HRBATŮV KOSTELEC

Oprýskané lavičky Václava Havla nikdo nechce

30. 3. 2015 13:12 - Čechistan - Standa Skandál

Lavičky Václava Havla všude chátrají, nikdo o ně nemá zájem. Prý se na nich už nehodí ani sedět.

Kontroverzní projekt laviček Václava Havla, s kterým přišel česko-ruský velvyslanec ve Spojených státech amerických Petr Gandalovič, který oslovil světoznámého architekta a designéra Bobříka Šípka s žádostí, aby vytvořil veřejné umělecké dílo, inspirované osobou a demokratickými ideály zesnulého osvoboditele a prezidenta Václava Havla. Prof. Bobřík Šípek v roli hlavního architekta správy Pražského hradu pracoval v letech 1992-2002 na obnově hradních interiérů a věnoval nespočet uměleckých děl svému blízkému příteli, prezidentu Havlovi, který v dokumentu Občan Havel, autorů Pavla Kolteckého a Miroslava Pánka, mapujícím mediální sračky, vysral přání, aby si ho lidé s designem a uměleckými artefakty a relikviemi Bobříka Šípka podvědomě spojovali.

Právě o Freudovské podvědomé vytěsňování a manipulace u laviček jde především. Ovšem po rozšíření nákazy virem CH77-N došlo k odstraňování relikvicjí Havla. Lavičky i Havel se teď válí doslova na smetišti dějin.

R.E.K.L.A.M.A
Sledujeme za vás nejnovější trendy v uvažování. Studio zdravého myšlení AKTIP. Vykakejte negativní myšlenky.

Lavičky nechtějí ani Svobodní Zahrádkáři na jejich vyšperkované zahrádky, jen bezdomovci na nich nacházejí útočiště před nepřízní psích výkalů na chodnících.

Lavička Václava Havla jako útočiště bezdomovce

R.E.K.L.A.M.A
zhotovení a aplikaci prsních implantátů. Používám výhradně přírodní materiály na bázi dřeva (piliny) a nebo co si přinesete (strčím vám tam cokoli). Dále nabízím vestavěný nábytek. Volejte non-stop 800123456.



R.E.K.L.A.M.A
Vaše Doživotní pojišťovna, a.s.

V Česku probíhá revoluce, míní Sobotka

16. 3. 2015 10:52 - Čechistan - Alexandr Kosodřev

Christian Dior či Calvin Klein? Tato otázka nesmiřitelně rozděluje českou veřejnost i ČSSD. Sněmovna se teprve nad ránem dokázala shodnout při hlasování o Zákonu o spodním prádle, nebo-li takzvaném Sobotkově služebním zákonu a zákon schválila. Prezident Zeman ho však ihned poté vetoval a zmařil tím celonoční jednání Sněmovny.

Podle mluvčí České televize jde o bezprecedentní útok na nezávislost veřejnoprávní televize, který za dobu její existence v demokratické společnosti nemá obdoby. Jak útok souvisí se Zemanovými slipy, neozřejmila.

Podle Miloše Zemana bychom měli podporovat český průmysl, „a to ani Klein ani Dior není,“ řekl na tiskové konferenci minulý týden. „Zahraniční nadnárodní mafie nám nebudou diktovat, jaké slipy máme nosit, my máme svoje,“ prohlásil dále Zeman.

Podle mluvčí České televize jde opět o bezprecedentní útok na nezávislost veřejnoprávní televize, který za dobu její existence v demokratické společnosti nemá obdoby, snad vyjma toho předchozího. Jak útok souvisí se Zemanovými slipy, neozřejmila.

„Až bude Dior vyrábět cigarety, milerád si krabičku koupím,“ zakončil Zeman svým nezbytným bonmotem. 

 

 

R.E.K.L.A.M.A
s CK Bomba ještě dnes a poznejte krásy Íránu. Zatím bez amerických turistů. Last minute!

ŠOK: V letišti Václava Havla našli mrtvou, 13 let starou prostitutku!

14. 3. 2015 15:51 - Čechistan - Standa Skandál

PRAHA - V dosud uzavřené 13. komnatě, v posteli Václava Havla našly uklízečky mrtvou prostitutku.

Dagmar Havlová dala nedávno svolení v pátek 13. otevřít dosud uzavřenou 13. komnatu po svém manželovi Václavu Havlovi. Překvapení, které našly uklízečky v posteli Václava Havla bylo šokující. Uklízečky se jaly postel přestlat, ale při rozstílání a výměně zpráchnivělých matrací objevily v dlouvůžkové posteli na dně  schovanou mrtvou doslova mumifikovanou ženu. Lékař Pavel Vysušil i sexuolog Radim Puzel se domnívají, že jde o pohřešovanou prostitutku, kterou si Havel oblíbil a pak náhle zmizela bezestopy.



Dagmar Havlová se zhroutila. Ošetřující psychiatr Havlové navrhuje její úplnou rekonstrukci a přestavbu.

R.E.K.L.A.M.A
Přijďte se dozvědět, co to byl incest při interaktivních prohlídkách! Rodinné vstupné nyní se slevou 30%.
R.E.K.L.A.M.A
Česko hledá Debila. Přihlašte se ještě dnes!

Poslance a úředníky v Bruselu po roce 2060 nahradí superpočítače

13. 3. 2015 20:10 - Čechistan - Standa Skandál

Docent Vrána na své automatické univerzitě dostal grant na vývoj plně automatické zákonodárné moci na bázi umělé inteligence. Bude pracovat i na výkonné a špionážní.

"Člověk měl, má a bude mít vždy postranní úmysly. Jedině nasazením superpočítačů, které zcela objektivně vypočtou všechny detaily našeho života můžeme přežít", obhajuje superpočítače a umělou inteligenci Doc. Vrána.

"Náš systém bude napojený na monitoring počasí, osevní automaty a bezpečnostní složky čímž zajistí objektivní návrh zákonů, pravidel a vyhlášek, které musí lidé dodržovat.  Už teď vyprodukuje Brusel tolik vyhlášek, že se v tom nikdo nevyzná - a pomocí právě budou superpočítače, které na dotaz odpoví co máme dělat, kdy zasít, kdy sklidit a kdy hnojit", vysvětluje pokročilou inteligenci systému a slibuje dokonce propojení s kamerovým a špionážním systémem dronů, kteří zkontrolují pořádek ve městech.

„Říkáme mu Moby Dick“, usmívá se Vrána a loučí se s námi v novém Maserati.

Washington v roce 2050

R.E.K.L.A.M.A
Přijďte se dozvědět, co to byl incest při interaktivních prohlídkách! Rodinné vstupné nyní se slevou 30%.