HRBATŮV KOSTELEC

Nejde to.

5. 3. 2017 15:30 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Nejde to. - Tak proč se nesnažíte, aby to šlo? - Prostě to nejde. - A co kdybyste to udělali tak, že... - To už jsme zkoušeli, nešlo to...

Nejde to.

Tak proč se nesnažíte, aby to šlo?

Prostě to nejde.

A co kdybyste to udělali tak, že...

To už jsme zkoušeli, nešlo to.

...

To by se z těch lidí jeden posral.

Další dům prošel nefunkcionalistickou rekonstrukcí

22. 2. 2017 16:23 - Kultura - Alexandr Kosodřev

Rodinný dům pro rodinu se dvěma dětmi svědčí o hledání jednoduché krásy. Majitelé Olga a Pavel při rekonstrukci původní stavby přizvali architekta Davida Černého, známého českého nefunkcionalistu.

„Konstrukčně jde o stěnový nosný systém s obkladem,“ upřesňuje architekt. Právě obklad má na působení nefunkcionalistické architektury největší vliv. Černému se díky němu podařilo z domu odstranit poslední zbytky funkčnosti. Čistota stylu je přímo árijská, shodují se odborníci.

Majitelka, paní Olga, která bydlí se dvěma dětmi v ubytovně na pražském Černém Mostě, pokračuje: „Naší největší chloubou je ložnice vykládaná mahagonem,“ ukazuje další záběry z webkamer.

Kamerami je dům Olgy a Pavla doslova prošpikován. „Umožňují nám, dívat se detailními pohledy do interiéru,“ říká paní Olga.

„Každé ráno když vstanu a uvařím si turka, dívám se na náš červený kávovar, který jsme si nechali vyrobit až v Turíně,“ pokračuje. Kávovar má trojúhelníkový půdorys, aby se vešel do atypického kuchyňského koutu.

David Černý nešetřil na pestrosti interiéru. Každá místnost je barevně výrazně odlišena. „Na první pohled poznáte, jestli sledujete záběry z koupelny či obýváku,“ pochvaluje si paní Olga.

"Naše děti ale nejvíce milují 3D hry v naší 3D zahradě."

R.E.K.L.A.M.A
Rychlá úleva od idiocie.

Černokněžník Mario Draghi odevzdal svou duši do služeb ďábla

5. 2. 2017 07:24 - Kultura - Standa Skandál

ECB - Černokněžník, šéf ECB Mario Draghi odevzdal svou duši do služeb Leviathana, který se snaží vybudovat světovládu na principu dluhové pasti.

Politika ECB záporných úrokových sazeb i výrazy ve tváři Mario Dragiho jsou pro kněží i mnichy řádu Snědků Jehounových zcela jasné. Mario Draghi odevzdal svou duši do služeb Leviathana, který se snaží přes komerční banky vybudovat nové císařství založené na dluhové pasti. Ten, kdo miluje peníze, svoje neřesti a materiálně bohatý život nad mravní čistotu i sebekázeň, ten spadne do spáru známého netvora.

R.E.K.L.A.M.A



Poustevník a mnich bude ten, kdo v následujících letech zůstane jako jediný svobodný člověk na světě. Ostatní zaprodají svoje duše dluhu, který je následně semele do nesvobody, a nakonec i do rakve. Dluh, to jsou okovy takzvaného nového světového řádu, řádu Impéria.


Draghi je posedlý touhou po moci, ale je jen pouhou loutknou, pouhým modloslužebníkem ve světovém dění a je přesvědčený, že neurvalý nenažraný dav je potřeba nějak zpoutat. Ostatně ono to je třeba, pokud se sám dav neumravní. Je to nevyhnutelné.

Můžete si tedy vybrat: buďodříkání a čistota nebo neřesti a okovy. Nic mezitím nás nečeká.

Amen.

Mocichtivost Leviathana působícího skrz Draghio

Oči podlité krví... (bohužel tohle není fotomontáž ale realita) o tom jsme psali a podlitiny mu dodělali v roce 2014, 5.června a tato fotka dole s reálnými podlitinami je z 24.září 2014:

Oči podlité krví

Kdo by snad měl pochybnosti, ať se laskavě poučí z dob minulých. Tolkien ve svém příbehu o Sauronovi, který ovládl duše takřka všech, modloslužebník Saurman (=Hitler, Musolini apod), napsal příběh práve v době světových válek, kdy lidstvo vzkřísilo Boha Války (Samael, Mars,...).

R.E.K.L.A.M.A

Zuckerface našel Boha a stal se členem Snědků Jehounových

5. 1. 2017 08:08 - Kultura - Standa Skandál

Zuckerface už není ateista, navštíví všechny státy USA a to i Rusko. Prý míří ihned do politiky a uvažuje o tom, že se stane sociálním papežem. V soukromí hovoří o významném poslání vedení lidstva a léčení všech chorob.

Tak jako náš slavný podnikatel - developer Passer, který si prošel sračkami nevídaného rozměru (tedy finančního úspěchu), který pak prohlédl, našel Boha a začal o tom poučovat ostatní vznešenýma kecama, stejně tak i Zuckerface, zakladatel Facebooku došel osvícení a již není ateistou a dal se na pouť.

„Po bouřlivé pětiletce od roku 2011 až 2016 je pro mne výzvou jít ven a mluvit s lidmi o tom, jak žijí, pracují a přemýšlejí o budoucnosti,“ napsal v úterý na svém facebookovém profilu zakladatel této sociální sítě Zuckerberg. Bere prý s sebou na cesty půl milionu výtisků brožur Witchtower.

„Žehnám vám“, uvedl v novoročním prohlášením na Facebouku.

„Po desetiletí technologický rozvoj a globalizace nám umožnily být mnohem produktivnější a propojenější. Získali jsme tím spoustu výhod pro sebe, ale mnoha lidem to zkomplikovalo životy. Cítím proto větší bariéry mezi lidmi, než za celý svůj život. Musíme najít cestu, jak to změnit, aby byli všichni spokojení,“ vysvětloval svou motivaci v novoročním statusu. Uvažuje o tom, že zruší to zlo co sám vytvořil: Facebuk, který dokázal už odcizit miliony lidí a zamotal je do svých pavučin falešných zdání a falešných přátelství plných pýchy.

R.E.K.L.A.M.A
a ihned: vykašlejte se na to!

 

 

DISCLOSURE: Zukerface navštívil zřejme Lucifer, který lidem předkládá mylná zdání vyššího poslání.... ale pokud by teda tu svou sračku zrušil, pak by to mohla být ozvěna svědomí... ale nebuďme najivní - spíš ucítil moc a pocit spasitelství davů... tomu neodolá kde kdo. Je to jak milášek - prsten, který ovládá všechny.

R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!