HRBATŮV KOSTELEC

Senkruvna Milouše Zemena se otevřela veřejnosti

19. 4. 2023 09:26 - Kultura - Andrey Plenkowicz
Senkruvna Milouše Zemana obsahuje především sračky z Velikána

Senkruvna Milouše Zemana obsahuje především sračky z Velikána

Havel má svou knihovnu, Klaus svůj Perníkový Institut VK straší Bílé Dámy a Zeman musí mít alespoň svou žumpu za kterou stojí SPOZ (Společenstvo Přátel Ostatků Zemana).

V Zemanově žumpě (ZZ) plné hoven a bonmotů naleznou návštěvníci i kusy epoxidu s ostatky Zemana. SPOZ bude postupně dodávat do žumpy všechny dárcovské fekálie jeho příznivců.

Senkruvna je skrytá součást venkovských záchůdků. Když je plná, vezme se šoufek a pár starých kbelíků a rozlévá se – obyčejně v zimě nebo v předjaří – na záhony, aby byla úroda. Z hoven příznivců SPOZ a hoven samotného Zemana čekáme jen úrodu spálenou pro velký obsah pálenky a toxických látek.

Karel Srp vhodil nakonec do žumpy srp a kladivo.

R.E.K.L.A.M.A
S balíkem sankcí EU100 můžete čerpat plyn až do 1.9. nebo do vyčerpání! Aktivujte si svůj balíček ještě dnes! Hodně zábavy přeje váš Gazprom.

Řád Zlatého ovčího houna dostane KOVY i Pleskokot

13. 4. 2023 17:51 - Kultura - Andrey Plenkowicz

Řada řádů i neřádů čeká na udělení, jisté je ale jedno, že KOVY dostane Řád Zlatého ovčího houna za významný rozvoj kinematografie a dabbingu v kůltůrní oblasti. Na podobný metál za manifest Nefukcionalismu a zabetotování lesa čeká soudruh Ing. Arch. Josif Pleskott.

Urbanová spolu s poslancem Jánem Brkéim (SATAN) navrhují medaili Za zásluhy českému influciferovi a jůtuberovi Karlu Kkt. Kovářovi, který se právě proslavil „Prasátkem Slézou“.

Président Generál Havel udělí stádní ceny při nejbližší příležitosti další armádní mobilisace.

Kormidelníci uvedení ke korytům nezklamali a pokračují ve Velké Parodii dále, jen Doc. Vrána počítá zisky.

R.E.K.L.A.M.A
Česko hledá Debila. Přihlašte se ještě dnes!

Apoštolka Klarythyn-Cracková-Nemocná ovládá vzkříšení a vymýtá démony

10. 4. 2023 19:19 - Kultura / Náboženství - Andrey Plenkowicz
Apoštolka Klarythyn-Cracková-Nemocná křísí mrtvoly na počkání

Apoštolka Klarythyn-Cracková-Nemocná křísí mrtvoly na počkání

MUDr. Illona Nemocná, lékařka v zařízení AKTIP, nově i apoškolka Víry a vymýtačka démonů nabízí především levná a rychlá uzdravení z jakékoliv nemoci a osobního rozhnoje.

V předsálí konferenčních prostor vysočanského hotelu Clarion postává na Velký pátek několik skupin a potichu si povídají. O kousek dál trochu nervózně kouká do mobilu Josef Šalba, který je aktuálně na LSD tripu.

„Klarythyn (apoštolské jméno Illony Nemocné i název antihistaminik na alergie, pozn. red.) jsme našli na instagramu. Jsme katolíci a osobnosti spojené s církvi hledáme i na sociálních sítích,“ vysvětluje Redakci HK Sv. Panenka Marie. To, že Nemocná-Klarytynová přísluší k jiné křestanské církvi, jí nevadí. Scény uzdravení jsou podle ní zajímavé i pro katolíky.

„Jsme církev, která obsahuje různé duchovní služby – službu pro mladé, nemocné, seniory, ortodoxní evangelizaci a modlení k umdlení. Toto jsou také naše cílové skupiny, které jsou aktivní - nabíráme ty správné Kádry, uzavírá Klarythyn.

AKTUALIZACE I

Klarythyn-Crackovou-Nemocnou si objedna chunta z Církve Václava Klause strašího (386let), křístit a balzamovat budou v Institutu již několikrát zemřelé polititky i jejich přisluhovače z estébáckého převratu. „Za dobrej matroš Cracková probudí i Zemana“, tvrdí několikráte zesnulý V.Klaus straší.

AKTUALIZACE II

Klarythyn ve spolupráci se svou Léčebnou Ilony Nemocné a zařízením AKTIP provozuje zbrusu nový polodebilní Hospic pro přestárlé, terminálně nemocné, které zavčasu likviduje Zyklonem B, fentanylem, midazolamem a kalciem i.v. na počkání rodiny čímž snižuje zátěž už tak napnutého rozpočtu. SPOLU to zvládneme, tvrdí Nemocná, která se zařadila do 156.pilíře důchodové neformy.

R.E.K.L.A.M.A

V Ústavu pro studium totalitních režimů zavládla pravá a nefalšovaná totalita

15. 3. 2023 13:54 - Kultura - Andrey Plenkowicz

V Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚPSTR) zavedl ředitel Mgr. Ladislav Kunda skutečnou totalitu. Základní bossing je na denním pořádku, ale Ústav jde mnohem dál. Některé režimy zavedly i sadistické praktiky.

"Tady vlevo v suterénu máme už i pár naplněných cel, kam jsme zavřeli pár neposlušných zaměstanců Ústavu. Co neposlušných, protistátních zrádců! Zatímco tyhle máničky, pankáče a dredaře a jiné divné živly krmíme šrotem z brambor a suchým chlebem, obden dosávají výprask, nahoře pořádáme vydatné sněhopárty spozorované Institutem Václava Klause. Přjel se na nás podívat i Forejt s jeho Bílou dámou", popisuje ostrý režim výzkumného úkolu totality.

"Komu se stýská po pravém nefalšovaném bolševizmu, může si to u nás zkusit. Zatočíme s váma po Bolševicku!", rozkřičel se Kunda.

Po rozsáhlých kádrových čistkách připravuje na léto 2023 první náměstek Kamil Medvěděv první monstrprocesy a možná i nějaký ten trestík smrti....

R.E.K.L.A.M.A
časopis který vidí pod povrch