HRBATŮV KOSTELEC

David Czerný navrhnul nekonveční památník v Letech

26. 5. 2023 16:23 - Kultura - Andrey Plenkowicz
Nafouklá prasata coby alegorie nacistů i bolševiků

Nafouklá prasata coby alegorie nacistů i bolševiků

Srana a vláda vyplatila 100 milionů na rozsáhlý památník v koncentračním táboru Lety, kde stál prasečák od dob bolševizmu. David Czerný navrhnul sousoší, které je možné shlédnout hned u vstupní brány.

Czerný neváhal a dovezl nafouklá prasata od bahna z Itálie, která se před pár dny utopila po povodních. Čuníci prošli speciální cementovou plastinací, takže na dotek jsou jako kameny. "Chtěli jsme z těch fašistických nácků demonstrativně nadělat prasata, ale má to přesah i ve smyslu bolševiků coby prasat na chlup stejných.", komentuje památník v Letech David Czerný.

R.E.K.L.A.M.A

Zelená žlutá, červená, fialová, hnědá a černá. Kněží dostanou odznaky na klopu dle svých preferencí

25. 5. 2023 10:52 - Kultura / Náboženství - Andrey Plenkowicz
Podle barvy poznáte, co má váš kněz rád. Dost bylo chaosu, zní z Vatikánu.

Podle barvy poznáte, co má váš kněz rád. Dost bylo chaosu, zní z Vatikánu.

Věřící už konečně nebudou tápat a lépe poznají ke komu mají chodit nejen ke svatému přijímání, komu mají co nakukat při zpovědi, s kým si lze po mši svaté trochu vyhodit z kopýtka a kterému kněžímu mají vodit zlobivé děti.

Zelený odznáček na klopě bude znamenat, že tenhle sice občas nějakou obšťastnil, ale jinak jde skoro bezúhoného kněze, který může vést i dětský kolektiv a na nějaké speciality ho neužije. Vlastně celkem nuda.

Žluťák je známý sukničkář a tak putuje z vesnice do vesnice, a hledá další naivní slepice, které by obšťastnil svým XXL údem při zvuku varhan.

Červenáček má rád muže, za to přeci nemůže.... Fialka je na chlapečky nebo holčičky základní školou povinné. Fialovým strýčkem můžete strašit děti kdykoliv nebudou psát domácí úkoly nebo nebudou chtít jíst zeleninu. Vatikán je bude umísťovat do problematických chudých regionů se slabým prospěchem a umožní tak rodičům si přividělat na chléb a hry.

Hnědák, jak se říká těm, co rádi moč, scat a jinak upravné výkaly. Mešní víno nevyhledávají, zato vaše chcánky ano. BDSM master nebo sub v sutaně bude nosit černou. Takovým buď musíte podržet v kleci, kterou má v zakristii nebo ho pořádně zešvihat na holou prdel. Pak se potkáte s Kristem 3.0

R.E.K.L.A.M.A
Cestuj po netu: otevři si idos a jezdi. Například nyní: Praha-Brno 209Km za pouhé dvě hodiny! Doporučuje Klub českých online turistů.

Nedělní bohoslužby nově i s osaháváním a masturbací dětí

20. 5. 2023 09:39 - Kultura / Náboženství - Andrey Plenkowicz

Katolická církev nově proškolila své kněze, aby mohli nabízet v rámci svatého přijímání i osahávání genitálií a masturbaci dětí věřících

"Nechceme kolem té věci už nadále vypouštět jen mlhu, pedofilie je součástí dogtríny katolické církve a naši apoštolové naší organizaci vždy vyhledávali, aby se dostali k dětem blíž, než jejich rodiče. Především do trenek.", vysvětluje změny v bohoslužbách polský kněz Ireneusz Figura (72), který působí v Dolní i Horní Snědé na severním Plzeňsku.

"Vyhonil jsem těch chlapců už desítky a většinou se jim to líbilo, tak nevím proč to zakrývat a nenabízet našim věřícím.", odhaluje Figura své duchovní aktivity v plzeňské diecézi.

R.E.K.L.A.M.A
nyní v nové konfiguraci s miss Kratochvílovou. Objednávejte na CD, DVD i jako aplikaci do vašich análních kolíků.

Slovenská srana Svoboda a Solidarita upálila další čarodejnici

3. 5. 2023 06:49 - Kultura / Náboženství - Andrey Plenkowicz

Na Slovensku v čele se Svobodou a Solidaritou (SaS) se podařilo zajistit a upálit další čarodejnici, tedy čaroděje, který si pěstoval trávu na zahradě.

Bývalý mistr Evropy a nově nebezpečný čaroděj bude sproštěn veškerého majetku, rodiny a bude upálen na Náměstí Svobody na hranici a na své sušené trávě. Prý to bude nakonec velmi veselé a všichni se budou smát.