eDuka.

Kostely zavádějí nové modlitby. "Cílem je, aby věřící častěji vstávali a sedali si, čímž se také zvyšuje efektivita systému. Frekvenci vstávání a sedání řídí kněz podle potřeb kostela. Aktuální výkon vidí nejen na displeji stolku, ale též na všech obřadních předmětech, které byly vybaveny technologií Bluetooth."

Podle eDuky zatím církev narazila na jediný problém: "I na nás, jakožto na producenta elektřiny, jsou nově aplikovány limity CO2. Ty, bohužel, naše kostely zatím překračují. Zkoušíme různé druhy umělých atmosfér a zatím to vypadá, že při přidávání určitých plynů výkon systému roste, zatímco produkce CO2 klesá. Na zbožnost to vliv nemá."

R.E.K.L.A.M.A
Lék proti všem. Před upotřebením se poraďte se svým svědomím.

Vize 2020: Všechny celebrity, politici, velkomanažeři i jejich ovce už zemřeli a lidé kálí na jejich jména i hroby

30. 1. 2016 18:00 - Kultura - Standa Skandál

Armagedon všech pijavic na Zemi co ojebávají je za dvěřmi. Zemi čeká veká čistka.

Osudný den přichází, kdy si lidstvo uvědomí, že za svůj život je každý člověk zodpovědný pouze sám. Už nepůjde házet zodpovědnost za sebe na někoho jiného a očekávat od něj spásu a nechat se jím ojebávat.



Tak přestanou mít smysl všichni politici, celebrity i velkomanažeři. Lidé jim přestanou zcela věřit. Politika kolabuje. Spousta manažerů propadne do hlubokých depresí, spousta z nich spáchá sebevraždu a miliony jich pojde na psychosomatické choroby, které se u nich rozvinou ze ztráty pozornosti mas. Léky stačit nebudou.



Lidské ovce přestanou existovat, nebude existovat Velký Vůdce za kterým ovce půjdou. A tehdy nastane ráj na Zemi. Populace klesne do 50 let na pouhé dvě miliardy. Přežijí jen ti, kteří nebyli už uplně vymatlaní z konzumu, TV a přestali se sami identifikovat se svou velkolepostí nebo malostí. Ti vysoko se „sníží“ a ti dole se přestanou „hrbit“. Lidstvo se přestane hnát za nesmyslnými falešnými metami. Ostatní co stav věcí nepochopí, nepřežijí.

R.E.K.L.A.M.A
Jedinečná sedací souprava do MHD. Dále průkazky ZTP již od 9999 Kč! Vše k dostání i bez stání.

 

DISCLOSURE: Tento krásný idealistický příběh je založen na velmi vtipném snu, kdy mimozemšťani vzali Zemi útokem. Sen, který se odehrával v kancelářích. Byl to masakr: hromadné vraždy kancelářských krys, hlavy padaly, ale mimozemšťani nechávali některé žít. Já (Jasmín) jsem se mezi tou vřavou procházel, potkával mimozemšťany a ti mě nechávali být, chvíli jsem nechápal ale cítil jsem z nich, že lidé co neztratili srdce nejsou jejich cíl. Řada lidí z této vřavy vyvázla bez škrábnutí. Výsledek byl jasný: selektivní výběr hajzlů-psychopatů, kterým nezáleží na lidech ani Zemi, vlastně na ničem. V reálu ti mimozemšťani nebudou mužici, ale převážně „civilizační a nevysvětlitelné choroby“, ostatně ono už je to vidět teď.

R.E.K.L.A.M.A
ihned k vystěhování! Pojďte si zařvat na lidi!

Světový novoroční ohňostroj bude ve znamení múz, odpálí jej několik mocností

31. 12. 2015 14:45 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Světový novoroční ohňostroj se 1. ledna uskuteční v ukrajinském Doněcku, syrském Damašku a libijském Tripolisu, kam se přemístí z Afghanistánu a Iráku, potvrzují světové mocnosti. Ohňostroj letos ponese název Svět múzami políbený a začne hned na Nový rok.

Prvního ledna se bude odpalovat rekordní množství munice přímo v centrech měst, nemocnicích a obytných čtvrtích. Většina diváků nepřijde o kouzelné létavky a kazetové bomby na pozadí památek UNESCO.

Jako nejlepší hlediště pražská radnice doporučuje vyrazit na žižkovskou Parukářku, kde by měla být cítit tlaková vlna v podobě mírného větru západního směru či na Vítkov, kde bude za dobrých meteorologických podmínek vidět i hřib.

Místo odpalování ohňostroje v Damašku

Místo odpalování ohňostroje v Damašku

Lokální pražský ohňostroj na Staroměstském náměstí bude naopak nejlepší sledovat z Riegrových sadů na Vinohradech. Desetiminutová pyrotechnická show začne o půlnoci. Ruce a nohy prý budou létat až do Karlína.

R.E.K.L.A.M.A
Cestuj po netu: otevři si idos a jezdi. Například nyní: Praha-Brno 209Km za pouhé dvě hodiny! Doporučuje Klub českých online turistů.

Petr Čtvrtníček odsouloží vánoční mši v katedrále svatého Víta

20. 12. 2015 12:36 - Kultura - Standa Skandál

PRAHA - Petr Čtvrtníček alternuje na Vánoce za kardinála Duku, který měl sloužit vánoční mši. Duka je zaneprázdněn odbojem a žalobami z restitucí. Navíc podle průzkumu Express Fucktum Dukův ksycht nesnáší 96.1% dotazovaných.

Čtvrtníček, který sehrál už cokoliv, si udělal nový víkendový katolický rychlokurz (workshop) - „Mše Vánoční, snadno, rychle a bez cukroví“. Kardinál Duka se totiž naplno věnuje odboji v Českém svazu bojovníků za svobodu slovanských národů Kytice a nemá prý čas na takové divadlo jako je vánoční mše.

Duka se nechal slyšet, že to svede nejlépe komediant jako Čtvrtníček, stačí když ho řádně ustrojí do sutany a naučí se pár omletých frází. Náročnější hrou počtem postav je prý už jen Sněhurka a sedm trpaslíků.
"V církvi není nikdo studovaný herec a vidíte, zvládáme to taky! Uzrála doba, abychom začli outsourcovat to, co jiní odehrají lépe.", dodává.  

Věřící se mohou těšit i na Čtvrtníčův zpěv! Prý kvůli tomu už týden nechlastá a uvažuje o distatčním studiu praktické teologie a lekcích latiny, prý aby v těch žvástech tak netápal. Známý herec a improvizátor chce celou akci pojmout jaksi nově a v duchu doby: přivede ministranty z Kláštera Posledních Neřestí.

R.E.K.L.A.M.A
časopis který vidí pod povrch

Petr Čtvrtníček odslouží vánoční mši v katedrále sv. Víta (foto: závěrečná zkouška)

R.E.K.L.A.M.A
Cestuj po netu: otevři si idos a jezdi. Například nyní: Praha-Brno 209Km za pouhé dvě hodiny! Doporučuje Klub českých online turistů.