HRBATŮV KOSTELEC

Černokněžník Mario Draghi odevzdal svou duši do služeb ďábla

5. 2. 2017 07:24 - Kultura - Standa Skandál

ECB - Černokněžník, šéf ECB Mario Draghi odevzdal svou duši do služeb Leviathana, který se snaží vybudovat světovládu na principu dluhové pasti.

Politika ECB záporných úrokových sazeb i výrazy ve tváři Mario Dragiho jsou pro kněží i mnichy řádu Snědků Jehounových zcela jasné. Mario Draghi odevzdal svou duši do služeb Leviathana, který se snaží přes komerční banky vybudovat nové císařství založené na dluhové pasti. Ten, kdo miluje peníze, svoje neřesti a materiálně bohatý život nad mravní čistotu i sebekázeň, ten spadne do spáru známého netvora.

R.E.K.L.A.M.A
časopis který vidí pod povrch



Poustevník a mnich bude ten, kdo v následujících letech zůstane jako jediný svobodný člověk na světě. Ostatní zaprodají svoje duše dluhu, který je následně semele do nesvobody, a nakonec i do rakve. Dluh, to jsou okovy takzvaného nového světového řádu, řádu Impéria.

R.E.K.L.A.M.A
Srovnejte si dodavatele cyklonu B. Ušetříte průměrně 1 850 Kč ročně. Nezávazně a zdarma.


Draghi je posedlý touhou po moci, ale je jen pouhou loutknou, pouhým modloslužebníkem ve světovém dění a je přesvědčený, že neurvalý nenažraný dav je potřeba nějak zpoutat. Ostatně ono to je třeba, pokud se sám dav neumravní. Je to nevyhnutelné.

Můžete si tedy vybrat: buďodříkání a čistota nebo neřesti a okovy. Nic mezitím nás nečeká.

Amen.

R.E.K.L.A.M.A
ihned k vystěhování! Pojďte si zařvat na lidi!

Mocichtivost Leviathana působícího skrz Draghio

Oči podlité krví... (bohužel tohle není fotomontáž ale realita) o tom jsme psali a podlitiny mu dodělali v roce 2014, 5.června a tato fotka dole s reálnými podlitinami je z 24.září 2014:

Oči podlité krví

Kdo by snad měl pochybnosti, ať se laskavě poučí z dob minulých. Tolkien ve svém příbehu o Sauronovi, který ovládl duše takřka všech, modloslužebník Saurman (=Hitler, Musolini apod), napsal příběh práve v době světových válek, kdy lidstvo vzkřísilo Boha Války (Samael, Mars,...).

R.E.K.L.A.M.A
i bez vaření, dodává Lovochema Lovosice.

Zuckerface našel Boha a stal se členem Snědků Jehounových

5. 1. 2017 08:08 - Kultura - Standa Skandál

Zuckerface už není ateista, navštíví všechny státy USA a to i Rusko. Prý míří ihned do politiky a uvažuje o tom, že se stane sociálním papežem. V soukromí hovoří o významném poslání vedení lidstva a léčení všech chorob.

Tak jako náš slavný podnikatel - developer Passer, který si prošel sračkami nevídaného rozměru (tedy finančního úspěchu), který pak prohlédl, našel Boha a začal o tom poučovat ostatní vznešenýma kecama, stejně tak i Zuckerface, zakladatel Facebooku došel osvícení a již není ateistou a dal se na pouť.

„Po bouřlivé pětiletce od roku 2011 až 2016 je pro mne výzvou jít ven a mluvit s lidmi o tom, jak žijí, pracují a přemýšlejí o budoucnosti,“ napsal v úterý na svém facebookovém profilu zakladatel této sociální sítě Zuckerberg. Bere prý s sebou na cesty půl milionu výtisků brožur Witchtower.

„Žehnám vám“, uvedl v novoročním prohlášením na Facebouku.

R.E.K.L.A.M.A
V institutu alternativní léčby AKTIP pro vás zorganizujeme profesionální psychohry i jiné psycho.

„Po desetiletí technologický rozvoj a globalizace nám umožnily být mnohem produktivnější a propojenější. Získali jsme tím spoustu výhod pro sebe, ale mnoha lidem to zkomplikovalo životy. Cítím proto větší bariéry mezi lidmi, než za celý svůj život. Musíme najít cestu, jak to změnit, aby byli všichni spokojení,“ vysvětloval svou motivaci v novoročním statusu. Uvažuje o tom, že zruší to zlo co sám vytvořil: Facebuk, který dokázal už odcizit miliony lidí a zamotal je do svých pavučin falešných zdání a falešných přátelství plných pýchy.

