HRBATŮV KOSTELEC

Ve Východních čechách postavili gigantickou sochu Zemao Ce-tunga

Gigantická socha vůdce Zemao Ce-tunga nově dominuje krajině ve východočeské provincii Havl-Brod. Socha Velkého kormidelníka, jak je též nazýván, je vysoká 36,5 metru. Nechala ji postavit skupina Ztohoven. „Socha je téměř dokončena,“ říká mluvčí Ztohoven Petr Žílka, "chybějí jí už jen červené trenýrky. Ty už jsme ale nechali vyrobit v Číně."

Gigantická socha vůdce Zemao Ce-tunga sedícího na obrovské záchodové míse nově dominuje krajině ve východočeské provincii Havl-Brod. Socha Velkého kormidelníka, jak je též nazýván, je vysoká 36,5 metru. Nechala ji postavit skupina Ztohoven. „Socha je téměř dokončena,“ říká mluvčí Ztohoven Petr Žílka, "chybějí jí už jen červené trenýrky. Ty už jsme ale nechali vyrobit v Číně."

R.E.K.L.A.M.A

RADKRADU nebo VELKYPYJ První žadatelé dostávají své značky na přání

18. 1. 2016 15:43 - Čechistan - Standa Skandál

O značky na přání si v Česku v minulých měsících zažádalo přes dvacet tisíc lidí. Tisíc tabulek s textem na přání jsou už k vidění v silničním provozu. Úřady zaregistrovaly třeba značky NADRZENA či KOKOTEK1. Vyplývá to z informací ministerstva dopravy a magisrátů.


Mezi nejpopulárnější texty značek na přání patří křestní jména tchýní a sexuálních poloh. O číselné řady jako například 12345678 není zájem, uvedl mluvčí ministerstva dopravy Zdeněk Nedojel.

Jedna tabulka stojí pět tisíc korun (tedy deset tisíc na jedno auto) a tento správní poplatek patří obci, ve které byla značka registrována.

R.E.K.L.A.M.A
Vaše Doživotní pojišťovna, a.s.


„Je to docela dobrá metoda jak z pitomců psychicky závislých na volantu a pedálech vyždímat další korunky do našich vykradených rozpočtů“, uvedl zastupitel pro Prahu 3 MUDr. Karel Vojebal.
 
Magistráty vydávají značky do dvou let po zaplacení, některé to stihly i rychleji, tedy do roka a do dne.

Například Brněnský magistrát přijal 780 žádostí o regisrační značku na přání, nejvíce šlo o sexuální libůstky jako MOJEDIRA, LATEXSEX, HOVNORAD, MUDRRATH, JIMHOVNO, LOVEBDSM, PAVELBEM, HUGECOCK, AUTOSEXY, SUKVYFUK a RADZADEM.

V Praze se naopak objevuje psychopatologická potřeba ukázat svoje ohambí přímo na prdeli auta: KOKOTEK1, MALYPERO, SUCKDICK, VELKYPYJ, NADRZENA, 2PYSKY4U, 1STOJIMI, JA3KRAVA, MIDICHUJ, AUTODIRA, 20X5MY4U, 123GUMAK, JSEMPICA.

MUDr. Pavel Bém si překvapivě registroval SPZ: 1BLANKA1, na nové Maserati REDKARTA,  šéf Metrostavu 1BLANKA3, šéf ČKD DIZ zase 1BLANKA5, dostalo se i na další potentátníčky, celkem 99kusů poslední dostal Mireček 9BLANKA9. Na koho vyšla prvoligová dvojka, kdo tedy kopal hned za Béma, zatím nevíme.

R.E.K.L.A.M.A
Přijďte se dozvědět, co to byl incest při interaktivních prohlídkách! Rodinné vstupné nyní se slevou 30%.
R.E.K.L.A.M.A

Uprchlickou krizi pohřbívá sněhová bouře

18. 1. 2016 09:03 - Čechistan - Standa Skandál

BRUSEL - Impotenci politiků Bruselu řešit smysluplně uprchlickou krizi elegantně řeší počasí. Sněhová bouře zasypala uprchlíky a přerušila dopravu.

Mnoho uprchlíků skončilo v závějích zasypáno až třímetrovými vrstvami sněhu. Někteří zdatnější, zvláště afghánci prý stihli hloubit rozsáhlá iglů, takže se nezadusili. Hůře jsou na tom arabové, kteří se sněhem defakto nemají žádnou zkušenost a ve sněhu zamrzají.

Sněhové bouře si v neděli v některých částech východní Evropy vynutily uzavření silnic nebo rušení železničních a leteckých spojů a způsobily také výpadky elektřiny.

R.E.K.L.A.M.A
Celé dětské tábory to sem jezdí dýchat. Holotropní biodýchánek přímo na komíně, nyní v akci za 999 Kč!



Merkelová dala najevo jistou spokojenost s aktuálním počasím, protože nebude muset odpovídat na nejapné dotazy novinářů. Počasí prý ovládat neumíme, ale to zpochybňuje nedávná aktivita Přemka Podlahy
z klubu Svobodných Zahrádkářů, kteří pomocí HAARPu ovládají právě proudění větrů nad Evropou.

Vládu ale děsí jarní tání, protože z uprchlíků budou samé terakotové armády mrtvol zmrzlých nastojato. Prý na to nemáme kapacitu spaloven. Konvička se ujímá šance a opět jedná s Argiofertem o masokostní moučce.



R.E.K.L.A.M.A

Docent Vrána získal Nobelovu cenu za prokázání existence Higgsova klausonu

12. 1. 2016 14:24 - Čechistan - Alexandr Kosodřev

Experiment na brněnské Automatické univerzitě prokázal, že částice, o jejíž existenci se vědci dosud jen domnívali - Higgsův klauson - opravdu existuje. Po několikaletém pozorování doc. Vrána navíc dokázal, že jen a pouze z klausonů je složen Václav Klaus 3D (386 let), i jeho syn, Václav Klaus mladší.

„Klausony se v nepatrném množství vyskytují i jinde v přírodě, avšak u těch dvou osob je jejich koncentrace až desetinásobná,“ říká Vrána. Vědci hypotézu potvrdili pomocí simulace na speciálním zpomalovači, kde vytvořili umělou inteligenci složenou pouze z klausonů." Nejobtížnější prý bylo, sehnat pro experiment dostatek zpomalovacích beden, poněvadž klauson je z podstaty zabedněný.

„Klauson má vůbec zvláštní povahu,“ pokračuje Vrána. "Zároveň se může nést na emoční vlně i hrát roli individuální částice. Důvodem je to, že klauson postrádá konečné fyzické i psychické vlastnosti a je definován pouze pravděpodobností, že se bude nacházet v různých stavech."

"Například jedná-li se o teplouších, výskyt Klause staršího je až devadesátiprocentní. Pokud si lze přihřát polívčičku na tématu cizinců, objevuje se prozměnu Václav Klaus mladší, a to s pravděpodobností okolo 87%," upřesňuje Vrána.

Jestli se vám to vše stále zdá nepochopitelné a zní to zcela šíleně, nezoufejte. Einstein to vyjádřil slovy "Klauson? Strašidelné.„ a Niels Bohr, průkopník kvantové fyziky, jednou pravil: “Pokud vás Václav Klaus naprosto nešokoval, tak jste ho ještě nepochopili."

Doc. Vrána se bude příští rok věnovat výzkumu antiklausonů. Již na ně vydal několik antigrantů.

R.E.K.L.A.M.A
Chraňte si své zdraví!