HRBATŮV KOSTELEC

Ministerstvo financí představilo koncepci Udržitelné Česko

13. 4. 2023 18:52 - Finance - Joachim Řitke
Ministr financí Zbyněk Zbytek (ODS)

Ministr financí Zbyněk Zbytek (ODS)

„Nechceme zvyšovat daně, ale kvůli tomu jsme nuceni zavést daň novou,“ říká ministr financí Zbyněk Zbytek (ODS). Dani z ubrané hodnoty, jak se bude daň nazývat, budou podléhat veškeré výrobky nízké kvality nebo jejich části, lidově nazývané kurvítka. Vláda si slibuje vybrat až 40 miliard korun ročně.

Koncepce uvažuje o dvojí hladině DUH:

Do vrchní, dvacetiprocentní hladiny, budou spadat úplně zkurvené spotřebiče. „To jsou například zasrané televize, pojebané počítače, ale také zprasený software,“ upřesňuje ministr Zbytek. "Dále knihy, které se nedají číst a veškerá ta kultura, která je podle našich výpočtů úplně na hovno."

"Uvažujeme také o mimořádné třicetiprocentní hladině z mimořádně zkurvených spotřebičů."

Naopak trvanlivější výrobky, jako ocet a sůl, se ocitnou v nižší, desetiprocentní hladině.

"Tato nižší hladina bude zavedena pro méně majetné občany, kteří v našem systému neumějí plavat, aby tak lépe dosáhli dna a zůstali s hlavou vzhůru. Nenecháme nikoho utopit," uzavírá ministr Zbytek.

R.E.K.L.A.M.A

Fiala: SPOLU to nakonec zrušíme Úplně všechno

11. 4. 2023 14:57 - Finance - Andrey Plenkowicz
Soudruh Fiala SPOLU Kupředu pravá i levá, nebo radši soulož

Soudruh Fiala SPOLU Kupředu pravá i levá, nebo radši soulož

Současný premiér Fiala, který byl na týdenním školení na Brněnské Automatické Univerzitě pod vedením Doc. Vrány, pochopil Manifest Úplné Rozesranosti(R). Fiala přednesl svou sranickou linii po velikonočním pondělí: SPOLU to nakonec zrušíme Úplně všechno!

"Vypořádali jsme se s pandemií, vypořádali jsme se s cenami energií, vypořádame se cenami potravin a vypořádáme i s tou zatracenou Horákovou! SPOLU do Sněmovny, SPOLU do Prahy, Spolu do Senátu, ale rozhodně zvlášť do Prdele!", hřímal Fiala na úterním sjezdu odborářů.

Nato se SPOLU jednomyslně shodlo po Úplném zrušení České pošty na Úplném zrušení poboček Finanční správy. Rušit hodlá v následujících měsících také Správu sociálního zabezpečení. „Běhěm léta zrušíme i ty důchody“, to budou čecháčkové v chorvatsku a nevšimnou si toho, nechal se slyšet finanční expert z EPH, Mgr. Tomáš Zdechlovský, Csc.

R.E.K.L.A.M.A

V Čechistanu zbude jenom bída, svrab a neštovice. Stav Úplné Rozesranosti je na 98,3% splněn.

13. 3. 2023 09:06 - Finance - Andrey Plenkowicz

Nadcházející rok ekonomové vidí dosti pesimisticky. Prý to tady bude jenom bída, svrab a neštovice. Zbrusu nové Heslo „NO FUTURE“ z „Country for the FUTURE“ připravuje předseda hnutí Andrej Bláboliš, který zadlužil zemi až po uši.

Ministerstvo průmyslu a odchodu potajmu a narychlo sešrotovalo plakety podniktelům o šťastné budoucnosti, o zemi, která má mít aspoň nějakou budoucnost. Plakety by design už jely jenom na lithiové baterie, stejně jako celá pseudoekonomika.

"Všechno je tu na baterky. Už mi ani ten citrón nefunguje na svícení.", tvrdí náměstek Ministerstva, který si nepřál být jmenován.

Krom opičích neštovic, které se v čechistanu uchytily jako start-up teprve nedávno se nově rozmáhá nákaza svrabu, který zažívá doslova žně. Nákaza roste asi +80% za rok, což je podle ekonomů PÚCHK raketový růst.

PÚCHK je nově zřízený prognostický ústav centrální Hrbatova Kostelce (čteno puch_k), který nahradí odumřelé prvoligové prognostické experty Klause-kikinu straší a Zemaoc'tunga, kteří už dlouho zaváněli a dávali tak svým smradem znát, že něco smrdí ve státě a stádě rozkradeném.

AKTUALIZACE

Docent Vrána z Brněnské Automatické Univerzity (BAU), autor Manifestu a dogtríny Úplné Rozesranosti(R) započal intensivní automatickou spolupráci s PÚCHK. Vrána se nechal slyšet, že Stav Úplné Rozesranosti je na 98,3% splněn a v nadcházejících letech se do těch sraček ponoříme až po hlavu.

R.E.K.L.A.M.A
zhotovení a aplikaci prsních implantátů. Používám výhradně přírodní materiály na bázi dřeva (piliny) a nebo co si přinesete (strčím vám tam cokoli). Dále nabízím vestavěný nábytek. Volejte non-stop 800123456.

Vnitro schválilo navýšení rozpočtu Redakce na 134 milionů ročně na tvorbu sraček

13. 12. 2022 11:45 - Finance - Andrey Plenkowicz

Ministerstvo Vnitra schválilo definitivně navýšení rozpočtu Redakce Hrbatova Kostelce na 134 milionů ročně primárně na tvorbu sraček TFN takzvaných tokenizovaných fake-news, kterými se daří usvědčovat řadu dementů.

Tokenizované sračky (TFN - Tokenized Fake News) jsou unikátní informační sračky, které produkuje platforma Redakce. Lidsky řečeno jde o návnady pro analytiku a rozvědku, kdo je jaký kretén. Usvědčit ze stupidity se povedlo např. i senátorku Jana Zwratek Hamplovovou, která přebírá a trousí Vidlákovy kydy. Vysrala toho do elektroměrů prý už hodně. Jiskří to vnich a z některých vychází smradlavý dým.

Do rozpočtu TFN přispívá především polostátní gigant ČEZ.

TFN cílí především na populaci vykazující prahovou stupiditu o intenzitě 0,1 Trump.

R.E.K.L.A.M.A
Cestuj po netu: otevři si idos a jezdi. Například nyní: Praha-Brno 209Km za pouhé dvě hodiny! Doporučuje Klub českých online turistů.