HRBATŮV KOSTELEC

Pokus o genderovou vyváženost opět selhal. Batbarbie je prý sračka větší než Babotřesky IV a Kameňák 10 dohromady.

3. 8. 2022 18:08 - Kultura - Andrey Plenkowicz

Pokus natočit Batmana s píčkou místo s ocasem se patrně nezdařil. Při testovacích projekcích obecestvo prý zvracelo a někteří se i posrali. "Tohle nemůžeme pustit do kin, ani do kinky kin. To by nikdo nevydrhnul. Říkám vám, nevyhrdnul. ", uvedl mluvčí studia Warner Boss.

Růžovoučká Batbarbie je prý sračka větší než Babotřesky IV a Kameňák 10 dohromady. Nejen že se na to nedá dívat, máte pocity na zvracení a do čtvrt hodiny se dostaví i průjmové kontrakce a jde to všechno ven, uvádí filmový kritik Jiří X. Měnesed, který je doposud hospitalizován pro těžkou dehydrataci.

"Tohle se prostě nepovdelo a uvedeme to jenom na LGBT fekal rave party ve Folsom street v NYC. Tam to jistě návštěvníci ocení.", nechal se slyšet producent, který si nepřeje být ani jmenován.

Herečka Leslies Graceise hlavní postavy Batbarbie uvedla na twitteru že se již před dvěma dny urgentě oběsila a spolykala radši balení fentanylu.

BATBARBIE bude k vidění na streamovacích službách v síti veřejných toalet Hrbatova Kostelce, v kterých je instalován kloset i blítko v rámci Terapie MUDr. Illony Nemocné v rámci alternativní léčby zácpy. Tam, kde není Automatické blítko, bude film možné pozorovat v odrazu vodní hladiny sifonu hlavou v míse.

Výstava nekrobonsají

1. 8. 2022 15:05 - Kultura - Joachim Řitke

Makrobonsaje zná každý, ovšem na Zbraslavi zašli ještě dál: zdejší zahradník, pan Šiška, vytvořil zcela nový koncept - nekrobonsaje.

Naproti zastávce „Žabovřesky“ jsou k vidění dva exempláře, přičemž druhý je ještě ve stádiu tvarování.

Takto upravené stromy prý vydrží celé roky bez jakékoli údržby, a to včetně okolí.

 Makrobonsaj která se pod zručnýma rukama zahradníka Šišky pomalu proměňuje v nekrobonsaj

Makrobonsaj která se pod zručnýma rukama zahradníka Šišky pomalu proměňuje v nekrobonsaj

Šéfovi slovenského parlamentu se narodilo 13. dítě

21. 7. 2022 18:32 - Kultura - Andrey Plenkowicz

Známý plemeník Boris Kollár porodil sám sobě dvojpohlavní chlapečku. Kollár, který má již 12 dětí s desti ženami se rozhodl nadále nezatěžovat svůj již tak napnutý rozpočet a zvolil si alternativní cestu.

Kollár si zakoupil v řetezci XINDL soupravu na změnu pohlaví a na 9 měsíců se proměnil v ženu. Sperma kterým sám sebe oplodnil si prý uchoval v mrazáku. Třinácté dítě je prý už poslední a osudové. Zlevněná akční souprava na změnu pohlaví prý nebyla moc kvalitní a mužství se u Kollára nepodařilo plně navrátit. Zlý jazykové tvrdí, že tam má „díru jak vrata do chlíva“.

Sám Boris Kollár přiznává nakonec, že se ke svým milenkám chová jako agrotechnik: "Naivní krávku je třeba inseminovat, aby porodila a bylo možné dojit mléko. Mám ho velice rád."

Ministr Vojtěch bude mít památník na Vítkově

22. 6. 2020 22:23 - Kultura - Joachim Řitke

„Nepůjde jen o památník pana ministra, ale celé jeho rodiny,“ upřesňuje Martin Švec, architekt, kurátor výstavy a hlavně dlouholetý sběratel artefaktů z ministrova okruhu. „Jsem prostě takový jeho bezmezný fanda,“ dodává.

„Ve sbírce mám, kromě fotek z ministrova raného dětství, třeba i jeho první zuby, “ směje se Švec. "Jediný zub chybí." Ten se prý nalézá v soukromé sbírce. Podle Ševce již projevila zájem o koupi Národní galerie.

Součástí výstavy budou ministrovy nejlepší skladby. "Samozřejmostí je píseň 'Ken, you feel the love tonight?', s níž skončil v Superstar. Ta bude návštěvníky provázet celou výstavou jako jemný zvuk na pozadí."

"V síni slávy pak zazní naplno korona-rap, jímž pan ministr uchvátil v mimořádných televizních vysíláních Vlády. Způsob frázování i fráze samotné jsou - prostě zdrcující," myslí si Švec.

Ministrovým myšlenkám bude vyhrazeno druhé patro. "Do prvního by se nevešly, tam budou medaile za zásluhy. Prvního, druhého a třetího stupně. Seřazeny vzestupně."

Centrum hlavního sálu nakonec obsadí obří věnec s věnováním od Věry Čáslavské: "Vojto, nezapomeneme!"

A jak je to s organizačními věcmi?

"Počítáme, že rodinné vstupné by nemělo přesáhnout obvyklých 250 korun. V prvních týdnech však očekávejte velké fronty! Také dejte pozor, že vrch Vítkov nově ponese název Vojtěchov, tak abyste v Praze nebloudili!" uzavírá Švec.

R.E.K.L.A.M.A
Jedinečná sedací souprava do MHD. Dále průkazky ZTP již od 9999 Kč! Vše k dostání i bez stání.