HRBATŮV KOSTELEC

Apoštolka Klarythyn-Cracková-Nemocná ovládá vzkříšení a vymýtá démony

10. 4. 2023 19:19 - Kultura / Náboženství - Andrey Plenkowicz
Apoštolka Klarythyn-Cracková-Nemocná křísí mrtvoly na počkání

Apoštolka Klarythyn-Cracková-Nemocná křísí mrtvoly na počkání

MUDr. Illona Nemocná, lékařka v zařízení AKTIP, nově i apoškolka Víry a vymýtačka démonů nabízí především levná a rychlá uzdravení z jakékoliv nemoci a osobního rozhnoje.

V předsálí konferenčních prostor vysočanského hotelu Clarion postává na Velký pátek několik skupin a potichu si povídají. O kousek dál trochu nervózně kouká do mobilu Josef Šalba, který je aktuálně na LSD tripu.

„Klarythyn (apoštolské jméno Illony Nemocné i název antihistaminik na alergie, pozn. red.) jsme našli na instagramu. Jsme katolíci a osobnosti spojené s církvi hledáme i na sociálních sítích,“ vysvětluje Redakci HK Sv. Panenka Marie. To, že Nemocná-Klarytynová přísluší k jiné křestanské církvi, jí nevadí. Scény uzdravení jsou podle ní zajímavé i pro katolíky.

„Jsme církev, která obsahuje různé duchovní služby – službu pro mladé, nemocné, seniory, ortodoxní evangelizaci a modlení k umdlení. Toto jsou také naše cílové skupiny, které jsou aktivní - nabíráme ty správné Kádry, uzavírá Klarythyn.

AKTUALIZACE I

Klarythyn-Crackovou-Nemocnou si objedna chunta z Církve Václava Klause strašího (386let), křístit a balzamovat budou v Institutu již několikrát zemřelé polititky i jejich přisluhovače z estébáckého převratu. „Za dobrej matroš Cracková probudí i Zemana“, tvrdí několikráte zesnulý V.Klaus straší.

AKTUALIZACE II

Klarythyn ve spolupráci se svou Léčebnou Ilony Nemocné a zařízením AKTIP provozuje zbrusu nový polodebilní Hospic pro přestárlé, terminálně nemocné, které zavčasu likviduje Zyklonem B, fentanylem, midazolamem a kalciem i.v. na počkání rodiny čímž snižuje zátěž už tak napnutého rozpočtu. SPOLU to zvládneme, tvrdí Nemocná, která se zařadila do 156.pilíře důchodové neformy.

V Ústavu pro studium totalitních režimů zavládla pravá a nefalšovaná totalita

15. 3. 2023 13:54 - Kultura - Andrey Plenkowicz

V Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚPSTR) zavedl ředitel Mgr. Ladislav Kunda skutečnou totalitu. Základní bossing je na denním pořádku, ale Ústav jde mnohem dál. Některé režimy zavedly i sadistické praktiky.

"Tady vlevo v suterénu máme už i pár naplněných cel, kam jsme zavřeli pár neposlušných zaměstanců Ústavu. Co neposlušných, protistátních zrádců! Zatímco tyhle máničky, pankáče a dredaře a jiné divné živly krmíme šrotem z brambor a suchým chlebem, obden dosávají výprask, nahoře pořádáme vydatné sněhopárty spozorované Institutem Václava Klause. Přjel se na nás podívat i Forejt s jeho Bílou dámou", popisuje ostrý režim výzkumného úkolu totality.

"Komu se stýská po pravém nefalšovaném bolševizmu, může si to u nás zkusit. Zatočíme s váma po Bolševicku!", rozkřičel se Kunda.

Po rozsáhlých kádrových čistkách připravuje na léto 2023 první náměstek Kamil Medvěděv první monstrprocesy a možná i nějaký ten trestík smrti....

R.E.K.L.A.M.A
Kvalitní netuhnoucí beton - nový hit ve stavebnictví! Tekoucí domy na klíč! NYNÍ V AKCI JIŽ OD KORUNKY!

Zveme vás na výstavu pravých korunovačních klenotů, ty na Hradě jsou beztak falešné, jako všechno

18. 1. 2023 16:28 - Kultura - Andrey Plenkowicz

V Hrbatově Kostelci právě probíhá výstava těch pravých korunovačních klenotů a to bez „front na maso“, protože ty na hradě jsou falešné stejně jako současný président Zeman. Povedlo se před léty uplatit tu hradní kamarilu a klenoty odvést, aby je to prase nepozvracelo.

"Co všechno je na Pražském Hradě falešné se teprve češi dozvědí a nebudou muset zase čekat ty štrůdly na jakési klenoty.", komentuje výstavu pravých klenotů kurátor výstavy Abrahám Strupnapič.

„Věděla jsem že to bude dlouhé, ale že až takhle, to ne,“ zděsila se žena z Hřenska, když u Lobkowiczkého paláce spatřila davy lidí ve frontě na falešné klenoty.

„Každý by ty falešné měl alespoň jednou za život vidět“, říkají lidé v hodinových frontách na korunovační klenoty.

Opít czeský národ rožkom.

R.E.K.L.A.M.A
a ihned: vykašlejte se na to!

Vůdce a jeho nadřazenost Kim Čong-un chce osvítit a spasit celý svět

1. 1. 2023 18:30 - Kultura / Náboženství - Andrey Plenkowicz

Vůdce jednotné KLDR Kim Čong-un chce osvítit celý svět a tak nařídil zvýšit výrobu dalšího jaderného arzenálu. Nařídil také výrobu nového typu mezikontinentální balistické rakety, která bude schopná rychlého odvetného útoku.

Vůdce si je bez pochyb jist, že do konce nové sranické pětiletky dosáhne úplného osvícení Lidstva a to termonuklárními hlavicemi s výtěžností 250kT TNT.

"Spasím je naprosto všechny, naprosto všechny.", slibuje jeho nadřazenost Kim Čong-un.

R.E.K.L.A.M.A