 

 

DISCLOSURE: Zukerface navštívil zřejme Lucifer, který lidem předkládá mylná zdání vyššího poslání.... ale pokud by teda tu svou sračku zrušil, pak by to mohla být ozvěna svědomí... ale nebuďme najivní - spíš ucítil moc a pocit spasitelství davů... tomu neodolá kde kdo. Je to jak milášek - prsten, který ovládá všechny.

R.E.K.L.A.M.A
Lék proti všem. Před upotřebením se poraďte se svým svědomím.

Rybova Vánoční mše i na veřejných záchodcích

24. 12. 2016 10:41 - Kultura - Standa Skandál

Zastupitelstvo Prahy se rozhodlo, že atmosféru Vánoc dodá každému pražanovi a to bez vyjímky i bez ptaní. Prostě všem.

Rybovo Hej, mistře na Nádraží Václava Klause (býv. Hlavní nádraží) vytvořilo nádhernou atmosféru, spěchající přibrzdili a zapěli.

Před dvanáctou hodinou se severní i jižní část centrální haly Nádraží Václava Klause začala zvolna zaplňovat, řada příchozích se zdravila, hudebníci vybalovali nástroje. Vše se připravovalo na první hodinu popolední, hraní a zpívání Rybovy České vánoční mše na záchodcích Nádraží Václava Klause tu již má tradici.

Rybova Vánoční mše zní nejen v kostelích, na trzích, nádražích a a zastávkách MHD, ale teď nově i na veřejných záchodcích. Vedoucí odboru kultury pro Prahu 1 Klára Korunovaná se domnívá, že atmosféru Vánoc bychom měli přiblížit každému. Ten věcný shon za dárky a stres, prý neumožňuje klidné prožití svátků a hlavně tedy vánoční mše.

R.E.K.L.A.M.A
to máte skoro za pár! Doporučuje americký iluzionista David Gutalax.

Proto se rozhodla uskutečnit pilotní projekt Prahy 1 - „mše Vánoční na nočník“. Při defekaci se člověk prý soustřední dnes nejlépe a dochází k fyziologickému uvolnění. Člověk je po defekci uklidněný a lépe si vychutná klidné tóny Rybovy vánoční mše. „A taky jsme na záchodky dovezly zbytky kaprů, aby pach rybiny celou událost podbarvil“, vysvětluje projekt Korunovaná.

 

 



R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!

Lidé na Vánoce rádi zapalují Františka

21. 12. 2016 08:01 - Kultura - Standa Skandál

VATIKÁN - Papež František ku příležitosti svých osmdesátých narozenin opět vydzdvihl tradice a tradiční hodnoty. Jednou z nich je právě pálení františků na Vánoce.


Františkovy vonné výpary mají prý navodit na vánoce klid a mír podobně jako třeba opium. Papeži je 80. Nesnáší patolízaly a smysl pro humor má za boží milost.

Z dlouhé řeči papeže o neukázněných přežraných prasatech nebylo zcela zřejmé jestli papež metaforicky nepoukázal na kaputtalismus jako na nynější opium lidstva.

Také Milouš Zeman in memoriam ocenil papeže jako nositele humanismu, prootže i on sám se cítí nositelem humanismu zvláště pak v PRC. Zeman vyzdvihl papeže jako vzor křesťanské lásky a skromnosti i moudrého člověka, který je naplněn milosrdenstvím. A právě pro tyto ctnosti františek poslední dobou nejvíce hoří v domácnostech.

R.E.K.L.A.M.A

Františkova skromnost a schopnost odpouštět Zemana samotného oslovila, i on sám se snaží odpouštět. Prasedent neopomněl připomenout, zde „žije mnoho osob, které se otevřeně nehlásí k žádné víře“. Právě Zeman považuje občany za pouhé osoby (objects) nikoliv však lidi.

Pro Františka je velmi důležitý i veselý nadhled. „Smysl pro humor je milost, o kterou žádám každý den, a pronáším krásnou modlitbu svatého Tomáše Moora „Dej mi, pane, prosím, humor a milost, abych chápal vtip a nestal se sucharem“," prozradil. "Umět se od srdce zasmát, to člověka povznese, ukáže mu to pomíjivost života a naučí ho brát věci coby spasená duše. Je to lidské chování, avšak to nejbližší boží milosti," upřesnil.

R.E.K.L.A.M.A



R.E.K.L.A.M.A
Lék proti všem. Před upotřebením se poraďte se svým svědomím.