HRBATŮV KOSTELEC

0 12,21,22,55,11:55 a E55 přednesla Srana a Vláda SPOLU to Dojebeme (SPODOJE)

11. 5. 2023 13:59 - Čechistan - Andrey Plenkowicz
Srana a vláda se usnesla, že Čechistan je už úplně v prdeli

Srana a vláda se usnesla, že Čechistan je už úplně v prdeli

Tažená čísla z klobouku naší sranou a vládou, to je 0, 12 a 21 procent, 22 zrušených vyjímek, ekonomický balíček E55 a především začátek tiskovky za 5 minut dvanáct 11:55. Zdá se, že všem teče do bot. Soudruzi se shodují, že to nejde jen od 10 k 5, ale že už jsme po uši ve vlastních sračkách.

Eidamová Pekarovová přednesla dvě sazby DPH a to 0, 12 a 21 procent. Knihy budou bez DPH, protože chceme, aby lidé přešli z konzumace kartonu na knihy, alespoň paperbag. Eidamová vyzývá všechny matky samoživitelky, aby šly dobrovolně šlapat na E55, protože na ty dávky v nouzi začne vláda šlapat.

Další fáze soustavného pogromu na OSVČ je již za dveřmi, přednesl poblitiku Stanjura straší.

Zachráníme svět, náš Čechistan, vyzval soudruh a Mistr Práce Marián píčus Jurečka mladší za KRADU-LIDOVĚ (dříve KDU-ČSL).

Mezitím Fiala oživil Ducha Maršála Ekonomie Miroslava Kalouska strašího (MEMKa) a uvedl ho na piedestal.

Balíček E55 nakonec posvětil i zahradník, Petr Kozel.

R.E.K.L.A.M.A
i bez vaření, dodává Lovochema Lovosice.

V České správě sociálního zabezpečení probíhá dokončování Úplné Rozesranosti(R) Doc. Vrány

6. 5. 2023 08:07 - Čechistan - Andrey Plenkowicz

Paní Zuzana Čaputová zažádala na České správě sociálního zabezpečení (ČSSZ) už loni v listopadu o penzi. Dodnes se nedočkala ani zprávy o určení dávky, natož peněz. Stejně jsou na tom další desetitisíce lidí.

„Očekávala jsem, že mi v přiměřené době přijde alespoň nějaká zpráva o určení dávky. Nepřišlo nic - ani zpráva, ani peníze. Ani po urgencích,“ říká Čaputová.

„Píšou nám, že jsme jejich poslední naděje, co si mají počít, že když se snaží dovolat na příslušnou správu sociálního zabezpečení, je to téměř nemožné. Že nemají ani informace, v jakém je to stadiu, v jakém časovém horizontu s tím mohou počítat. Jsou ve vakuu, nemají žádnou zpětnou vazbu a to je znervózňuje ještě víc než samotné čekání,“ popsala Desátková.

Nepříznivá situace, tedy omezení vylácení důchodů v rámci Reformy na ČSSZ trvá a trvat bude, komentuje situaci Úplné Rozesranosti Doc. Vrána z BAU a autor Manifestu Úplné Rozesranosti(R).

R.E.K.L.A.M.A
Srovnejte si dodavatele cyklonu B. Ušetříte průměrně 1 850 Kč ročně. Nezávazně a zdarma.

V Hrbatově Kostelci bude možné potkat Ježíše Krista prostřednictvím světových celebrit

Celebrity masových vražd se sjedou v květnu do Hrbatova Kostelce, aby umožnili lidem se setkat s Ježíšem Kristem. Návštěvníci okusí nejen náboje ze samopalů, ale bude možné inhalovat ve zvláštních stanech i speciální plyn Uragán D-II (nástupce osvědčeného Zyklonu B).

Zasvěcení můžete čekat od takových jmen jako Syed Rizwan Farooka, Dylann Roof, Nikolas Cruz, Devin Patrick Kelley, Seung-Hui Cho, Adam Lanz, James Holmes, Nidal Hasan, Omar Mateen a Robert Lewis Dear junior.

Pokud to vyjde, přijede na Den Osvícení také Svatá Trojice: Stalin-Hitler-Putin (SHP).

Masové osvícení s Mezinárodní církví dobrých zpráv, je témeř nevyhnutelné.

R.E.K.L.A.M.A
i bez vaření, dodává Lovochema Lovosice.

Lidovci mění název, logo i motto

18. 4. 2023 13:27 - Čechistan - Joachim Řitke

S novým mottem „Kradu ale málo“ hodlá strana vyrazit do příštích komunálních voleb. Slibuje voličům transparentní korupci v rozumné míře pro každého. Změní se také název strany, aby lépe odpovídal jejímu směřování.

„Už nechceme lhát o tom co děláme, co vyznáváme,“ říká předseda strany Marian Jurečka. "To jsou hodnoty Ježíše Krista. Rozhodli jsme se proto přejmenovat stranu KDU-ČSL nejprve na KRADU-ČSL a poté na KRADU-LIDOVĚ."

Podle Jurečky by korupce neměla být výsadou hrstky vyvolených, ale měl by na ni dosáhnout každý občan. Strana proto navrhuje zavést beztrestnost pro úplatky až do určité výše. „A pokud si nás podplatíte, pak samozřejmě i tuto výši půjde změnit,“ dodává Jurečka.

"V neposlední řadě nám jde o podporu tradičních rodin. Ten kdo tradičně neokrádá stát, okrádá tradiční rodinu," uzavírá Jurečka.

R.E.K.L.A.M.A
i bez vaření, dodává Lovochema Lovosice.