Piráti vydali kuchařku jak vařit Babiše
PRAHA - Jak uvařit omáčku z Andreje Babiše? To dnes nikdo pořádně neví s vyjímkou Pirátů.
"Tak předně namletého zesnulého Babiše je potřeba převařit v tlakovém hrnci při 150 stupních Celsia po dobu 48hodin, aby se odstarnily všechny ty jeho osobní priony a priority co mu vlezly do hlavy. Teprve potom Babiš změkne a stane se vláčným jako po předvolebních maratonech.", tvrdí Bartoš.
Kuchařka uvádí jako další postup mimo jiných maceraci v urině Kalouskových včetně jeho žlučových kamenů se špetkou Sobotkových plivanců rok starých. Teprve pak se z nestravitelné bílkoviny začne stávat něco, co je schopný český zažívací trakt strávit.
Vrcholem přípravy Andreje Babiše je přídání fašistických žlutých hoven Tomia Okamury, to dodá omáčcce na jednu stranu pachuť ale i říz. Všem konzumentům se doporučuje podávat omáčku ve vlastních hovnech, jedině tak bude jídlo doslova královská hostina. Vychlazené české fekální víno vřele doporučuje 9 z 10 BDSM und Piss fetišistů.
"Kdo je opravdový gurmán, může si na to ještě posadit třešničky a koule komunistů z KSČM. Ty se hodí vlastně ke všemu.", uzavírá Bartoš.