HRBATŮV KOSTELEC

Satanjura (SPODOJE) objevil černou díru v rozpočtu

1. 6. 2023 15:03 - Finance - Andrey Plenkowicz
Černá díra na financích

Černá díra na financích

Mistr přes finance Satanjura nedávno učinil velký astronomický objev. Ve státním rozpočtu Čechistanu, přímo na Ministerstvu Financí objevil obrovskou čenou díru. Obává se, že brzy pohltí všechny.

Černé díry se objevují většinou uprostřed galaxií a vysávají z okolí všechno co se dá. Podobným způsobem už jede desítky let rozpočet Čechistanu a tak došlo na nejhorší. Ministerstvo Financí, které vysává czéský lid po desetiletí, aby krmil nenažrané důchodce a jinou verbež simulantů vytvořil přímo na ministerstvu jednu velkou černou díru, která se zvětšuje a zvětšuje a zvětšuje.

„Jediné řešení jak černou díru zničit, je celé to nechat zhroutit“, míní Doc. Vrána, který systematicky pracuje na Úplné Rozesranosti(R), která má být lékem na nenažranost. "Musí všichni vychcípat. Všichni ti darmožrouti co jsou přisátí jako pijavice, od politiků, pseudovědátorů, pseudopodnikatelů, až po důchodce", dodává Vrána, který vidí za horizont událostí.

R.E.K.L.A.M.A
Vaše Doživotní pojišťovna, a.s.

Zesnulý Václav Klaus straší se spolu s Perníkovým Institutem piVK propadnul do těžkých depresí

21. 5. 2023 19:54 - Finance - Andrey Plenkowicz

Po zveřejnění vládní balíku E55 - SPODOJE se Václav Klaus straší se spolu s Institutem propadnul do těžkých depresí a objednal další novou várku koksu a perníku. Bílou dámu tradičně objednal od Jindřicha Forejta.

Kabinet v čele s premiérem Petrem Fialou a šéfem státní kasy Zbyňkem Satanjurou (oba ODS) podle něj předvedl „totální neschopnost“, balíček E55 také není dostatečný. „Jsem z toho na sračky a budu si muset dát aspoň čtyři čáry,“ prohlásila Kikina.

Balíček za konsolidační a ozdravný nepovažuji. Vláda předvedla totální neschopnost koaličnosti, kde se nemohou domluvit,“ řekl Klaus v diskuzním pořadu Prdel na TV Hovna.

Spousta kroků byla spíše jen naznačena, není to dohodnuté tak, že to nastane zítra či pozítří o 11:55. Budu se dlouho hádat v Parlamentu, nastane tam změkčování stolice,“ tvrdí.

Klaus předepisuje ekonoumice směs laxativ a emetik.

Ministerstvo financí představilo koncepci Udržitelné Česko

13. 4. 2023 18:52 - Finance - Joachim Řitke
Ministr financí Zbyněk Zbytek (ODS)

Ministr financí Zbyněk Zbytek (ODS)

„Nechceme zvyšovat daně, ale kvůli tomu jsme nuceni zavést daň novou,“ říká ministr financí Zbyněk Zbytek (ODS). Dani z ubrané hodnoty, jak se bude daň nazývat, budou podléhat veškeré výrobky nízké kvality nebo jejich části, lidově nazývané kurvítka. Vláda si slibuje vybrat až 40 miliard korun ročně.

Koncepce uvažuje o dvojí hladině DUH:

Do vrchní, dvacetiprocentní hladiny, budou spadat úplně zkurvené spotřebiče. „To jsou například zasrané televize, pojebané počítače, ale také zprasený software,“ upřesňuje ministr Zbytek. "Dále knihy, které se nedají číst a veškerá ta kultura, která je podle našich výpočtů úplně na hovno."

"Uvažujeme také o mimořádné třicetiprocentní hladině z mimořádně zkurvených spotřebičů."

Naopak trvanlivější výrobky, jako ocet a sůl, se ocitnou v nižší, desetiprocentní hladině.

"Tato nižší hladina bude zavedena pro méně majetné občany, kteří v našem systému neumějí plavat, aby tak lépe dosáhli dna a zůstali s hlavou vzhůru. Nenecháme nikoho utopit," uzavírá ministr Zbytek.

R.E.K.L.A.M.A
Rychlá úleva od idiocie.

Fiala: SPOLU to nakonec zrušíme Úplně všechno

11. 4. 2023 14:57 - Finance - Andrey Plenkowicz
Soudruh Fiala SPOLU Kupředu pravá i levá, nebo radši soulož

Soudruh Fiala SPOLU Kupředu pravá i levá, nebo radši soulož

Současný premiér Fiala, který byl na týdenním školení na Brněnské Automatické Univerzitě pod vedením Doc. Vrány, pochopil Manifest Úplné Rozesranosti(R). Fiala přednesl svou sranickou linii po velikonočním pondělí: SPOLU to nakonec zrušíme Úplně všechno!

"Vypořádali jsme se s pandemií, vypořádali jsme se s cenami energií, vypořádame se cenami potravin a vypořádáme i s tou zatracenou Horákovou! SPOLU do Sněmovny, SPOLU do Prahy, Spolu do Senátu, ale rozhodně zvlášť do Prdele!", hřímal Fiala na úterním sjezdu odborářů.

Nato se SPOLU jednomyslně shodlo po Úplném zrušení České pošty na Úplném zrušení poboček Finanční správy. Rušit hodlá v následujících měsících také Správu sociálního zabezpečení. „Běhěm léta zrušíme i ty důchody“, to budou čecháčkové v chorvatsku a nevšimnou si toho, nechal se slyšet finanční expert z EPH, Mgr. Tomáš Zdechlovský, Csc.

R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!