HRBATŮV KOSTELEC

Nová kniha Zřícenina - nic není jak se zdá aneb drby ze zákulisí

18. 11. 2022 19:10 - Kultura - Andrey Plenkowicz

Na pultech khikupců se objevina zbrusu nová kniha Zřícenina odhalující nejedno hradní tajemství tamnější „Zříceniny“.

Pisálek Saša zase neměl co dělat a tak nadral Zříceninu. Dozvíte se i peprné detaily ze zákulisí jak zlitej a jak často je Hradní zřízenec Ovčáček. V životě často nebývá nic, jak se na první pohled zdá. Lidé, kteří se tváří jako naši přátelé, jsou nakonec úplně jiní. Láska, která se zdá jako věčná, skončí dřív, než bychom se nadáli.

Ale jedno je jasné. Láska k alkoholu je Věčná.

Aktualizace

Saša se nechal slyšet, že již intenzivě pracuje na pokračování románu Zřícenina. Bude se jmenovat Trosky.

R.E.K.L.A.M.A
nabízí nejnutnější soudní výlohy: Pohmožděniny po pádu z kola - 20.000 Kč, Oční monokl stereo (zákrok na obou očích) - 15.000 Kč, Kulhání medium a nemoc se soustředit na 1 den - 10.000 Kč, Terapie vlakem - 50.000 Kč. Naše reference: David Rath, Iveta Bartošová

Jeho zdementnělost papež František navrhnul svatořečení Darji Duginové

26. 8. 2022 16:07 - Kultura / Náboženství - Andrey Plenkowicz

"Myslím na tu ubohou dívku, kterou zabila bomba pod sedadlem auta v Moskvě. Nevinní platí za válku. Navrhnu její svatořečení“, řekl papež podle televize HOVNA.

Darija bude bezodkladně kanonizována jako Služebnice Mordorská na Svatoprdelském náměstí, jen co se Papež vysere. "My pro Sojuz pereme prachy dočista.", nechal se slyšet člen papežské vatikánské kúrie, který si nepřál být jmenován.

R.E.K.L.A.M.A
Lyžařská střediska vybavená těmi nejmodernějšími travelátory až na vrchol! Komu nevyhovuje sníh, může zkusit jízdu na trávě.

Nová reality show Bystroňové trhá rekordy sledovanosti.

5. 8. 2022 13:26 - Kultura - Andrey Plenkowicz

Televize Hovna nedávno uvedla první díly nové reality show Bystroňové aniž by tušila jaký zájem mezi diváky vzedme.

"Trhá to rekordy ve sledovanosti a není ani poznat co je reklama a co reality show. Product placementem se už ani nezabýváme", libuje ti programový ředitel TV HOVNA.

"Už natáčíme 1045 dílů na další pětiletku. Některé díly budou velmi zajímavé a velmi zábavné s peprným humorem. V několika sériích dokonce nejsou ani žádní herci což sníží náklady v produkci a postprodukci. Budeme natáčet především v nefunkcionalistických vilách, takže majité vil se konečně podívají do svých domovů", komentuje úspěšný seriál ředitel Drahomil Votoček.

R.E.K.L.A.M.A
Chraňte si své zdraví!