HRBATŮV KOSTELEC

Zveme vás na výstavu pravých korunovačních klenotů, ty na Hradě jsou beztak falešné, jako všechno

18. 1. 2023 16:28 - Kultura - Andrey Plenkowicz

V Hrbatově Kostelci právě probíhá výstava těch pravých korunovačních klenotů a to bez „front na maso“, protože ty na hradě jsou falešné stejně jako současný président Zeman. Povedlo se před léty uplatit tu hradní kamarilu a klenoty odvést, aby je to prase nepozvracelo.

"Co všechno je na Pražském Hradě falešné se teprve češi dozvědí a nebudou muset zase čekat ty štrůdly na jakési klenoty.", komentuje výstavu pravých klenotů kurátor výstavy Abrahám Strupnapič.

„Věděla jsem že to bude dlouhé, ale že až takhle, to ne,“ zděsila se žena z Hřenska, když u Lobkowiczkého paláce spatřila davy lidí ve frontě na falešné klenoty.

„Každý by ty falešné měl alespoň jednou za život vidět“, říkají lidé v hodinových frontách na korunovační klenoty.

Opít czeský národ rožkom.

R.E.K.L.A.M.A
Odstraníme vaše ego nebo co chcete.

Vůdce a jeho nadřazenost Kim Čong-un chce osvítit a spasit celý svět

1. 1. 2023 18:30 - Kultura / Náboženství - Andrey Plenkowicz

Vůdce jednotné KLDR Kim Čong-un chce osvítit celý svět a tak nařídil zvýšit výrobu dalšího jaderného arzenálu. Nařídil také výrobu nového typu mezikontinentální balistické rakety, která bude schopná rychlého odvetného útoku.

Vůdce si je bez pochyb jist, že do konce nové sranické pětiletky dosáhne úplného osvícení Lidstva a to termonuklárními hlavicemi s výtěžností 250kT TNT.

"Spasím je naprosto všechny, naprosto všechny.", slibuje jeho nadřazenost Kim Čong-un.

R.E.K.L.A.M.A
Pojďte je spalovat! Krematorium Praha-Strašnice hledá nové tváře.

Vánoční mše HELLRAISER za likvidaci zmrdů

24. 12. 2022 07:45 - Kultura / Náboženství - Andrey Plenkowicz

Kněží v Chrámu posledních neřestí odsouloží dnes Vánoční mši za celoplanetární likvidaci všech nafoukaných narcistických a bezohledných zmrdů, kteří se chopili moci včetně těch, co je zvolili. Zmrdů, co dnes a denně pošlapávají ideály humanismu! Seznam prasohlav je tak veliký, že by se sem nevešel. Patrně to bude až desetina planety.

Bezohledu na náboženské vyznání, politickou orientaci a rasu žijí mezi námi bezohlední sobečtí zmrdi. Ti musí být selektivně zničeni, poníženi, sraženi na kolena a dehumanizováni Nákazou, Nemocí, Havárií či Pohromou, aby se tady vůbec dalo žít! Kněží věří především v Prozřetelnost. AMEN.

Mši „HELL RAISER“ bude doprovázet hudba hudební skupiny SUICIDE COMMANDO a AESTHETIC PERFECTION. Slavnostní večer Smrti Dementů vyvrcholí vystoupením deadmetalové skupiny Dawn of Demise.

Ježíšek je dávno mrtvý, byl dementními a sobeckými davy dávno utopen v konzumu.

R.E.K.L.A.M.A
Srovnejte si dodavatele cyklonu B. Ušetříte průměrně 1 850 Kč ročně. Nezávazně a zdarma.

Zábavný miniseriál Andrej je DEMENT strhává sledovanost

17. 12. 2022 19:18 - Kultura / Náboženství - Andrey Plenkowicz

TV Hovna přišla s devítidílným miniseriálem Andrej je DEMENT, ten od prvního dílu strhává nebývalou sledovanost. Nahradí úspěšný seriál Alois je DEMENT.

Již natřikráte zesnulý Andrej Babiš předvádí před dětmi školou povinnými, že je skutečně DEMENT a neprolezl by ani druhý stupeň ZŠ. To by mu mohlo pomoci v kandidatuře na Hrad, míní politologové. Jednoho Dementa - hradní kaši v epoxidu už máme a není čím ten hnůj nahradit. Ostatní kakandidáti vykazují až příliš inteligence a to včetně postmatematika, věštce a ezoterika 21KAKAREL12. Zato estébák Babiš je blbý jak farářovo kolo, proto se na post présidenta hodí nejlépe.

Dementi na Hrad! Dementi na Hrad! Dementi na Hrad! Dementi na Hrad!

R.E.K.L.A.M.A
Cestuj po netu: otevři si idos a jezdi. Například nyní: Praha-Brno 209Km za pouhé dvě hodiny! Doporučuje Klub českých online turistů.